Νέα

Και εμείς οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κωλο-γερος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ας ξεκινησουμε αυτο το θεμα οπου θα μπορει να γραφει ο καθε πονεμενος παντρεμενος τις εμπειριες του ,τα παραπονα του, και συμβουλες για το πως θα ασκουμε το αγαπημενο μας σπορ  :knockinb: χωρις να μας παιρνουν χαμπαρι οι γυναικες μας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Προτεινω την ιδρυση συλλογου...πρεπει να ειστε πολυ εδω μεσα....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ξερω , ξερω .....

Μετα θα ακολουθησει ο συλλογος απατημενων γυναικων...  :2funny: :2funny: :2funny:

στο παραδιπλα φορουμ  :2funny:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ας ξεκινησουμε αυτο το θεμα οπου θα μπορει να γραφει ο καθε πονεμενος παντρεμενος τις εμπειριες του ,τα παραπονα του, και συμβουλες για το πως θα ασκουμε το αγαπημενο μας σπορ  :knockinb: χωρις να μας παιρνουν χαμπαρι οι γυναικες μας.

Ρε κωλογερε εισαι παντρεμενος και πηγαινεις Ταυλανδη και ΕΧΕΙΣ και παραπονο? Μηπως θα επρεπε να αρχισεις να εξηγεις πως τα καταφερνεις εσυ να ταξιδευεις Ασια χωρις να δημιουργεις προβλημα στο σπιτι σου? Εξαλλου, αυτο ειναι το θεμα του θρεντ που ανοιξες. Ξεκινα λοιπον...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ρε κωλογερε εισαι παντρεμενος και πηγαινεις Ταυλανδη και ΕΧΕΙΣ και παραπονο? [glow=red,2,300]Μηπως θα επρεπε να αρχισεις να εξηγεις πως τα καταφερνεις εσυ να ταξιδευεις Ασια χωρις να δημιουργεις προβλημα στο σπιτι σου?[/glow] Εξαλλου, αυτο ειναι το θεμα του θρεντ που ανοιξες. Ξεκινα λοιπον...

Θα εχει ενδιαφερον η απαντηση του ......  :2funny:

Τοοοοοοσο στουρναρι θα ειναι η γυναικα του ?  :headbang:

Η το γνωριζει και το κανει κι αυτη ?  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ρε κωλογερε εισαι παντρεμενος και πηγαινεις Ταυλανδη και ΕΧΕΙΣ και παραπονο? Μηπως θα επρεπε να αρχισεις να εξηγεις πως τα καταφερνεις εσυ να ταξιδευεις Ασια χωρις να δημιουργεις προβλημα στο σπιτι σου? Εξαλλου, αυτο ειναι το θεμα του θρεντ που ανοιξες. Ξεκινα λοιπον...

:grin: :grin: :grin:

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σολφεζ μη μου το ματιασης το πραγμα και θελω ακομα 15 μερες. Πρωτη φορα θα παω οπουδηποτε χωρις την γυναικα μου και αυτο υποτιθεται για επαγγελματικους λογους. Το παλευω εδω και 2,5 χρονια ωστε να προσαρμοσω την δουλεια μου ετσι που να χρειαζεται καποια προιοντα απο Ταυλανδη. Φυσικα στην αρχη ουτε σκεψη για καποιο ταξιδι στην Ταυλανδη.Ελα ομως που η γαμημενη η οικονομικη κριση με αναγκαζει να "ξενητευτω" για να παω να φερω εμπορευμα σε ποιο καλες τιμες. Οταν αποφασιστηκε το πραγμα πριν απο 6 μηνες φυσικα ηταν να ερθει και η γυναικα μου μαζι. Ευτυχως ομως καποια φιλαρακια που πηγαινουν κατω συχνα αρχισαν να την ζαλιζουν με την μολυνση της Μπανγκοκ τις κατσαριδες, τα ποντικια τους σκορπιους, την ζεστη, τους υπονομους που βρωμανε,την πολιτικη ασταθεια κοκκινοι-κιτρινοι , και γενικα οτι μπορει να αποτρεψει μια γυναικα απο ενα ταξιδι.Ευρισκα και εγω στο ιντερνετ τα αναλογα σχολια για να επιβεβαιωνω τους φιλους μου σε αυτα που λενε.Οποτε μια μερα η γυναικα μου μου ζητησε να παω μονος μου στην Μπανγκοκ. Τι να κανω και εγω αποφασισα να θυσιαστω για το καλο της δουλειας μου. Μεσα σε  5 λεπτα ειχα κλεισει εισητηρια με Ται. 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ευτυχως ομως καποια φιλαρακια που πηγαινουν κατω συχνα αρχισαν να την ζαλιζουν με την μολυνση της Μπανγκοκ τις κατσαριδες, τα ποντικια τους σκορπιους, την ζεστη, τους υπονομους που βρωμανε,την πολιτικη ασταθεια κοκκινοι-κιτρινοι , και γενικα οτι μπορει να αποτρεψει μια γυναικα απο ενα ταξιδι.Ευρισκα και εγω στο ιντερνετ τα αναλογα σχολια για να επιβεβαιωνω τους φιλους μου σε αυτα που λενε.[size=12pt]Οποτε μια μερα η γυναικα μου μου ζητησε να παω μονος μου στην Μπανγκοκ.[/size] Τι να κανω και εγω αποφασισα να θυσιαστω για το καλο της δουλειας μου. Μεσα σε  5 λεπτα ειχα κλεισει εισητηρια με Ται.

Καλά...... εδώ μιλάμε για ολόκληρη πλεκτάνη...Χαχαχαχαχαχαχαχα!

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φιλαράκια για να συνδράμουν σε δύσκολες κατάστάσεις!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φιλαράκια για να συνδράμουν σε δύσκολες κατάστάσεις!!!

Έσύ έτοιμασου ... θέλω το Nokia 6600i  :cum: :cum:

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ναι αλλα το παλευω απο το καλοκαιρι του 2007, ετσι?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Ναι αλλα το παλευω απο το καλοκαιρι του 2007, ετσι?

Αξιος, άξιος.... Να περάσεις κα(υ)λά!!!

Κι εγώ, λόγω δουλειάς, θα βρεθώ για 3 μέρες Γερμανία.
Τα βράδια, μετά τις 10 θα βρίσκομαι στην Halenseestrasse για .......... ;) ;) ;)

Βέβαια, είχα προετοιμάσει το έδαφος, και είχα πληροφορήσει το περιβάλλον μου από τον Νοέμβριο του 2009, ότι επίκειται το ταξίδι αυτό στις αρχές του 2010.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως για οσους δεν φοβουνται Θεους και δαιμονες για εμας τους παντρεμενους υπαρχει και αλλος τροπος για να ξεφευγουμε, ειδικα σε κοντινες αποστασεις (Βουλγαριες κλπ) που βεβαια χρειαζεται και αυτος καποια προεργασια. Πηγαινεις πρωτη φορα Αγιο Ορος μαθαινεις τα κολπα βγαζεις φωτογραφιες αγοραζεις κομποσχοινια εικονιτσες κλπ σουβενιρ για να εχεις καβατζα και απο κει και περα με την συμβολη ενος καλου φιλου που θα σε ειδοποιοησει αμεσως για οποιαδηποτε στραβη, πας οπου θες.(Με αυτα που σκεφτομαι και αυτα που κανω ξερω οτι υπαρχει ενα καζανι στην κολαση που γραφει το ονομα μου.) Ακομα και Ταιλανδη πας αρκει να εχεις εισιτηριο ανοιχτης επιστροφης.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε 15 μερες ισως ειμαι και εγω εκει. Κερναω τραπεζι, κερνας κρεββατι?
Εχω διαβασει ολα τα ποστ σου απο το αλλο θρεντ της Ταυλανδης και εχω καταλαβει οτι εχουμε και τα ιδια γουστα.Αν εχω καταλαβει καλα δεν σου αρεσουν και πολυ τα μινιον πιπινοειδη σε πολυ μικρες ηλικιες αλλα τα λιγο πιο μεγαλα και με καποια πιασιματα.Κανω λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom