Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.