Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν σου πω οτι εισαι μαλακας θα παρεξηγηθεις?
αν σου πω ότι δεν πιστεύω ότι είσαι και κανένα σοβαρό άτομο, από τότε που κάναμε την συζήτηση για τα Επτάνησα, ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα.
οπότε πες ότι θες, τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις και στο θρεντ της vodafone

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν τον καρφώνει κανείς.
μια φορά που έκλεψε ένα παλιό αγροτικό για να ξεφύγει από μια καταδίωξη επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του ένα άλλο καινούριο αγροτικό  φορτωμένο με μπάλες τριφύλλι για να ταίσει και τα ζώα του

Ελπίζω μόνο το καινούργιο αγροτικό να μην το έκλεψε και αυτό, αν και είναι το πιθανότερο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αν σου πω ότι δεν πιστεύω ότι είσαι και κανένα σοβαρό άτομο, από τότε που κάναμε την συζήτηση για τα Επτάνησα, ελπίζω να μην πέσεις από τα σύννεφα.
οπότε πες ότι θες, τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις και στο θρεντ της vodafone
Κοιτα να δεις...απο την στιγμη που γραφουμε σε ενα θρεντ τις αποψεις μας,οποιες και αν ειναι αυτες δεν πρεπει ποτε να μην σεβομαστε τον αλλον.Εσυ τωρα με απαντηση οτι εγω για ενα μυριο θα εδινα τον κωλο μου...βγαλε τα συμπερασματα σου...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Το μίσος σας για τους πολιτικούς,σας έχει κάνει να βγάζετε άγιο κάποιον πρεζάκια φυλακισμένομ σαν τον Παλαιοκώστα......ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!

εσυ σοβαρα τα λες τωρα η μας δουλευεις???

σου εκανε τιποτα?? πρεπει να εισαι ο μοναδικος που μιλαει ασχημα για αυτον... εκτος αμα εισαι μπατσος. τοτε το καταλαβαινω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ελπίζω μόνο το καινούργιο αγροτικό να μην το έκλεψε και αυτό, αν και είναι το πιθανότερο.
κοίτα, τις περιοχές
άνω αράχωβα, άμφισσα, βάλτο, ξηρόμερο, και όλη την νοτιοδυτική ευρυτανία την ξέρει απ' έξω.
όταν θέλει να κρυφτεί, εκεί έρχετε.
τώρα αν πω ότι διαμένει και σε συγκεκριμένα σπίτια σε αυτές τις περιοχές θα αρχίσει ο άλλος τα μαρθοβούρτσικα "τι τραγικό, τι τραγικό".
γενικώς όπου και να πας να ρωτήσεις σε αυτές τις περιοχές θα δεις ότι τον έχουν σαν ήρωα γιατί πάει και κλέβει από αυτούς που τα φυσάνε και τις ζημιές που κάνεις στους υπόλοιπους τις πληρώνει.
άσε τώρα τους άλλους να νομίζουν ότι θέλουν... ούτε μια ούτε 2 φορές έτυχε να είμαι πάνω όταν τον κυνηγάγανε.

όπως είχε γίνει και με τον φούκα που σκότωσε τα 5 άτομα... εξ αρχής ξέραμε ποιος τους σκότωσε και γιατί, σιγά μην περιμέναμε να το μάθουμε από την τηλεόραση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κοιτα να δεις...απο την στιγμη που γραφουμε σε ενα θρεντ τις αποψεις μας,οποιες και αν ειναι αυτες δεν πρεπει ποτε να μην σεβομαστε τον αλλον.Εσυ τωρα με απαντηση οτι εγω για ενα μυριο θα εδινα τον κωλο μου...βγαλε τα συμπερασματα σου...
εσύ ξεκίνησες με το "μαλακίες..." και το "γραφικότητες....", όπως αντιμετωπίζεις του άλλους έτσι να περιμένεις να κάνουν και αυτοί.
εφόσον θα ρουφιάνευες για έναν τόσο εξευτελιστικό λόγο κάποιον που δεν πείραξε φτωχό και βιοπαλαιστή, πιστεύω ότι θα παζάρευες και κάτι πιο πολύτιμο για τα ίδιο λεφτά, όπως την παρθενιά σου από πίσω.

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Geia sou re Tsolia wraia ta les!!! :2funny:

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
όχι 1 αλλά 10 να προσφέρουν, μόνο κατά λάθος μπορεί να τον πιάσουν.
ο παλαιοκώστας είτε σας αρέσει είτε όχι είναι πλέον σύμβολο για τον κόσμο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εσύ ξεκίνησες με το "μαλακίες..." και το "γραφικότητες....", όπως αντιμετωπίζεις του άλλους έτσι να περιμένεις να κάνουν και αυτοί.
εφόσον θα ρουφιάνευες για έναν τόσο εξευτελιστικό λόγο κάποιον που δεν πείραξε φτωχό και βιοπαλαιστή, πιστεύω ότι θα παζάρευες και κάτι πιο πολίτιμο για τα ίδιο λεφτά, όπως την παρθενιά σου από πίσω.
Το μαλακιες και γραφικοτητες ηταν για τις φημες αυτες,οχι για εσενα..οσο για τις ρουφιανιες εξευτελιστικο λογο και φτωχους και βιοπαλαιστες τα αφηνω ασχολειαστα...ειμαι σιγουρος αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα καταλαβεις το ανοητο αυτων ποθ εγραψες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ποιός λογικός τους πιστεύει? Αν κάποιος κακομοίρης πάει για το εκατομμύριο, θα του πουν πως το κατόρθωμά του θα δημοσιευτεί στο opengov, εκτός κι αν πληρώσει κάτι παραπάνω. Μην τρελαθούμε κιόλας. Για πάρα πολλά χρόνια οι κρατούντες (από μέλη κυβερνήσεων μέχρι ...όποιον μπορούσε) πλούτησαν εις βάρος της κρατικής οντότητας και εκουσίως κακοδιαχειρίστηκαν κρατική περιουσία. Το κράτος είναι στο χείλος της χρεωκοπίας, αλλά οι νόμοι είναι κομένοι και ραμένοι στα μέτρα των διοικούντων. Η Ελλάδα έγινε περίγελως των ευρωπαίων -ακόμα και των απίθανων πολωνών και τσέχων- όλως τυχαίως, ουδείς δεν φταίει.
Η Ιστορία θα γράψει πως τα επιτεύγματα της Ελλάδας ήταν η υπαγωγή στις προβλέψεις του μνημονίου και η συλληψη του παλαιοκώστα!!!

Αφού ξέφυγε ο Χριστοφοράκος και ο άλλος gm της siemens από την Πάρο, τουλάχιστο ας βοηθήσει ο κόσμος να πιάσουν τον παλαιοκώστα!!!

Αν θέλουν να τον πιάσουν, να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να μην το παίζουν γαλαντόμοι με ξένα χρήματα.  

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το μαλακιες και γραφικοτητες ηταν για τις φημες αυτες,οχι για εσενα..οσο για τις ρουφιανιες εξευτελιστικο λογο και φτωχους και βιοπαλαιστες τα αφηνω ασχολειαστα...ειμαι σιγουρος αν ξαναδιαβασεις τι εγραψες θα καταλαβεις το ανοητο αυτων ποθ εγραψες...
προφανώς είναι φήμες, δεν υπάρχουν στοιχεία από μεριάς μου, αλλά με το όλο κλίμα που δημιουργείται γύρω από το όνομα του παλαιοκώστα και την φήμη του δεν αποκλείω να γίνανε και πιο παράλογα πράγματα.δεν είμαι ο μόνος που λέει ότι τον έχουν κάνει ήρωα και επαναστάτη απέναντι στην σαπίλα και τα βρώμικα λεφτά που βγάζουν μερικοί.
αν ξαναδιαβάσω αυτά που έγραψα θα καταλάβω γιατί σε χάλασαν τόσο πολύ αυτά που έγραψα, σε έναν άδικο κόσμο ταυτίστηκαν οι απόψεις σου με αυτές μιας πούστικης κιθάρας
περαστικά

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ρε poustiki kithara, τι πραγματεύεται στη σελίδα 54 το savoire vivre της Ελένης Χαλκούση? Άντε ψάχτο και παράτα μας.
Πάντα φιλικά...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
προφανώς είναι φήμες, δεν υπάρχουν στοιχεία από μεριάς μου, αλλά με το όλο κλίμα που δημιουργείται γύρω από το όνομα του παλαιοκώστα και την φήμη του δεν αποκλείω να γίνανε και πιο παράλογα πράγματα.δεν είμαι ο μόνος που λέει ότι τον έχουν κάνει ήρωα και επαναστάτη απέναντι στην σαπίλα και τα βρώμικα λεφτά που βγάζουν μερικοί.
αν ξαναδιαβάσω αυτά που έγραψα θα καταλάβω γιατί σε  χάλασαν τόσο πολύ αυτά που έγραψα, σε έναν άδικο κόσμο ταυτίστηκαν οι απόψεις σου με αυτές μιας πούστικης κιθάρας
περαστικά
Ηρωας και επαναστατης? ποιος ο παλαιολωστας? :2funny: :2funny:Ελα ρε δικε μου συνελθε....Εσυ και 5-6 αλλοι νομιζεται οτι εκπροσωπειτε την ελλαδα?

Επισκέπτης
Όργωνε στη Φθιώτιδα ο Παλαιοκώστας

Φύλλο και φτερό κάνουν στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας  το  TOYOTA RAV4 που τα ξημερώματα της Τρίτης έκλεψε όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Παλαιοκώστας με το συνεργό του από τη Στυλίδα.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλειμμένο στη Μαριολάτα Φωκίδας στο πρώτο στενό στην είσοδο του χωριού.

Όπως αποκλειστικά έγραψε χθες το LamiaReport, αστυνομικός της Στυλίδας παραλίγο να τρακάρει με τους κακοποιούς μέσα στη Στυλίδα την ώρα που συναντήθηκε στη διασταύρωση με το RAV4 που μόλις είχαν κλέψει και το FIAT PUNTO με το οποίο είχαν ξεφύγει από τη συμπλοκή της Βοιωτίας.  
Ο αστυνομικός τους καταδίωξε στην εθνική, χωρίς να ξέρει με ποιούς έχει να κάνει, αλλά λίγα χιλιόμετρα αργότερα τους έβλεπε να εξαφανίζονται στο βάθος του δρόμου, αφού το περιπολικό δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ταχύτητα των δυο άλλων αυτοκινήτων.

Παρά το συναγερμό και την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών τα δυο αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν για να βρεθεί το απόγευμα το ένα στη Μαριολάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ στη Λαμία εκλάπησαν 3 πινακίδες αυτοκινήτων και 2 ολοκαίνουργα αγροτικά 4Χ4 μεγάλου κυβισμού από αντιπροσωπεία. Το ένα μάλιστα από αυτά βρέθηκε το βράδυ στην περιοχή του Τυρνάβου.

Χθες ήταν στο πόδι όλοι οι αστυνομικοί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία και Ευρυτανία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάτι ύποπτο στα μπλόκα που είχαν στηθεί. Αν και δεν  έχει ανακοινωθεί  επίσημα από την αστυνομία, όλα δείχνουν ότι για πολλές ώρες ο Βασίλης Παλαιοκώστας όργωνε την περιοχή της Φθιώτιδας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, όπως εξάλλου και όλους τους δρόμους, μέχρι και τους δασικούς, σε Στερεά και Θεσσαλία.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ηρωας και επαναστατης? ποιος ο παλαιολωστας? :2funny: :2funny:Ελα ρε δικε μου συνελθε....Εσυ και 5-6 αλλοι νομιζεται οτι εκπροσωπειτε την ελλαδα?
έλα ξεκίνα, έπεσε το ρεπόρτο που είναι το 1 μύριο.
τρέχα να το πάρεις :uglystupid:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Σωστότατος ο τίτλος του θρεντ!! :rockon: