kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει 1 αεροβόλο σε άνθρωπο?1 φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει και θέλει να ενημερωθεί πρώτα
Τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει 1 αεροβόλο σε άνθρωπο?1 φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει και θέλει να ενημερωθεί πρώτα
Το φιλαράκι σου θέλει να κάνει ζημιά σε κανέναν?Τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει 1 αεροβόλο σε άνθρωπο?1 φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει και θέλει να ενημερωθεί πρώτα
Καλη απάντησηόχι ρε συ δεν θέλει γιαυτό ρωτάει.Δεν παίζουν με τα όπλα
όχι ρε συ δεν θέλει γιαυτό ρωτάει.Δεν παίζουν με τα όπλα
τελικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα?Γιατί κάπου διάβασε λέει στο internet οτι μπορεί και να προκαλέσει θάνατο!
τελικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα?Γιατί κάπου διάβασε λέει στο internet οτι μπορεί και να προκαλέσει θάνατο!
εξαρταται τι εννοεις με τον ορο αεροβολο...γιατι πολλοι τα μπερδευουν με τα αλλα με τις πλαστικες τις μπιλιτσες τα οποια απλως πονανε,τωρα αν σε παρει στο ματι...ε δε θελει και πολυ μυαλο...Τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει 1 αεροβόλο σε άνθρωπο?1 φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει και θέλει να ενημερωθεί πρώτα
όταν εννοώ αεροβόλο δεν εννοώ αυτά που πουλάνε στο πανηγύρι αλλά απο κανονικό μαγαζί.Δηλαδή για ποσό κοντά στα 150 ευρώ.Θέλει να το αγοράσει κυρίως για τον χαβαλέ του και να προπονείται στο σημάδι εντός της οικίας του
και να φανταστώ οτι με τις ατσάλινες σφαίρες μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιάάρα καλύτερα να πάει σε κανένα σύλλογο!
Έχω πάρει το αεροβόλο το Μ16Α1 με πλαστικές μπίλιες και μπορώ να πω ότι είναι σχετικά ακίνδυνο, αρκεί να μην πετύχει κάποιον στο μάτι.Προσοχή όμως δεν είναι παιχνίδι και είναι μόνο για ενήλικες.Επίσης να ενημερώσω ότι το όπλο είναι εντελώς αρύθμιστο, δηλαδή έχει αρκετή απόκλιση από εκεί που σημαδεύεις και δεν γίνεται να ρυθμιστεί, οπότε δεν κάνει για σκοποβολή.Είναι απλά ένα ενθύμιο γαι να θυμάμαι την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.Η τιμή του είναι 155 Ε.Ένα πιο σοβαρό όπλο είναι το αεροβόλο τύπου Μ16Μ4 με μολύβδυνα βλήματα που εκσφενδονίζονται με την βοήθεια αμπούλας C02, το οποίο όπως καταλαβένεται μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά και εκτός κεφαλής.Η τιμή του στα 950 Ε.
ΕΛΛΑΣ,ΕΛΛΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΛΛΑΣ.Ι ΜΟΙΡΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ