Στούντιο το παίζουν (Το thread συγχωνεύτηκε).
τι τιμες παιζουν κ υπαρχει καμια καλη εκει??μην παω αδικα γιατι ειμαι μακρια
Στούντιο το παίζουν (Το thread συγχωνεύτηκε).
Εχεις δικιο!!Κι εμενα το ιδιο μου ετυχε...παω μια Δευτερα πριν κανα τριμηνο 30γιουρια μου λενε το μαλλι!Παω καπακια Τεταρτη στην Πατρισια καυλωμενος να την παρω να σου η πενηνταρου Τα εδωσα σαν μαλακας αλλα δεν ξαναπερναω ουτε απο εξω!!Το σπιτι ειναι μπουρδελο δεν ειναι στουντιο μη τρελαθουμε!!....καλα μιλαμε για το απολυτο καραγκιοζιλικι.....εδω εχουμε παγκοσμια οικονομικη υφεση και αυτοι ανεβαζουν τις τιμες......πηγαινα σε αυτο το μαγαζι συχνα με 30 Ε.......την τελευταια φορα μου ειπαν οτι αυξηθηκε το αντιτιμο σε 50αρικο.......μπουρδελο και πουτανα(Τζινα απο Βενεζουελα) επιπεδου Φυλης , δηλ. οι υπηρεσιες δεν αλλαξαν σε τιποτα , τωρα με ποια λογικη αλλαξαν την τιμη....πολυ απλα θα χασουν ολους τους πελατες τους.....
Υ.Γ. ...προσπαθω να γραψω την εμπειρια μου στις "κριτικες" και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι μελος....δεν καταλαβαινω....ειμαι μελος εδω και χρονια με το ιδιο userame/avatar...
ειδικα τα δωματια ειναι στυλ μπουρδελου.χρειαζονται ανακαινιση για να λεγεται studio.Εχεις δικιο!!Κι εμενα το ιδιο μου ετυχε...παω μια Δευτερα πριν κανα τριμηνο 30γιουρια μου λενε το μαλλι!Παω καπακια Τεταρτη στην Πατρισια καυλωμενος να την παρω να σου η πενηνταρου Τα εδωσα σαν μαλακας αλλα δεν ξαναπερναω ουτε απο εξω!!Το σπιτι ειναι μπουρδελο δεν ειναι στουντιο μη τρελαθουμε!!
Εχεις δικιο!!Κι εμενα το ιδιο μου ετυχε...παω μια Δευτερα πριν κανα τριμηνο 30γιουρια μου λενε το μαλλι!Παω καπακια Τεταρτη στην Πατρισια καυλωμενος να την παρω να σου η πενηνταρου Τα εδωσα σαν μαλακας αλλα δεν ξαναπερναω ουτε απο εξω!!Το σπιτι ειναι μπουρδελο δεν ειναι στουντιο μη τρελαθουμε!!
....καλα μιλαμε για το απολυτο καραγκιοζιλικι.....εδω εχουμε παγκοσμια οικονομικη υφεση και αυτοι ανεβαζουν τις τιμες......πηγαινα σε αυτο το μαγαζι συχνα με 30 Ε.......την τελευταια φορα μου ειπαν οτι αυξηθηκε το αντιτιμο σε 50αρικο.......μπουρδελο και πουτανα(Τζινα απο Βενεζουελα) επιπεδου Φυλης , δηλ. οι υπηρεσιες δεν αλλαξαν σε τιποτα , τωρα με ποια λογικη αλλαξαν την τιμη....πολυ απλα θα χασουν ολους τους πελατες τους.....
Υ.Γ. ...προσπαθω να γραψω την εμπειρια μου στις "κριτικες" και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι μελος....δεν καταλαβαινω....ειμαι μελος εδω και χρονια με το ιδιο userame/avatar...
μηνυμα εληφθην τι δεν πηγε καλα παρα λιγο να ειμουν και εγω θυμα τομαγαζι ποσα κοριτσια απασχολει?μηπως εχουν παει ριο..για το καρναβαλι?
Γνωρίζεις τιμές;Εγω το σκεφτομαι για αυριο
εχει ενα καλο σοκολατι το πρωι
Γνωρίζεις τιμές;