You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άτακτα τραβεστόνια στη Σατωβριάνδου στο ξενοδοχείο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 121
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
όχι και δυνατά φίλε μου. Είναι κάποιες skinny βουλγάρες όπως ήταν παλιά στο Βασιλικό (ξεπετοϊστορίες). Τι ώρα πέρασες και είδες "τα δυνατά" κομμάτια?
nikos tsfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οποτε εχω περασει ουτε για κλωτσιες δεν ειναι. Δωσε πληροφοριες στον λαο. ωρα μερα κτλ.εχω περασει μερικες φορες εχω δει 2-3 πολυ δυνατα μαλλον απο βουλγαρια!ξερει κανεις τιποτα?
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου εκτος απο οτι ειναι βρωμιαρες μεχρι εκει που δεν περνει παιζει να σε κλεψουν και να την πατησεις ασχημακυριως μου αρεσει μια ξανθια(περουκα) κρος που ειναι απογευματα!ντυνεται πολυ ωραια!σημερα φορουσε καλσον διχτυ κ μοβ γοβες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.637
- Πόντοι
- 41.129
εχω περασει μερικες φορες εχω δει 2-3 πολυ δυνατα μαλλον απο βουλγαρια!ξερει κανεις τιποτα?
αληθεια γιατι δεν προτιμας κατι δυνατα τραβεστονια που λες και εσυ που εχει στα στουντιο ? προτιμας με τσουτσουνι ?
Επισκέπτης
ποιο ειναι το ξενοδοχείο?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να λέγεται και Ασπασία ή το διπλανό λέγεται έτσι δεν θυμάμαι αλλά σε κάθε περίπτωση μη πας εκεί χήρα μου. Βρες μία φίλη να σε φιλοξενήσει στο κέντρο και παίξε με το internet.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αυτή δεν ανήκει στο κύκλο των εξαιρετικά αδυνάτων Βουλγαροτράβελων ?
κυριως μου αρεσει μια ξανθια(περουκα) κρος που ειναι απογευματα!ντυνεται πολυ ωραια!σημερα φορουσε καλσον διχτυ κ μοβ γοβες
TS_Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να προσέχετε με αυτά τις Σατωβριάνδου παλικάρια.
Πριν αράξω στο κρεβάτι του πόνου, είχα κάνει ένα πέρασμα απλά ένα βράδυ κατά τις 11.
Ήταν μία cross και πίπωνε ένα γέρο ( ο γέρος έκανε πίπα ) πίσω από ένα κάδο απορημάτων.
Σε πάνε σε σκοτεινά σημεία εκεί γύρω.
Άσε που έχει και πολλά πρεζόνια εκεί γύρω.
Πριν αράξω στο κρεβάτι του πόνου, είχα κάνει ένα πέρασμα απλά ένα βράδυ κατά τις 11.
Ήταν μία cross και πίπωνε ένα γέρο ( ο γέρος έκανε πίπα ) πίσω από ένα κάδο απορημάτων.
Σε πάνε σε σκοτεινά σημεία εκεί γύρω.
Άσε που έχει και πολλά πρεζόνια εκεί γύρω.
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
γυφτο βουλγαρες ειναικανε μια βολτα απο το Συγγρος (Νοσοκομειο) και δες τις ουρες για τα αφροδισια νοσηματα,HIV ... θα το σκεφτεις πολυ καλα να πας με τραβετσι απο βουλγαρια-Βραζιλια κλπ χωρες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
αυτό δεν σημαίνει ότι οι ελληνίδες είναι όλες μια χαρά...κανε μια βολτα απο το Συγγρος (Νοσοκομειο) και δες τις ουρες για τα αφροδισια νοσηματα,HIV ... θα το σκεφτεις πολυ καλα να πας με τραβετσι απο βουλγαρια-Βραζιλια κλπ χωρες
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
καφενειο ειναι δικε μου που αραζουν ολοι οι τοξοβολοιτωρα υπαρχει κ μια σαν καφετερια που αραζουν διπλα ακριβως απο το ξενοδωχειο
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
αυτες εκει στην σατωβριανδου ειναι γυφτοβουλγαρες και οι περισσοτερες τοξοβολες και καμια φορα σκαει και κανα crosakiαυτό δεν σημαίνει ότι οι ελληνίδες είναι όλες μια χαρά...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
τι είναι οι τοξοβόλοι ρε παιδιά;; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι...
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
παιζουνε βελακια δικε μου.τρυπιονταιτι είναι οι τοξοβόλοι ρε παιδιά;; να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις