Ελενα τυπακι !!!!!!!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2018
- Like
- 4
Γεια σας ειμαι η Ελενα για λιγους και καλους φιλους.
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια
παντως αυτη μοιαζει με την ζωηρε δε τις προλαβαινουμε πια. τι ειναι αυτο το πραμα καθε μερα?
παντως αυτη μοιαζει με την ζωη
πρεπει να εισαι και λιγο κασκαντερδεν ξερω,δεν ειμαι φαν του συγκεκριμενου τυπου γυναικος
πολυ χαλια τη βλεπω παντως. κρεμασμενα ολα :S :S :S
πρεπει να εισαι και λιγο κασκαντερ
Γεια σας ειμαι η Ελενα για λιγους και καλους φιλους.
πολλα φιλακια
[/quote Καλησερα σε ολους σας.
καλως σας βρηκαΚαλως ηρθες!!
ξηνεσαι?καπου την ξερεις.δεν εχεις αδικο.απο παλια στο νταραβερι.δεν ξερω αν υπηρχε εδω στο μπου,αλλα εκανε βυζιτες χρονια τωρα.την ειχα παρει απο αγγελια,χωρις φωτο,πριν πολλα χρονια.δεν ηξερα ποσο χονδρη ειναι,τελος παντων ,εκεινα τα χρονια δεν εβρισκες ευκολα την ωρα που ηθελες και την κρατησα.ξενοδοχειο πριαμος ,παραλιακη μοσχατο.η εμπειρια μου σε σχεση παντα με υπηρεσιες και συμμετοχη ,οχι καλη,οσον θυμαμαι.δεν ξαναπειρα ουτε και θα παρω.ανδρεα δεν ειναι η ζωη.παντως αυτη μοιαζει με την ζωη
τσεκ πμ .ΕΣΥ!ρε δε τις προλαβαινουμε πια. τι ειναι αυτο το πραμα καθε μερα?
Αυριο αγορια θα σας πω.Γειά σου καυλιαρίτσα Έλενα τυπάκι...
Πες μας κάτι για σένα. Φωτογραφίες υπηρεσίες τιμές κλπ.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
το διανοουμενη με την βιβλιοθηκη σου θυμιζει κατι....?μακρια απο μενα κατι τετοια
παντου χωμενος εισαι φιλε ευχαριστω για την διευκρινησηξηνεσαι?καπου την ξερεις.δεν εχεις αδικο.απο παλια στο νταραβερι.δεν ξερω αν υπηρχε εδω στο μπου,αλλα εκανε βυζιτες χρονια τωρα.την ειχα παρει απο αγγελια,χωρις φωτο,πριν πολλα χρονια.δεν ηξερα ποσο χονδρη ειναι,τελος παντων ,εκεινα τα χρονια δεν εβρισκες ευκολα την ωρα που ηθελες και την κρατησα.ξενοδοχειο πριαμος ,παραλιακη μοσχατο.η εμπειρια μου σε σχεση παντα με υπηρεσιες και συμμετοχη ,οχι καλη,οσον θυμαμαι.δεν ξαναπειρα ουτε και θα παρω.ανδρεα δεν ειναι η ζωη.
Αγορνια ποτε δεν ειχα αγγελειες χωρις φωτο,ποτε δεν ημουν γεματουλα,και ειναι 4 χρονια στον χωρο.Επισης εχω υψος 1,75 και βαρος 68 κιλα.ξηνεσαι?καπου την ξερεις.δεν εχεις αδικο.απο παλια στο νταραβερι.δεν ξερω αν υπηρχε εδω στο μπου,αλλα εκανε βυζιτες χρονια τωρα.την ειχα παρει απο αγγελια,χωρις φωτο,πριν πολλα χρονια.δεν ηξερα ποσο χονδρη ειναι,τελος παντων ,εκεινα τα χρονια δεν εβρισκες ευκολα την ωρα που ηθελες και την κρατησα.ξενοδοχειο πριαμος ,παραλιακη μοσχατο.η εμπειρια μου σε σχεση παντα με υπηρεσιες και συμμετοχη ,οχι καλη,οσον θυμαμαι.δεν ξαναπειρα ουτε και θα παρω.ανδρεα δεν ειναι η ζωη.
εσυ δεν μενεις στο εξωτερικοτο διανοουμενη με την βιβλιοθηκη σου θυμιζει κατι....?
καλα δεν θα σε ζυγισουμε κιολαςΑγορνια ποτε δεν ειχα αγγελειες χωρις φωτο,ποτε δεν ημουν γεματουλα,και ειναι 4 χρονια στον χωρο.Επισης εχω υψος 1,75 και βαρος 68 κιλα.
Υ.Γ δεχομαι και ζυγαρια
φιλαρακι,οταν εχω κατι να πω ,το λεω.δεν ειμαι χωμενος πουθενα ρε φιλε,χωθηκα ομως τοτε,στα βυζια της,που ομολογουμενως ειναι πολυ μεγαλα,φυσικα μεν τοτε,κρεμασμενα δε.παντου χωμενος εισαι φιλε ευχαριστω για την διευκρινηση