Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Εσένα πρέπει να βάλουν φυλακή κι όχι τον ΠαλαιοκώσταΓιατί ρε Σταμ;;; Νομίζω πρέπει να συληφθεί το αρχίδι ο Παλαιοκώστας ο κωλόγυφτος....
Εσένα πρέπει να βάλουν φυλακή κι όχι τον ΠαλαιοκώσταΓιατί ρε Σταμ;;; Νομίζω πρέπει να συληφθεί το αρχίδι ο Παλαιοκώστας ο κωλόγυφτος....
αν σου πω ότι δεν πιστεύω ότι είσαι και κανένα σοβαρό άτομο, από τότε που κάναμε την συζήτηση για τα Επτάνησα, ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα.Αν σου πω οτι εισαι μαλακας θα παρεξηγηθεις?
δεν τον καρφώνει κανείς.
μια φορά που έκλεψε ένα παλιό αγροτικό για να ξεφύγει από μια καταδίωξη επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του ένα άλλο καινούριο αγροτικό φορτωμένο με μπάλες τριφύλλι για να ταίσει και τα ζώα του
Κοιτα να δεις...απο την στιγμη που γραφουμε σε ενα θρεντ τις αποψεις μας,οποιες και αν ειναι αυτες δεν πρεπει ποτε να μην σεβομαστε τον αλλον.Εσυ τωρα με απαντηση οτι εγω για ενα μυριο θα εδινα τον κωλο μου...βγαλε τα συμπερασματα σου...αν σου πω ότι δεν πιστεύω ότι είσαι και κανένα σοβαρό άτομο, από τότε που κάναμε την συζήτηση για τα Επτάνησα, ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα.
οπότε πες ότι θες, τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις και στο θρεντ της vodafone
Το μίσος σας για τους πολιτικούς,σας έχει κάνει να βγάζετε άγιο κάποιον πρεζάκια φυλακισμένομ σαν τον Παλαιοκώστα......ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!
κοίτα, τις περιοχέςΕλπίζω μόνο το καινούργιο αγροτικό να μην το έκλεψε και αυτό, αν και είναι το πιθανότερο.
εσύ ξεκίνησες με το "μαλακίες..." και το "γραφικότητες....", όπως αντιμετωπίζεις του άλλους έτσι να περιμένεις να κάνουν και αυτοί.Κοιτα να δεις...απο την στιγμη που γραφουμε σε ενα θρεντ τις αποψεις μας,οποιες και αν ειναι αυτες δεν πρεπει ποτε να μην σεβομαστε τον αλλον.Εσυ τωρα με απαντηση οτι εγω για ενα μυριο θα εδινα τον κωλο μου...βγαλε τα συμπερασματα σου...
Το μαλακιες και γραφικοτητες ηταν για τις φημες αυτες,οχι για εσενα..οσο για τις ρουφιανιες εξευτελιστικο λογο και φτωχους και βιοπαλαιστες τα αφηνω ασχολειαστα...ειμαι σιγουρος αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα καταλαβεις το ανοητο αυτων ποθ εγραψες...εσύ ξεκίνησες με το "μαλακίες..." και το "γραφικότητες....", όπως αντιμετωπίζεις του άλλους έτσι να περιμένεις να κάνουν και αυτοί.
εφόσον θα ρουφιάνευες για έναν τόσο εξευτελιστικό λόγο κάποιον που δεν πείραξε φτωχό και βιοπαλαιστή, πιστεύω ότι θα παζάρευες και κάτι πιο πολίτιμο για τα ίδιο λεφτά, όπως την παρθενιά σου από πίσω.
ναι αλλα να τον ειχαν δεμενο χειροποδαρα και σε καταστολη...Εγώ θα το έδινα,και θα ζητούσσα από την αστυνομία,να τον πλακώσω στο ξύλο........
ναι αλλα να τον ειχαν δεμενο χειροποδαρα και σε καταστολη...
πιστευω θα τον σοπακιαζες ευκολα
προφανώς είναι φήμες, δεν υπάρχουν στοιχεία από μεριάς μου, αλλά με το όλο κλίμα που δημιουργείται γύρω από το όνομα του παλαιοκώστα και την φήμη του δεν αποκλείω να γίνανε και πιο παράλογα πράγματα.δεν είμαι ο μόνος που λέει ότι τον έχουν κάνει ήρωα και επαναστάτη απέναντι στην σαπίλα και τα βρώμικα λεφτά που βγάζουν μερικοί.Το μαλακιες και γραφικοτητες ηταν για τις φημες αυτες,οχι για εσενα..οσο για τις ρουφιανιες εξευτελιστικο λογο και φτωχους και βιοπαλαιστες τα αφηνω ασχολειαστα...ειμαι σιγουρος αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα καταλαβεις το ανοητο αυτων ποθ εγραψες...
Ηρωας και επαναστατης? ποιος ο παλαιολωστας? Ελα ρε δικε μου συνελθε....Εσυ και 5-6 αλλοι νομιζεται οτι εκπροσωπειτε την ελλαδα?προφανώς είναι φήμες, δεν υπάρχουν στοιχεία από μεριάς μου, αλλά με το όλο κλίμα που δημιουργείται γύρω από το όνομα του παλαιοκώστα και την φήμη του δεν αποκλείω να γίνανε και πιο παράλογα πράγματα.δεν είμαι ο μόνος που λέει ότι τον έχουν κάνει ήρωα και επαναστάτη απέναντι στην σαπίλα και τα βρώμικα λεφτά που βγάζουν μερικοί.
αν ξαναδιαβάσω αυτά που έγραψα θα καταλάβω γιατί σε χάλασαν τόσο πολύ αυτά που έγραψα, σε έναν άδικο κόσμο ταυτίστηκαν οι απόψεις σου με αυτές μιας πούστικης κιθάρας
περαστικά
έλα ξεκίνα, έπεσε το ρεπόρτο που είναι το 1 μύριο.Ηρωας και επαναστατης? ποιος ο παλαιολωστας? Ελα ρε δικε μου συνελθε....Εσυ και 5-6 αλλοι νομιζεται οτι εκπροσωπειτε την ελλαδα?
Απο την καντουνα εισαι?έλα ξεκίνα, έπεσε το ρεπόρτο που είναι το 1 μύριο.
τρέχα να το πάρεις