Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο παπυρίσκος είναι ο ίδιος για άνδρες και γυναίκες και παραμένει αμετάβλητος από το 1895. Συνεπώς εκτός από εκ πεποιθήσεως αυνανιστής είστε και ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ.

Εγώ βλάχος ρε;;;;;; ΕΓΩ;;;;;;;; που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε χωριό;;;; Εκτός από το νομό Αττικής,έχω βγει ελάχιστες φορές στη ζωή μου.....και συ με λες βλάχο;;;;;

Ήταν πολύ βαρύ μαλάκα μου αυτό,και δε θα στο συγχωρέσω..... ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ελα βρε αβραμη κανε την καρδια σου πετρα και συνχωρεσε τον ουτος η αλλιως η καρδια του αθηναιου πολιτη ειναι μεγαλη και συμπονα αλλωστε πως αλλιως θα χωρουσε 4.500.000 χωριατες αυτη η πολη!!!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
λαθος του συναγωνιστη ....διοτι ''πουστικη κιθαρα'' και βλαχος δεν κολαν ....
αρε κατι τυποι........ :headbang: :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Εγώ βλάχος ρε;;;;;; ΕΓΩ;;;;;;;; που δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε χωριό;;;; Εκτός από το νομό Αττικής,έχω βγει ελάχιστες φορές στη ζωή μου.....και συ με λες βλάχο;;;;;

Ήταν πολύ βαρύ μαλάκα μου αυτό,και δε θα στο συγχωρέσω..... ;)

Τι μου λέτε; Από τώρα έχουν αρχίσει και τρέμουν τα παπάρια μου.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ελα βρε αβραμη κανε την καρδια σου πετρα και συνχωρεσε τον ουτος η αλλιως η καρδια του αθηναιου πολιτη ειναι μεγαλη και συμπονα αλλωστε πως αλλιως θα χωρουσε 4.500.000 χωριατες αυτη η πολη!!!

5 εκατομμύρια....οι 4,8 εκ. είναι γιαλατζί.....μόνο οι 200 χιλιάδες είμαστε ορίτζιναλ και γω είμαι ένας από αυτούς...άσχετα αν δε το πιστεύει ο ψευτοαθηναίος άγιος,που είναι και καλά μέλος του συλλόγου

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
χεστηκαμε .......γνησιε πρωτευουσιανε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
λαθος του συναγωνιστη ....διοτι ''πουστικη κιθαρα'' και βλαχος δεν κολαν ....
αρε κατι τυποι........ :headbang: :headbang:
Tυπε εσυ τι εισαι βλαχος η πουστης?Δεν ηξερα οτι οι βλαχοι δε βγαζουν πουστηδες...ε ρε τι μαθενει κανεις στο μπουρδελλα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Για την Αθηναική Λέσχη μιλατε?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
5 εκατομμύρια....οι 4,8 εκ. είναι γιαλατζί.....μόνο οι 200 χιλιάδες είμαστε ορίτζιναλ και γω είμαι ένας από αυτούς...άσχετα αν δε το πιστεύει ο ψευτοαθηναίος άγιος,που είναι και καλά μέλος του συλλόγου

Ο Άγιος φέρει τό ίδιο ονοματεπώνυμο με πρόγονο του, που ήταν ένας από τους πεσόντες στην πολιορκία της Ακροπόλεως των Αθηνών το 1827 από τον Κιουταχή. Το όνομα της οικογενείας μου αναφέρεται από όλους τους γνωστούς Ιστορικούς-Αθηναιογράφους όπως Καμπούρογλου, Γέροντας, Καιροφύλλας κ.λ.π.  

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Tυπε εσυ τι εισαι βλαχος η πουστης?Δεν ηξερα οτι οι βλαχοι δε βγαζουν πουστηδες...ε ρε τι μαθενει κανεις στο μπουρδελλα...
πουστης δεν ειμαι σιγουρα τωρα για βλαχος δεν με κοβω  αλλα δεν μου αρεσει ο τροπος που καποιοι χειριζονται την λεξη  ....

Επισκέπτης
Ο Άγιος φέρει τό ίδιο ονοματεπώνυμο με πρόγονο του, που ήταν ένας από τους πεσόντες στην πολιορκία της Ακροπόλεως των Αθηνών το 1827 από τον Κιουταχή. Το όνομα της οικογενείας μου αναφέρεται από όλους τους γνωστούς Ιστορικούς-Αθηναιογράφους όπως Καμπούρογλου, Γέροντας, Καιροφύλλας κ.λ.π. 

Κια σε πιστέψαμε τώρα........πες καλύτερα ότι ο πρόγονός σου ήταν δήμαρχος σε ένα χωριό απ'έξω από το Βόλο...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

νυφη με προικα πηρες η τσαμπα έπεσε ο π΄ρογονος?  :2funny:

Επισκέπτης
Έξω από την Αθήνα όλοι οι Πακιστανοαλβανοί και οι κωλόβλαχοι....θέλουμε γνήσιους Αθηναίους στην πρωτεύουσα.......για να πάμε μπροστά...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom