You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Notis Sfakianakis-Ο Άρχοντας της Πίστας.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcansR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 265
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μωρω μου δημοσιοποιης τον ερωτα μας τωρα? τι κανεις? αυτα μολις πεσει η τηλεθεαση στο σηριαλ θα τα κανουμε.οχι τωρα.
για τον αρκανς!
αχαχαχαχα!!!!μωρω μου δημοσιοποιης τον ερωτα μας τωρα? τι κανεις? αυτα μολις πεσει η τηλεθεαση στο σηριαλ θα τα κανουμε.οχι τωρα.
λοοοοοοολ!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι αρκανς μου...σε διαβεβαιωνω...και αλλα τραγουδια σου αρεσουν εσενα ειμαι σιγουρος του νοτη.
κανενα...
κ αυτο μου θυμιζει κατι απλως απο πολυ παλια...
κατι παλιο θα σου θυμιζει,δεν σου θυμιζει τον καινουργιο σου γκομενο.οχι αρκανς μου...σε διαβεβαιωνω...
κανενα...
κ αυτο μου θυμιζει κατι απλως απο πολυ παλια...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο καινουριος μου γκομενος ειναι κ παλιος οποτε παιζει...κατι παλιο θα σου θυμιζει,δεν σου θυμιζει τον καινουργιο σου γκομενο.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Εχει ενα υφος λες και ειναι ο θεος.
Ποσο χαιρομαι που τον εχει φαει η μαρμαγκα εδω και χρονια.
Ξοφλημενος...
Ξοφλημενος...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ξοφλημενος δεν ειναι στα παπαρια του,επιλογη του.Εχει ενα υφος λες και ειναι ο θεος.
Ξοφλημενος...
Εσυ εισαι χερεκακος
μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου φιλε.Εχει ενα υφος λες και ειναι ο θεος.
Ξοφλημενος...
πανε σε κανενα μαγαζι που τραγουδαει και ελα μας πεις τι ειναι.
Πολυ καλός στη πιστα ο Νοτης. Το εχει το παιχνιδι με το κοσμο αλλα εχει και γαματα τραγουδια!!! ΑΛΛΑ σαν τον Καρρα δεν ειναι... Νομίζω ότι δεν υπάρχει αλλος τραγουδιστης τοσο αγαπητος σαν τον Καρρα και με φανατικους ακροατες και με τοσο μεγαλες ζημιες στη νυχτα.... (ειδικα στη Σαλονικη)!!!
ενταξει ρε φιλε και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι.ο καρρας ειναι στο σκυλαδικο αρχηγος δεν πιανετε.αλλα ο νοτης ειναι αλλη κατασταση εντελως.Πολυ καλός στη πιστα ο Νοτης. Το εχει το παιχνιδι με το κοσμο αλλα εχει και γαματα τραγουδια!!! ΑΛΛΑ σαν τον Καρρα δεν ειναι... Νομίζω ότι δεν υπάρχει αλλος τραγουδιστης τοσο αγαπητος σαν τον Καρρα και με φανατικους ακροατες και με τοσο μεγαλες ζημιες στη νυχτα.... (ειδικα στη Σαλονικη)!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K