Καλό !!!!
Κάτι παίχτηκε ;)
μα, θα ηταν κριμα να παει τσαμπα το οικοσημο....
αν και δεν σε κοβω οτι τα πηρες χοντρα οπως θα επρεπε.... εγω σε αυτα ειμαι απολυτος! χαχαχαχα
Καλό !!!!
Κάτι παίχτηκε ;)
μα, θα ηταν κριμα να παει τσαμπα το οικοσημο....
αν και δεν σε κοβω οτι τα πηρες χοντρα οπως θα επρεπε.... εγω σε αυτα ειμαι απολυτος! χαχαχαχα
Μετρητά όχι. Αλλά ακίνητη περιουσία αρκετή ;)
Κια σε πιστέψαμε τώρα........πες καλύτερα ότι ο πρόγονός σου ήταν δήμαρχος σε ένα χωριό απ'έξω από το Βόλο......
κακως. επρεπε να παρεις και λιρες. ελπιζω τουλαχιστον τα ακινητα να μεταβιβαστηκαν με συμβολαιογραφικη πραξη και οχι δια λογου.
Στον Βόλο πήγαινε για να χώσει λαγούτα στον κώλο μερικών που σας μοιάζουν.
Υ.Γ. Αλήθεια με κάποιον Βολιώτη που το 1902 είχε το ψευδώνυμο Πούστικο Λαγούτο έχετε καμιά συγγένεια;
Λέτε να το άφησα στην τύχη του; Αυτονόητο δεν είναι το ότι έπρεπε να μεταβιβαστούν πρίν την συζυγία;
Στον Βόλο πήγαινε για να χώσει λαγούτα στον κώλο μερικών που σας μοιάζουν.
Υ.Γ. Αλήθεια με κάποιον Βολιώτη που το 1902 είχε το ψευδώνυμο Πούστικο Λαγούτο έχετε καμιά συγγένεια;
Λέτε να το άφησα στην τύχη του; Αυτονόητο δεν είναι το ότι έπρεπε να μεταβιβαστούν πρίν την συζυγία;
Σας συγχαιρω. ετσι επραξα και εγω. Βλεποταν η συζυγος ή κάνατε την καρδια σας πετρα?
Βολιώτη να πεις τον παππού σου.......κότα...μόνο να προσβάλεις "με το γάντι" μέσω υπολογιστή ξέρεις......αλλά άμα σου δώσουν ραντεβού,φοβάσαι....
Το ότι είχε στείλει φάκελο με εκρηκτικά ο πούστης,σε υπουργό.....αυτό δεν είναι κακό;;;
Αυτές τις ηλίθιες φασιστικές απόψεις καλύτερα να τις βάλεις στον κώλο σου και να μην τις ξαναεμφανίσεις εδώ μέσα. Γελοίε τύπε…Έξω από την Αθήνα όλοι οι Πακιστανοαλβανοί και οι κωλόβλαχοι....θέλουμε γνήσιους Αθηναίους στην πρωτεύουσα.......για να πάμε μπροστά......
είμαι της γνώμης ότι αυτό θα πρέπει να είναι το μοναδικό ελαφρυντικό που θα πρέπει να του αναγνωριστεί.. το πρόβλημα είναι όμως ότι σκότωσε τον υπασπιστή...
Αυτές τις ηλίθιες φασιστικές απόψεις καλύτερα να τις βάλεις στον κώλο σου και να μην τις ξαναεμφανίσεις εδώ μέσα. Γελοίε τύπε…
Α πολύ ωραία....να βγαίνει ο κάθε μαλάκας τυχαίος να καθαρίζει τους υπουργούς με εκρηκτικά......σκέψου όμως ότι μπορεί καμιά μέρα αυτό το σκουπίδι να βάλει καμιά βόμβα,και να σκάσει η βόμβα σε κανέναν άσχετο,επειδή πέρασε τυχαία από αυτό το σημείο........
Εσύ γιατί ενοχλήθηκες;;; Ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες;;;
Και έπειτα για πλάκα το έγραψα αυτό το ποστ.....αλλά νομίζω το έχουμε παραχέσει με τους πακιστανούς στην Αθήνα...δε συμφωνείς;;;;;; Δεν έχει άλλα μέρη να πάνε;;;;
Δεν θα κάτσω να σου κάνω ολόκληρη κοινωνιολογική ανάλυση για τους μετανάστες γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλάβεις τίποτα, λόγω του εξαιρετικά χαμηλού δείκτη νοημοσύνης που διαθέτεις… Γι αυτό καλύτερα είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό γιατί δεν γελάει κανείς με τις πλάκες σου φιλαράκο
Είσαι τελείως μαλάκας, κακώς ασχλολήθηκα...Μπα σοβαρά;;;; Χαμηλός δείκτης νοημοσύνης;;; Μου έχεις κάνει ΙQ τεστ ρε έξυπνε;;;;
Έπειτα αν είχα τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που λες....
1) Θα μπορούσα να φτιάξω ε-μαιλ;
2) Θα μπορούσα να ανοίξω λογαριασμό σε ένα φόρουμ;
3) Θα μπορούσα να γράψω με τονισμένα ελληνικά;
4) Θα μπορούσα να απαντήσω σε ένα τόπικ;;;
Για σκέψου.......