Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καλό !!!!

Κάτι παίχτηκε  ;)

μα, θα ηταν κριμα να παει τσαμπα το οικοσημο.... :2funny:

αν και δεν σε κοβω οτι τα πηρες χοντρα οπως θα επρεπε.... :P εγω σε αυτα ειμαι απολυτος! χαχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
μα, θα ηταν κριμα να παει τσαμπα το οικοσημο.... :2funny:

αν και δεν σε κοβω οτι τα πηρες χοντρα οπως θα επρεπε.... :P εγω σε αυτα ειμαι απολυτος! χαχαχαχα

Μετρητά όχι. Αλλά ακίνητη περιουσία αρκετή  ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μετρητά όχι. Αλλά ακίνητη περιουσία αρκετή  ;)

κακως. επρεπε να παρεις και λιρες. ελπιζω τουλαχιστον τα ακινητα να μεταβιβαστηκαν με συμβολαιογραφικη πραξη και οχι δια λογου.  :boobies:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Κια σε πιστέψαμε τώρα........πες καλύτερα ότι ο πρόγονός σου ήταν δήμαρχος σε ένα χωριό απ'έξω από το Βόλο...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Στον Βόλο πήγαινε για να χώσει λαγούτα στον κώλο μερικών που σας μοιάζουν.

Υ.Γ. Αλήθεια με κάποιον Βολιώτη που το 1902 είχε το ψευδώνυμο Πούστικο Λαγούτο έχετε καμιά συγγένεια;

κακως. επρεπε να παρεις και λιρες. ελπιζω τουλαχιστον τα ακινητα να μεταβιβαστηκαν με συμβολαιογραφικη πραξη και οχι δια λογου.  :boobies:

Λέτε να το άφησα στην τύχη του;  Αυτονόητο δεν είναι το ότι έπρεπε να μεταβιβαστούν πρίν την συζυγία;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Υ.Γ. Αλήθεια με κάποιον Βολιώτη που το 1902 είχε το ψευδώνυμο Πούστικο Λαγούτο έχετε καμιά συγγένεια;

Λέτε να το άφησα στην τύχη του;  Αυτονόητο δεν είναι το ότι έπρεπε να μεταβιβαστούν πρίν την συζυγία;

Σας συγχαιρω. ετσι επραξα και εγω. Βλεποταν η συζυγος ή κάνατε την καρδια σας πετρα?  :boobies: :2funny:

Επισκέπτης

Βολιώτη να πεις τον παππού σου.......κότα...μόνο να προσβάλεις "με το γάντι" μέσω υπολογιστή ξέρεις......αλλά άμα σου δώσουν ραντεβού,φοβάσαι.... :jerking:

Επισκέπτης
Και είμαι σίγουρος ότι στο ράδιο μπουρδέλα,βάζεις ιταλικά και γαλλικά τραγούδια,για να πουλήσεις μούρη,ότι και καλά είσαι κουλτουριάρης...και κάθε βράδυ ακούς κλαρίνα στην ταβέρνα της γειτονιάς σου...... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Σας συγχαιρω. ετσι επραξα και εγω. Βλεποταν η συζυγος ή κάνατε την καρδια σας πετρα?  :boobies: :2funny:

Σας διαβεβαιώ πως όχι μόνον βλεπόταν (και συνεχίζει να βλέπεται), αλλά είχε και πολλές προτάσεις.

Βολιώτη να πεις τον παππού σου.......κότα...μόνο να προσβάλεις "με το γάντι" μέσω υπολογιστή ξέρεις......αλλά άμα σου δώσουν ραντεβού,φοβάσαι.... :jerking:

Όπως σας απάντησα και στο υβριστικό π.μ. που είχατε το θράσος να μου αποστείλετε, δεν δέχομαι ραντεβού από εκ πεποιθήσεως αυνανιστές και ψεύτες. Δεν έχουν μπέσα.

Υ.Γ. Από εμένα τέλος το  :d-spam: και το  :offtopic: Ευχαριστώ.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αλλο ενα θεμα που καποιοι το κανανε σαν την μουρη τους .....ΣΚΑΤΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι είχε στείλει φάκελο με εκρηκτικά ο πούστης,σε υπουργό.....αυτό δεν είναι κακό;;; :think:

είμαι της γνώμης ότι αυτό θα πρέπει να είναι το μοναδικό ελαφρυντικό που θα πρέπει να του αναγνωριστεί.. το πρόβλημα είναι όμως ότι σκότωσε τον υπασπιστή...

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Έξω από την Αθήνα όλοι οι Πακιστανοαλβανοί και οι κωλόβλαχοι....θέλουμε γνήσιους Αθηναίους στην πρωτεύουσα.......για να πάμε μπροστά...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτές τις ηλίθιες φασιστικές απόψεις καλύτερα να τις βάλεις στον κώλο σου και να μην τις ξαναεμφανίσεις εδώ μέσα. Γελοίε τύπε…

Επισκέπτης
είμαι της γνώμης ότι αυτό θα πρέπει να είναι το μοναδικό ελαφρυντικό που θα πρέπει να του αναγνωριστεί.. το πρόβλημα είναι όμως ότι σκότωσε τον υπασπιστή...

Α πολύ ωραία....να βγαίνει ο κάθε μαλάκας τυχαίος να καθαρίζει τους υπουργούς με εκρηκτικά......σκέψου όμως ότι μπορεί καμιά μέρα αυτό το σκουπίδι να βάλει καμιά βόμβα,και να σκάσει η βόμβα σε κανέναν άσχετο,επειδή πέρασε τυχαία από αυτό το σημείο........ :jerking:

Αυτές τις ηλίθιες φασιστικές απόψεις καλύτερα να τις βάλεις στον κώλο σου και να μην τις ξαναεμφανίσεις εδώ μέσα. Γελοίε τύπε…

Εσύ γιατί ενοχλήθηκες;;; Ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες;;; :think:

Και έπειτα για πλάκα το έγραψα αυτό το ποστ.....αλλά νομίζω το έχουμε παραχέσει με τους πακιστανούς στην Αθήνα...δε συμφωνείς;;;;;; Δεν έχει άλλα μέρη να πάνε;;;; :think:

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Α πολύ ωραία....να βγαίνει ο κάθε μαλάκας τυχαίος να καθαρίζει τους υπουργούς με εκρηκτικά......σκέψου όμως ότι μπορεί καμιά μέρα αυτό το σκουπίδι να βάλει καμιά βόμβα,και να σκάσει η βόμβα σε κανέναν άσχετο,επειδή πέρασε τυχαία από αυτό το σημείο........ :jerking:

Εσύ γιατί ενοχλήθηκες;;; Ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες;;; :think:

Και έπειτα για πλάκα το έγραψα αυτό το ποστ.....αλλά νομίζω το έχουμε παραχέσει με τους πακιστανούς στην Αθήνα...δε συμφωνείς;;;;;; Δεν έχει άλλα μέρη να πάνε;;;; :think:

Δεν θα κάτσω να σου κάνω ολόκληρη κοινωνιολογική ανάλυση για τους μετανάστες γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλάβεις τίποτα, λόγω του εξαιρετικά χαμηλού δείκτη νοημοσύνης που διαθέτεις…  Γι αυτό καλύτερα είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό γιατί δεν γελάει κανείς με τις πλάκες σου φιλαράκο

Επισκέπτης
Μπα σοβαρά;;;; Χαμηλός δείκτης νοημοσύνης;;; Μου έχεις κάνει ΙQ τεστ ρε έξυπνε;;;; :think:

Έπειτα αν είχα τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που λες....

1) Θα μπορούσα να φτιάξω ε-μαιλ;
2) Θα μπορούσα να ανοίξω λογαριασμό σε ένα φόρουμ;
3) Θα μπορούσα να γράψω με τονισμένα ελληνικά;
4) Θα μπορούσα να απαντήσω σε ένα τόπικ;;;

Για σκέψου....... :birdman:

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Μπα σοβαρά;;;; Χαμηλός δείκτης νοημοσύνης;;; Μου έχεις κάνει ΙQ τεστ ρε έξυπνε;;;; :think:

Έπειτα αν είχα τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που λες....

1) Θα μπορούσα να φτιάξω ε-μαιλ;
2) Θα μπορούσα να ανοίξω λογαριασμό σε ένα φόρουμ;
3) Θα μπορούσα να γράψω με τονισμένα ελληνικά;
4) Θα μπορούσα να απαντήσω σε ένα τόπικ;;;

Για σκέψου....... :birdman:
Είσαι τελείως μαλάκας, κακώς ασχλολήθηκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom