ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δείτε λίγο αυτό το παιχνίδι.Μου θυμίζει το παλιό "Civilisation".
Sto x-3 kai y-77 δεν βλέπω κάτι.Στο χ (-)3 και y-77 βλέπω χωριό haha!Εσύ είσαι??Εγώ μπηκα σήμερα στο χ (-)61 και y-4o ..Xωριο KALIS φυσικά....ναι οντως ποιο ειναι το χωριο σου ????εμενα οι συντενταγμενες μου ειναι χ-3 Υ-77
Σου έστειλα μήνυμα!!!Προτείνω συμμαχία με όνομα bourdela.com!!!!Θα τους φάμε όλουςx-45 y-71
το νεο κολωνακι
Σου έστειλα μήνυμα!!!Προτείνω συμμαχία με όνομα bourdela.com!!!!Θα τους φάμε όλους
εγω ακομα δεν το εχω ποιασει ακριβως
αλλα σαν λατρης οποουδηποτε παιχνιδιου με πολεις θα το μαθω και θα κανουμε παρελαση ναυαρχε
Άμα ήξερα...Μάλλον όμως πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι.....Έχει φόρουμ,ψάχνω εγώ ,ψάξε κι εσύ και τα ξαναλέμετωρα αρχιζω και καταλαβαινω και μου αρεεεεεεεεεεεεεεσει
ναυαρχε πως κανουμε συμμαχια μηπως ξερεις
θελω να πω οτι ειναι ατυπη η γινεται και στο παιχνιδι
ναι ειδα καποιοι που εχουν συμμαχουςΘέλει πολύ χρόνο για να φτιάξεις αποικίες,αυτό το έχω καταλάβει,αλλά εγώ σαν Ναύαρχος θέλω να κάνω απόβαση στους διπλανούς μου γρήγορα!!!!!!!!΄Περιμένω διευκρινήσεις όταν το καταλάβεις κι εσύ και οι υπόλοιποι...Μέχρι τότε σιταρι κι άγιος ο Θεός Άμα ήξερα...Μάλλον όμως πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι.....Έχει φόρουμ,ψάχνω εγώ ,ψάξε κι εσύ και τα ξαναλέμε
οκναυαρχε επειδη εκανα μαλακιες και το καταλαβα εκ των υστερων αρχισα καινουριο ονομα με nikoss278
και εμαθα πως κανεις συμμαχια θα σου στειλω μηνυμα
εγω σε μιση ωρα θα κανω μια συμμαχια με ονομα μπουρδελαπαίδες...έκανα κι εγώ χωριό...Βull_ το ονόμασα και ξεκινάω την ανάπτυξη...είμαι στη θέση χ(0) y(-88)
για να οργανωθούμε λίγο...
ναι ετοιμαζω και σε μιση ωρα θα ειναι ετοιμηΚανε ρε...
Οι αμυγδαλές σου εντάξει???ο πυρετός???ναι ετοιμαζω και σε μιση ωρα θα ειναι ετοιμη