You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Notis Sfakianakis-Ο Άρχοντας της Πίστας.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcansR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 265
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γεια σου ρε αρχονταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι μπροστα χιλιομετρα απο τους αλλους!!!!!!σε περιμενουμε παλι κοντα μας για ΕΝΑΣΤΡΕΣ βριαδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
μικρος εισαι ακομα ντεκερ γιαυτο.οταν μεγαλωσεις θα σου αρεσει.φιλε θα τα χαλασουμε εδω,δεν μ αρεσει καθολου....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συμφωνω...φιλε θα τα χαλασουμε εδω,δεν μ αρεσει καθολου....
αλλα επειδη οποτε μιλαω γ αυτον κ κανα 2 αλλους δε μιλαω ομορφα..
αποχωρω απο το θρεντακι..
σεβομαι οτι σε καποιους παραδοξως αρεσει...
αντε καλα.δεν μ αρεσει γιατι μας ειπε κατι ενα βραδυ στη θεσ νικημικρος εισαι ακομα ντεκερ γιαυτο.οταν μεγαλωσεις θα σου αρεσει.
ντεκερ μαλακιες ειναι δεν ειπε τιποτα να ξερεις.αντε καλα.δεν μ αρεσει γιατι μας ειπε κατι ενα βραδυ στη θεσ νικη
καλα φαε το παγωτο σου και ακου το ρουβα τοτε.συμφωνω...
αλλα επειδη οποτε μιλαω γ αυτον κ κανα 2 αλλους δε μιλαω ομορφα..
αποχωρω απο το θρεντακι..
σεβομαι οτι σε καποιους παραδοξως αρεσει...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ουτε ρουβα ακουω λυπαμαι αν σε εκπλησσω...καλα φαε το παγωτο σου και ακου το ρουβα τοτε.
τεσπα,εγω νομιζω πως το ειπε αλλα δεν εχει κ νοημα.δεν σας γαμαω το θρεντ πειτε ταντεκερ μαλακιες ειναι δεν ειπε τιποτα να ξερεις.
Εγώ νομίζω οτι παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν με αρέσει κανένα απο τα τραγούδια του, παραμένει δυνατό όνομα. Οι πρώτες του επιτυχίες είναι πολύ σημαντικές ενώ όσο απομακρύνεται απο το σκυλάδικο και πλησιάζει στο πιο έντεχνο μου αρέσει όλο και λιγότερο. Τις δηλώσεις του δεν θα τις σχολιάσω γιατι ακροβατούν ανάμεσα στην σοβαρότητα και στην μαλακία...
Παιδια που τα λεει ο Νοτης φετος καλοκαιρι? ακομα πειραιος ειναι μαζι με την καυλα την Γαρμπη???
νομιζω πως πρεπει να εχει σταματηση.
συμφωνα με την ηλικια σου εχεις δικιο ρε φιλε.Αρχοντας της πιστας ενας ηταν Στρατος Διονυσιου δυσκολα θα βρεθη αντικαταστατης
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
+1000000000000000000000000000000Αρχοντας της πιστας ενας ηταν Στρατος Διονυσιου δυσκολα θα βρεθη αντικαταστατης
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τα πρωτα 100 ειναι δυσκολα ως τα 1000 εχω καιρο μηπως και δω τον επομενο αρχοντασυμφωνα με την ηλικια σου εχεις δικιο ρε φιλε.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αμα γινεις πλατανος μπορει να προλαβεις.Τα πρωτα 100 ειναι δυσκολα ως τα 1000 εχω καιρο μηπως και δω τον επομενο αρχοντα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K