Νέα

Ivana (Charme Models)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 859
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/ivana-charme-models/]Ivana (Charme Models)[/url]

Jorgekavlares
2006/02/20


Λοιπόν όπως υποσχέθηκα κριτική της Ivana από το charme-models.com....
Κατ’ αρχήν τα θετικά:
τα κάνει όλα, κώλο μουνί και πίπα σύννεφο, φιλάει πολύ ωραία κοιτώντας σε στα μάτια και δεν βιάζεται, είναι χαμογελαστή και έχει καλή διάθεση, είναι πιτσιρίκα, ψηλή, λεπτή και με τεράστια βυζιά
Τώρα τα αρνητικά:
Οι photo στο charme... καμία σχέση.... εκεί βλέπεις γυναικάρα ενώ στην πραγματικότητα παίρνεις άγουρο κοριτσάκι. Είναι τελείως αγύμναστη και λίγο προς το πλαδαρό, δεν έχει σφιχτό κρέας δηλαδή.
Ο νόμος τις βαρύτητας έχει προ πολλού κερδίσει οποιαδήποτε προσπάθεια του στήθους της να σταθεί εκεί που πρέπει να ‘ναι το στήθος μιας 21χρoνης, ήτοι κρεμαστάρια... A, και στην πίπα παρόλο που προσπαθεί να κάνει και deepthroat τελικά της βγαίνει στεγνή και με πολύ δόντια, προσέξτε λοιπόν τα ατυχήματα.
Συμπέρασμα:
Για όσους γουστάρουν άγουρα και χωρίς εμπειρία η Ivana είναι ένα καλό GFE, για όσους γουστάρουν όμως PSE ή έστω μια sexy γυναικάρα που να την κοιτάς και να καυλώνεις.... τότε μάλλον όχι.
Μη με παρεξηγείτε δεν τα κλαίω τα λεφτά μου, αλλά μάλλον δεν θα ξαναπήγαινα....




NS78
2006/02/22


IVANA:
Με λίγα λόγια, όπως τα είπε ο προηγούμενος φίλος. Γενικώς κάνει τα πάντα, δεν λέει όχι πουθενά και γενικώς είναι σαν να το κάνεις με τη γκόμενα σου.
Δυστυχώς όμως δεν μιλάει Αγγλικά...εγώ είχα κλείσει 6ωρο όποτε καταλαβαίνετε τι πίκρα έφαγα....Επίσης πολύ πεσμένα βυζιά! Γενικώς πάντως αξίζει....
Υ.Γ. Ξέχασα να πω ότι δυστυχώς καπνίζει και πολύ (ε, πως αλλιώς να περάσει και η ώρα...) με αποτέλεσμα να μυρίζει αρκετά και η αναπνοή της....κρίμα γιατί φιλάει απίστευτα!!!




antisthenis  
2006/02/23


Κριτική για IVANA (Charme-Models)
Δεν ξέρω οι φίλοι συναθλητές τί εκτιμούν περισσότερο στις κοπέλες από διεθνή πρακτορεία, εγώ όμως πάνω απ’ όλα βάζω την εξωτερική εμφάνιση (και πρόσωπο, αλλά πολύ περισσότερο σώμα). Όταν δηλαδή «επενδύω» σε τέτοιες συναντήσεις περιμένω κάποιο επίπεδο. Οι υπηρεσίες ασφαλώς και παίζουν ρόλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν τη διαφορά. Την «κρύα» συμπεριφορά ή τα μειωμένα services μπορεί και να τα συγχωρήσω˙ το να ανοίγει η πόρτα όμως και να εκπλήσσεσαι αρνητικά είναι κάτι που αρκεί για να κατατάξεις το ραντεβού απ’ την πρώτη στιγμή στα αποτυχημένα και σ’ αυτά που θες να ξεχάσεις.
Λοιπόν, αυτή ήταν – δυστυχώς – η περίπτωση της IVANA. Η γκόμενα ήταν επιπέδου β’ εθνικής και μάλιστα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Σώμα αρκετά άθλιο: πεσμένα και πλαδαρά βυζιά, κακοσχηματισμένη λεκάνη, μ*** άθλιο επίσης. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι με υποδέχτηκε με σαγιονάρες και από μέσα άσπρες κάλτσες. Καταλαβαίνετε το επίπεδο τον ερωτισμό που εξέπεμπε. Η φάτσα της από μέτρια έως κακή. Προσωπικά, αν την έβλεπα σε κάποιο μπουρδέλο (ειδικά εάν εμφανιζόταν χωρίς σουτιέν, πράγμα που αποκλείεται) θα έφευγα αμέσως. Επειδή όμως δε συνηθίζεται να φεύγεις σε τέτοια ραντεβού, έμεινα.
Στα συν της υπόθεσης ότι η τύπισσα τα έκανε όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και κωλαράκι έδινε εννοείται. Τώρα πόσο συν μπορεί να είναι ότι όταν της έβαλα κ***δάχτυλο για «αναγνώριση» του εδάφους έτρεξα αμέσως στο μπάνιο για απολύμανση είναι άλλο θέμα, αλλά λέμε τώρα.




jorgekavlares  
2006/02/23


Λίγο πολύ έτσι ήταν και η δική μου εντύπωση, απλώς εκτίμησα την καλή της διάθεση και το ευέλικτο πρόγραμμα – είναι κρίμα να μας ξεγελάνε έτσι οι photo....
και εγώ έφυγα απογοητευμένος από το πεσμένο βυζί, το πλαδαρό δέρμα, και τα σπυράκια στο πρόσωπο... τι να πει κανείς 22 χρονών κοπέλα!!!




yiaramis  
2006/02/25


Καθυστέρησα λίγο αλλά να πω κι εγώ την κριτική μου για IVANA....Καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με τις άλλες κριτικές που γράφτηκαν εδώ (είσαστε απόλυτα σωστοί και στα λίγα θετικά και στα πολλά αρνητικά που γράψατε).Προσωπικά την βρήκα βαρετή (μονότονο σεξ, μονότονο και με πολλά δόντια στοματικό, μη επικοινωνιακή στο μπλαμπλά ).
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom