Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.715
Πόντοι
25.467
Α...είναι και η γυναίκα μου μέλος στο σύλλογο......το 702 είναι η γυναίκα μου.....και γράφει καμιά φορά με το νικ μου.... :)

Αντελήφθην. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Ο παπυρίσκος που σας επιδόθει άμα τη εγγραφή σας, φέρει στις τέσσερις γωνίες του περιγράμματος το αυτό έμβλημα. Ποιό είναι;

Επισκέπτης
κι εγω μαζι σου ειμαι φιλε. τωρα με την κριση

Καλά το πήγαινες...αλλά το χάλασες με τη φράση "τώρα με την κρίση".........την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κρίση,που στο μυαλό σας είναι μονάχα,και απλά επειδή έχει γίνει μόδα αυτή η φράση,ττη μαϊμουδίζουν οι περισσότεροι 'Ελληνες....όπως κάνουν πάντα.... :sunglasses:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κανενα καλο .... ομως και κανενα κακο.....
ΣΗΜΑΣΙΑ εχει οτι καταζητιται για παρα πολα αδικηματα...μονο σε αυτην την χωρα υπαρχουν υποστηρικτες φυγοδικων που τους κανουν ηρωες...ποση μαλακια πια σε αυτο το μπουρδελλο?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Καλά το πήγαινες...αλλά το χάλασες με τη φράση "τώρα με την κρίση".........την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κρίση,που στο μυαλό σας είναι μονάχα,και απλά επειδή έχει γίνει μόδα αυτή η φράση,ττη μαϊμουδίζουν οι περισσότεροι 'Ελληνες....όπως κάνουν πάντα.... :sunglasses:

καλα ασε την κριση και παμε να τον βρουμε. θα τον απασχολεις εσυ με τις μαλακιες σου και θα τον πατησω εγω με την bmw ή εχεις καμια καλυτερη ιδεα?

Επισκέπτης

καλα ασε την κριση και παμε να τον βρουμε. θα τον απασχολεις εσυ με τις μαλακιες σου και θα τον πατησω εγω με την bmw ή εχεις καμια καλυτερη ιδεα?

Ναι να του πάρεις πίπα εσύ και γω να τον πυροβολήσω όπως θα είναι απασχολημένος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.715
Πόντοι
25.467
ειχε μεσο στο ληξηαρχειο.

Έχω πρόσβαση στα αρχεία του προαναφερθέντος Συλλόγου. Σας διαβεβαιώ:

1. Για να γίνει κάποιος μέλος, τα κριτήρια είναι αυστηρά και απαράβατα. Ένα από αυτά, είναι να αποδείξει με έγκυρα έγγραφα την από εκατονταετίας καταγωγή αλλά και την παραμονή της οικογενείας του στην Αθήνα.

2. Ο μακαρίτης ουδέποτε υπήρξε μέλος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.715
Πόντοι
25.467

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.598
Πόντοι
2.637

ΑΣΤΟ ΑΛΕΚΟ ..... Σε ταπωσε μαλλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι να του πάρεις πίπα εσύ και γω να τον πυροβολήσω όπως θα είναι απασχολημένος
Γεια σου αβραμακο με τα ωραια σου...

Επισκέπτης
Έχω πρόσβαση στα αρχεία του προαναφερθέντος Συλλόγου. Σας διαβεβαιώ:

1. Για να γίνει κάποιος μέλος, τα κριτήρια είναι αυστηρά και απαράβατα. Ένα από αυτά, είναι να αποδείξει με έγκυρα έγγραφα την από εκατονταετίας καταγωγή αλλά και την παραμονή της οικογενείας του στην Αθήνα.

2. Ο μακαρίτης ουδέποτε υπήρξε μέλος.

Εμένα ο προπάππους μου γεννήθηκε το 1887 στον Βύρωνα.....αυτό αρκούσε για να γίνω μέλος..... :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.715
Πόντοι
25.467
ψαχνει στο ιντερνετ μη βρει τιποτα. περιμενε και εσυ, βιαστικουλη  :2funny: :o

Το ξέρω, αλλά αυτό που τον ρώτησα δεν πρόκειται να το βρεί στο ίντερνετ. Είναι κάτι που μόνον τα μέλη γνωρίζουν.  ;)

Επισκέπτης
Την ερώτησή μου σχετικά με το έμβλημα την κάνατε "γαργάρα" βλέπω.  :grin:

Α ναι....δε δίνουν σε όλους το ίδιο έμβλημα.....εμένα ο δικός μου Πάπυρος είχε το έμβλημα με την κεφαλή του Περικλή σε πράσινο χρώμα,ενώ στις γυναίκας μου είχε το έμβλημα με την κεφαλή της Αθηνάς,σε μπλε χρώμα......εσάς τι ήταν;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εγω ειμαι μελος απο το 1996 στην ενωση των απανταχου ρουμελιωτων κερδαω κατι γιατι τοσα χρονια ουτε φλουρι απο βασιλοπιτα δεν εχω κερδισει!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.715
Πόντοι
25.467
Α ναι....δε δίνουν σε όλους το ίδιο έμβλημα.....εμένα ο δικός μου Πάπυρος είχε το έμβλημα με την κεφαλή του Περικλή σε πράσινο χρώμα,ενώ στις γυναίκας μου είχε το έμβλημα με την κεφαλή της Αθηνάς,σε μπλε χρώμα......εσάς τι ήταν;

Ο παπυρίσκος είναι ο ίδιος για άνδρες και γυναίκες και παραμένει αμετάβλητος από το 1895. Συνεπώς εκτός από εκ πεποιθήσεως αυνανιστής είστε και ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom