Νέα

Adriana (Prettygirls4u)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.642
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.960
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/adriana-prettygirls4u/]Adriana (Prettygirls4u)[/url]

mihalis_1
06/09/06

ANDRIANA    PRETTY GIRLS4YOU
Καλημέρα σας χθες είχα 12ωρο με την κοπέλα αφού άλλαξα το ραντεβού που είχα με την ΑΜΠΕΡ.
Λοιπόν σίγουρα πάνω από 28 ετών μάτια καταπληκτικά καλό κορμί.
τώρα στο σέρβις
την περίμενα στο σαλόνι του ξενοδοχείου που εμένα με έναν φίλο μου 7.30 απόγευμα ήρθε από την στιγμή που γνωριστήκαμε δεν με άφησε καθόλου συνέχεια με είχε αγκαλιά λες και με ήξερε χρόνια άψογη συμπεριφορά σε τρίτους γιατί το βράδυ βγήκαμε έξω.
Βυζί σιλικόνης αλλά καλοφτιαγμένο πίπα άψογη δεν τον βγάζει με τίποτα αν δεν τραβηχτείς ο ιδιότητα καταπίνει όλα.
Από στάσεις ότι θέλεις όπως θέλεις .
Συμμετοχή σε όλα άριστη
ANAL  ναι
το πρώτο έπεσε μέσα στο τζακούζι δεν πρόλαβα να κάνω μπάνιο και ξανά με πλάκωσε μέσα σε ένα δίωρο περίπου αρπαχτήκαμε 3 φορές.
Μετά βγήκαμε έξω φάγαμε ήπιαμε χορέψαμε και στης 3 το πρωί πίσω στο ξενοδοχείο άλλους 2 γύρους.
Λοιπόν τώρα χαλαρώνω πονάνε τα πόδια μου.
Για εμένα σε όλα  Α Ψ Ο Γ Η.




jepeto
23/1/ 2007


Μολις γυρισα απο ενα 2ωρο με adrianna.Ειμαι ακομα ζαλισμενος.Εχει ενα ομορφο προσωπο και ενα πολυ γυμνασμενο σωμα.Το σωμα θα το προτιμουσα να ηταν λιγοτερο.Μαλλον ηταν στις καλεσ της και με εστιψε.Η γυναικα τη γουσταρει αυτη τη δουλεια.Στηθος 3,5 προς 4αρι σιλικονατο.Κολαρακι πεταχτο. Με χαλασε λιγο το πολυ γυμνασμενο σωμα.Σαν ηλικια πρεπει να ειναι 33 με 35.Δηλαδη πολυ εμπειρια!!!!!!
πιπα καλη 8/10
σεξ πολυ καλο 9/10
Πρεπει να ειχε και καποιους οργασμους(δεν βαζω το χερι μου στη φωτια)αλλα ετσι φανηκε γιατι σε καποιες φασεις σπαρταραγε σαν το ψαρι!!!!!!
Σιγουρα περασα καλα.Αν θα ξαναπαρω ,ισως ναι ,ισως οχι.
Παντως προτεινεται ανεπιφυλακτα.




samibungy
Φεβρουαρίου 17, 2007


Αργοπορημενο review για Adriana απο prettygirls4u. Ειναι οτι χειροτερο εχω παρει εδω και καιρο σε city tours. κατα αρχην ειχα κλεισει 6ωρο και εφυγα στην 1ωρα γιατι με ξενερωσε απιστευτα.Sorry γιατι μερικοι εδω μεσα την δινανε πολυ καλους ποντους αλλα γουστα ειναι αυτα. Απο ηλικια πρεπει να ειναι πανω απο 35, και αυτα που ειχαμε συμφωνησει με το πρακτορειο δεν το εκανε. Οχι Α-level ουτε CIM. Αυτα.... η Paola απο το ιδιο πρακτορειο πολυ πολυ καλυτερη




KOMPAIASI
Μαρτίου 28, 2007


Ας πω και εγω την εμπειρια μου μαζι της,με 2-3 λογια.
Εμφανησιακα ΔΕΝ ειναι η θεα που φιανετε στις φωτο της..εχει πεσει φωτοσοπ,εκτος και αν ηταν ετσι πριν 10 χρονια.Εχει τρομπαριστο βυζι μετριοτατης αισθητικης,ενω ειναι μεν γυμνασμενη αλλα δεν εχει(λογω ηλικιας)το σφιχτο-σφρυγιλο κορμι,
Παμε στο service τωρα..
Παρα πολυ δυνατη..μου κανει εντυπωση αυτα που γραφουν αλλα ατομα οτι δλδ ειναι μαπα...να μην πολυλογω...στο 15 λεπτο με ειχε στις πιπες και μου ζητησε να τελειωσω πρωτη φορα ετσι...δεν θυμαμαι αν τα εφτυσε γιατι εχουνε περασει και 5 μηνες απο τοτε που την πηρα..στον δευτερο γυρο που εγινε μετα απο 40 λεπτα περιπου..εβγαλε δονητη..τον οποιο μαλιστα απο οτι ειπε καποιος φιλος εδω...αυτος τον ειχε παει δωρο  ..με τον δονητη λοιπον στο μουνι και εμενα στον κολο τελειωσε η δευτερη φορα..και επειδη ειχα 2 ωρο με αποχαιρετησε με μια all time clasic πιπα η οποια ολοκληρωθηκε κανα 20 λεπτο μετα το περας του ραντεβου..γιατι γρεφω για τους χρονους..γιατι απλα τα 5 απο τα 6 c.t.ου πηγα ητν με το ματι στο ρολοι...προσπαθουσανε να μου φανε τον χρονο με παπαροσυζητησεις για την αναγκη που τις εριξε στον στραβο δρομο οτι θα σταματησουν συντομα κτλπ..και φυσικ 2 φορες στο 2 ωρο και ενοειτε οτι ουτε δευτερολεπτο μετα το περας του πρικαθορισμενου χρονου.
Γενικη εκτιμηση για Αντριανα..

Εμφανηση 6
Προγραμμα 9
Συμπεριφορα κατα την διαρκεια του meeting 9
Αν θα την ξαναπερνα????Αν ηθελα να βγαλω τα ματια μου(οπως το γραφω)ΝΑΙ.Αν ηθελα gfe οχι.Γουστα ειναι αυτα..αλλες φορες με πιανει ετσι αλλες αλλοιως..
Απλα αν ξεπερασεις την αρχικη κρυαδα λογω του foto-shop,και μπεις στο παιχνιδι δυνατα τοτε η Αντριανα παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...και για να μην ειμαστε και απολυτοι..επαιξε πολυ καλη μπαλα μαζι μου.




stelmi
Ιουνίου 01, 2007


Συναγωνιστες συγνωμη το review ειναι για συναντηση που εγινε προχθες Τεταρτη αλλα δεν μπορεσα να βρω χρονο να το κανω νωριτερα (χαλασε το laptop σπιτι στο γραφειο χθες ελειπα ολη μερα)

Λοιπον Συναντηση με Adriana. Συνενοηση με παρακτορειο ομαλη μεσω email. Ραντεβου 1 ωρας απογευματακι τεταρτης κεντρικο ξενοδοχειο Αθηνα. Υποδοχη πολυ καλη με χαμογελο ενα μπουστακι και σορτσακι. Ντουζακι γρηγορο λιγες συστασεις και βουρ στο ψητο. Ταραστιες σιλικονατες βυζαρες, καλη συμμετοχη. Φοβερος ο τεραστιος καθρεπτης απεναντι απο το κρεβατι λες και εβλεπα τον εαυτο μου πρωταγωνιστη σε τσοντα σε homecinema      . Αρκετες στασεις τελειωσα με αυτη να χτυπιεται στην κυριολεξια απο πανω μου. Λιγη κουβεντουλα μετα και για το τελος πιπα και βυζογαμησι και τελειωμα στα βυζια της. Πολυ ευγενικη και χαμογελαστη και καθαρη (πολυ σημαντικο πιστευω για ολους) Σιγουρα δεν ειναι 28 και την κατατασω σε MILF κατηγορια. Δεν θα ξεχασω την φαση που την εχω στα 4 και κοιταμε και οι 2 το καθρεφττη και γελαμε. Θα την προτεινα




jepeto
Ιουλίου 18, 2007


Αντριαννα
ειναι η 2η φορα που την συναντω.
3ωρακι 500 ευρα
Αν και τα εχω ξαναγραψει αλλα ποτε δεν πανε χαμενα
Κλασσικη περιπτωση milf 35+ αλλα πολυ καλοδιατηρημενου με 4αρι βυζι που εχει μαλακωσει λιγο σε σχεση με την προηγουμενη φορα.
Σωμα νομιζω οτι αυτη την φορα ηταν ακομα πιο γυμνασμενο.Κατι που με χαλασε λιγακι.Ματαρες εχει επισης.
Πιπα αρκετα καλη και στο μαμηση πολλες εναλλαγες.Γενικα πολυ καλη συμμετοχη και πολυ pse στο σεξ αλλα στα διαλειμματα συμπεριφορα gfe.Την θεωρω σταθερη αξια αλλα οχι κορυφη οπως καρολινα.




PATHFINDER
Αυγούστου 29, 2007


Η Αdriana κρατιέται ΠΑΡΑ πολύ καλά για την ηλικία της, με πολύ σφιχτό γυμνασμένο κορμί, μαυρισμένη σχεδόν πάντα από το solarium και σιλικονάτο βυζί που νομίζεις πως θα εκραγεί. Φαίνεται από μακρυά πως έχει ασχοληθεί πολύ με τα γυμναστήρια για να κρατήσει τέτοιο κορμί και σε καμια περίπτωση δεν πιστευεις πως η γυναίκα αυτή είναι μαμά 3 παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων σε ηλικία που θα μπορούσε να έχει πάει και φαντάρος! To μεγάλο της ατου είναι οι έχει ΜΑΤΑΡΕΣ... αλλά όπως και να το κάνουμε το πρόσωπό της είναι... πως να το πω... δείχνει ρε παιδί μου την ηλικία της! Αν σε φτιάχνουν οι MILF και ΔΕΝ γουστάρεις πιπινοείδή 20 - 25 ετών, νομίζω πως θα ήταν καλή επιλογή - εμένα πάντως δεν είναι του γούστου μου και να σου πω οτι αν θα γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα είχα κλείσει ραντεβού μαζί της. Αν και κάποιοι "παλιοί" στο κουρμπέτι ομολογούν πως τώρα που η Adriana μάζεψε όσα ήθελε για να αγοράσει τη μεζονέτα της λίγο έξω από την Πράγα... το service της είναι λίγο αυτοματοποιημένο και δεν θυμίζει την παλιά καλή Adriana που τη άκουγαν ακόμη και οι υπάλληλοι της reception όταν έφτανε σε οργασμό...!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom