Νέα

Mia (Angelic Pussies)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 846
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/mia-angelic-pussies/]Mia (Angelic Pussies)[/url]

Stelios  
30/10/06


Αγαπητοί συναγωνιστές,
Μετά από μία ιδιαίτερα αγχωτική αλλά πετυχημένη περίοδο στη δουλειά και καθώς συνεχίζω να είμαι αμετανόητος εργένης, ένοιωσα ότι δικαιούμαι να κάνω ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν για Βουλγαρία, χάρη και στις ιδιαίτερα πολύτιμες πληροφορίες του φίλου ELF24. Όμως κάτι το ότι ο φίλος που θα πηγαίναμε μαζί έκανε τελευταία στιγμή πίσω, κάτι ότι ψιλοκώλωσα  να πάω μόνος μου σε χώρα που δεν γνωρίζω (και σχετική νομοθεσία λίγο γκρίζα) τελικά το απέρριψα.
Στη συνέχεια θυμήθηκα ένα γραφείο που είχα πετύχει στο παρελθόν και είχα ανταλλάξει κάποια e-mail (χωρίς όμως να προχωρήσω) το Το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή τότε ήταν οι πάρα  πολύ καλές τιμές κυρίως για πολυήμερα ραντεβού και τα πολύ  όμορφα (για τα γούστα μου) κορίτσια.

Επικοινώνησα λοιπόν με το γραφείο αρχικά για να κλείσω δύο ημέρες με την Aisha, η οποία δυστυχώς όμως δεν ήταν διαθέσιμη, οπότε και τελικά (μετά από σύσταση του γραφείου) έκλεισα με την Mia.
Κατ’ αρχήν η συνεννόηση με το γραφείο ήταν άψογη. Στα e-mail απαντούσε κάποια Anabell πολύ ευγενική, με καλά αγγλικά και ακριβείς στις πληροφορίες για τις κοπέλες.
Η συνεννόηση έγινε και το μόνο που προ-αγόρασα ήταν το e-ticket για να έρθει η κοπέλα. Όλα τα υπόλοιπα χρήματα (1090 Euro) δόθηκαν απευθείας στην κοπέλα όταν ήρθε.
Παρέλαβα την Mia στο αεροδρόμιο όπου και την άφησα όταν έφευγε.
Ακόμα και κατά την παραμονή της κοπέλας το γραφείο έστελνε τακτικά μηνύματα για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει ενώ μου είχε δώσει και κινητό στο οποίο μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της για οποιοδήποτε πρόβλημα.
Για να δώσω λοιπόν ένα βαθμό στο γραφείο για τις υπηρεσίες του θα έλεγα  10/10 !!!

Πάμε τώρα στην κοπέλα: Να ξεκαθαρίσω ότι ότι γράφω παρακάτω είναι υποκειμενικό καθώς εξαρτάται από τα γούστα του καθενός. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ακριβής μπορώ:

ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
Όταν πρωτοείδα την κοπελίτσα ήταν (αν και ταλαιπωρημένη από το ταξίδι) μακιγιαρισμένη και θα έδινα για το πρόσωπο 9/10. Τα πρωινά και πριν μακιγιαριστεί θα τις έδινα 7-8/10 (Το μακιγιάζ της έπαιρνε καμία ώρα και χωρίς να είναι υπερβολικό κάλυπτε οποιαδήποτε ατέλεια και αναδείκνυε ότι καλύτερο είχε).
Μαλάκια μαύρα (βαμμένα, κανονικά καστανά) ίσια, πλούσια, μέχρι κάτω από τους ώμους, ματάκια καστανά με μεγάλες βλεφαρίδες, ύψος 1.67, κορμάκι θανατηφόρο με υπέροχο κώλο (που δυστυχώς δεν δίνει). Στήθος μικρό (2αρι με το ζόρι), οπότε όσοι γουστάρουν μεγάλο στήθος μακριά. Ηλικία 19 ετών και τόσο έδειχνε (ίσως και λίγο μικρότερη). Αντικειμενικά όταν βγαίναμε εντυπωσιακή, καθώς αρκετά ανδρικά βλέμματα στρέφονταν επάνω της από όπου περνούσαμε αν και τον ντύσιμό της ήταν casual, χωρίς καμία υπερβολή (τζινάκια κλπ) όπως το είχα ζητήσει.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Η κοπελίτσα μιλάει μέτρια προς καλά αγγλικά και η επικοινωνία είναι εύκολη μαζί της. Φιλική αν και λίγο ντροπαλή και απίστευτα γλυκιά. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με συγκρατούσε από υπερβολές. Πχ. σε κάποια στιγμή της έκανα σαν δωράκι ένα ασημένιο δακτυλίδι των 30 euro, προσπαθούσε να με αποτρέψει και στην συνέχεια έκανε σαν τρελή από την χαρά της λες και της πήρα κάνα μονόπετρο   . Γενικά δείχνει και συμπεριφέρεται σαν νέα κοπελίτσα που είναι. Προσωπικά, καθώς έχω περάσει τα 30 το βρήκα πολύ αναζωογονητικό. Σαν GFE θα έδινα λοιπόν 10/10 με την έννοια ότι μου συμπεριφερόταν όπως θα συμπεριφερόταν στον φίλο της, χωρίς όμως υπερβολές του στυλ χεράκι-χεράκι όλη την ώρα κλπ.

ΣΕΞ:
Εδώ θέλει λίγο προσοχή στο τι ζητάει ο καθένας. Δηλαδή η κοπελίτσα προσφέρει και εδώ GFE με την έννοια ότι μου συμπεριφερόταν όπως πιστεύω και στον φίλο της, όμως είναι σχετικά άπειρη και αυτό φαίνετε. Μέτρια πίπα, μικρή πρωτοβουλία αλλά πρόθυμη σε ότι εσύ προτείνεις. Σε καμία περίπτωση PSE. Αν την είχα πάρει σαν CG για μία ώρα θα της έβαζα με το ζόρι  ένα 6/10. Από την άλλη όμως αν απλώς με ενδιέφεραν μερικά καλά μαμίσια θα έπαιρνα την Jennifer και θα τέλειωνε η ιστορία.
Αυτό που μου άρεσε στην Mia ήταν ακριβώς ότι συμπεριφερόταν σαν άπειρη κοπελίτσα που μόλις είχε περάσει την εφηβεία (όπως ήταν άλλωστε). Τρελαινόταν να την κρατάω αγκαλιά, να την χαϊδεύω, να κουλουριάζεται δίπλα μου. Την νύχτα μέσα στον ύπνο της αναζητούσε και ήθελε να κρατάει το χέρι μου για να κοιμάται  
Νομίζω ότι πήρατε την γενική ιδέα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
Θα ξαναχρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου γραφείου όταν έχω την οικονομική δυνατότητα?

ΣΙΓΟΥΡΑ. Άριστη σχέση τιμής απόδοσης. Ιδιαίτερα για πολυήμερα ραντεβού οι επιπλέον μέρες στοιχίζουν μόλις 300  Euro!!!!

Θα ξαναζητήσω την ίδια κοπέλα?
Για να πω την αλήθεια θα ήθελα να δοκιμάσω και με την Aisha που μου έχει μείνει απωθημένο. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμη η Mia θα είναι η αμέσως επόμενη επιλογή μου.

Πιστεύω ότι άξιζε τα χρήματα?

ΣΙΓΟΥΡΑ. Με περίπου 1500 Euro πέρασα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που περιλάμβανε 6-7 φορές sex, όποτε ήθελα και για όσο ήθελα.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom