Πο πο μεγαλε είσαι μέσα στις ανακρίβειες.Οτι έχεις πει είναι μεγαλη παπαντζα..Το μοναδικο που έχεις δίκιο είναι ότι όταν το πεος εκσπερματωνει μπαινει στην διαδικασια να παραγει τεστο και ετσι εχεις την εντυπωση οτι το εργαλειο δουλευει καλυτερα.Η ασκησεις με την καρδια και γενικα οι καρδιοαγγειακες σκοτωνουν την τεστοτερονη μακροπροθεσμα..Τα βαρη αντιθετως ιδιαιτερα αμα ειναι με πολυ λιγες επαναληψεις ανεβαζουν την τεστο προσωρινα δηλ για κανα 2-3 ωρες ΜΑΧ.Για τους καφεδες δεν ξερω αλλα μου φαινεται άκυρο και αυτό.Αυτο που βοηθαει συνηθως είναι το κρεμυδι το σκορδο αρκετα ψαρια και θαλασσινα(ολα αυτα που ανεφερα περιεχουν ψευδαργυρο που είναι απαραιτητος για την παραγωγη τεστο)Και ιδιαιτερα τα καρυδια με τα αμυγδαλα..
Προσοχη ομως αν φας όλα αυτα δεν θα γινει το πουλι σου τουμπανο!Απλά θα παραγεις πιο γρηγορα την τεστο που μπορεις να παραγεις..Τιποτα περισσοτερο!δηλ το επιπεδο που μπορεις να παραγεις ειναι 5 απλά με αυτες τις τροφες θα το πας στο 5 πιο γρηγορα οχι οτι θα αυξηθει η τεστο σου στο αιμα..
Για οποιαδηποτε διευκρινιση ειμαι εδω
Ο,τι εχω πει ειναι μεγαλη παπατζα...ναι ο,τι πεις! Εχεις γραψει 2 παραγραφους κ εχεις αναφερει 6 φορες τη λεξη τεστοστερονη. Κ ποιος σου ειπε ρε μαγκα οτι μονο η τεστοστερονη ειναι αρκετη για να σου σηκωθει η πουτσα? Κατσε 2 μερες μεσα κ πηγαινε να γαμησεις να δεις ποσην ωρα θα κανει για να σου σηκωθει ΤΕΡΜΑ. Την αλλη μερα πηγαινε κανε χαλαρο τρεξιματακι για κανα 40λεπτο, ξεκουρασου κ την επομερη μερα πηγαινε να γαμησεις να δεις πως θα σηκωθει καγκελο αμεσως. Εμαθες μια ορμονη κ πας να τα εξηγησεις ολα βασει αυτης, γινατε ολοι γιατροι εδω μεσα. Η ανικανοτητα ειναι πολυπαραγοντικο προβλημα. Συν τοις αλλοις ο,τι γραφω βασιζεται σε προσωπικη εμπειρια κ πειραματισμο κ οχι μονο στη θεωρια.
Αμα δεν ειναι γυμνασμενη η καρδια (η οποια ειναι ενας μυς κ αυτη) πως να στειλει ρε αιμμα στην βουβωνικη χωρα να διατηρησεις καλη στυση, ειδικα οταν εισερχεται το πεος στον κολπο κ απ'την πιεση αδειαζει? Εκτος κ αν εσυ την εχεις γαριδακι που δεν θελει κ πολυ αιμα για να φουσκωσει.
Οσον αφορα την καφεινη ειναι λιποφιλη ουσια κ διαπερνα σχετικα ευκολα τις κυτταρικες μεμβρανες οπως κ τον αιματοεγκεφαλικο φραγμο. Δεν θα περιγραψω τον μοριακο μηχανισμο δρασης της, πρακτικα μια απ'τις χαρακτηριστικες της δρασεις σε νορμαλ δοσεις ειναι η διεγερση κ παραταση της συσπαση των σκελετικων μυων. Οπως πινεις τον καφε, η καφεινη περνα απ'το πεπτικο, εισερχεται στο αρτηριακο συστημα κ απο κει διαμεσου της μηριαιας αρτηριας στη βουβωνικη χωρα. Εκει απορροφαται σε καποιο ποσοστο απ'τον pubococcygeus muscle (δεν ειμαι σιγουρος για την ακριβη αποδοση στα ελληνικα) που ελεγχει την ουρηση κ την στυση. Αυτον τον μυ γυμναζουν οι πορνοσταρς για να ειναι ντουροι, οι ασκησεις ειναι τα λεγομενα kegels. Θα του προτεινα του τυπου να κανει κ kegels αλλα το θεωρησα λιγο προχωρημενο.Εγω παντως κανω κατα καιρους κ βλεπω αισθητη διαφορα.
Να γιατι οι 2 καφεδες που ανεφερα εχουν θετικη επιδραση στην στυση, γιατι βοηθουν στην διεγερση του μυος αυτου. Σε μεγαλυτερες δοσεις διεγειρει κ την παραγωγη επινεφρινης που ειναι στρεσογονος ουσια κ προκαλει ανικατοτητα (για την ακριβεια την διεγειρει κ σε μικρες δοσεις αλλα οχι αρκετα για να προκαλεσουν εμφανη προβληματα στη στυση). Γενικα η καφεινη εχεις πολλες δρασεις στο σωμα που μπορει να επηρρεασουν την σεξουαλικη αποδοση θετικα κ αρνητικα αλλα δεν θα μπω σε περαιτερω λεπτομεριες.
Προσπαθησα να τα εξηγησω απλα κ κατανοητα χωρις πολλους επιστημονικους ορους. Μην με αναγκασεις να ανοιξω τα βιβλια της φυσιολογιας κ φαρμακολογιας. Τωρα ο καθενας θα πεταχτει να γραψει το μακρυ κ το κοντο του, δεν προκειται να χασω αλλο χρονο να απαντω. Οποιος ειναι εξυπνος, δοκιμαζει αυτα που ανεφερα κ βλεπει τα αποτελεσματα μονος του.