tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Παρακαλείται ο male tsouli να δώσει τα φώτα του. Θέλω να παλέψω με γυναίκα, που , πώς , πόσο
Παρακαλείται ο male tsouli να δώσει τα φώτα του. Θέλω να παλέψω με γυναίκα, που , πώς , πόσο
να στειλεις πμ στον treislaloun - avrami που γουσταρε να τον κουβαλανε οι γυναικες και εκλεινε και ραντεβου ξυλου.Το Erotic BDSM wrestling (αγγλικά) είναι πολύ ιδιαίτερο φετίχ και ομολογώ δύσκολο αν και διασκεδαστικό.
Δεν αφορά τόσο την εγκεφαλική γυναικεία κυριαρχία, όσο την γυναικεία δύναμη πάνω σε ένα αντρικό κορμί.
vasilis vasileiou πες μας πως το φαντάζεσαι. Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά ο καθένας το έχει διαφορικά στο μυαλό του.
και εγω θελω να παλεψω αλλα οχι να τις φαω να δωσω μερικες
φιλε ευκολο θα κλεισουμε ραντεβου με την αφεντρα και θα την κανεις τοπι στο ξυλο!!!
Πολυ καλη η ιδεα σου λαρουσ
Το Erotic BDSM wrestling (αγγλικά) είναι πολύ ιδιαίτερο φετίχ και ομολογώ δύσκολο αν και διασκεδαστικό.
Δεν αφορά τόσο την εγκεφαλική γυναικεία κυριαρχία, όσο την γυναικεία δύναμη πάνω σε ένα αντρικό κορμί.
vasilis vasileiou πες μας πως το φαντάζεσαι. Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά ο καθένας το έχει διαφορικά στο μυαλό του.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ζείς Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑΠαρακαλείται ο male tsouli να δώσει τα φώτα του. Θέλω να παλέψω με γυναίκα, που , πώς , πόσο
και γιατί να πληρώσεις για να φας ξύλο....??
άκου εμενα και θα δεις...
πάνε σε ένα παιχνίδι του παοκ από την μεριά του παοκ και φώναξε κατά λέξη
"Τρίγωνα, κάλαντα, μες στην τσιμισκή
γαμιέται η μανούλα, του κάθε παοκτσή!"
και θα με θυμηθείs
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ζείς Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑ
όπου οι WWE Divas όπως η Eve Torres κάνουν sessions με πελάτες για αρκετά δολάρια αλλά υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα !
Εδώ μόνο αν καμμία απο τις Ευρωπαίες Αφέντρες - Bodybuilders όπως η Dianna Ball κάνει κάποια
περιοδία , μπορείς να την βρείς σε ξενοδοχείο !
Απο εκεί και πέρα , σε στούντιο ή dungeon ξέχασέ το δε παίζει
Τσουλί μου σε πιάνω αδιάβαστο
η Ίνα Μπλακ έρχεται τα χριστούγεννα, εδώ βίντεο (αν και μπλακ είναι η λευκή και είναι Βουλγάρα.
έρχονται και άλλες. Οι άσχετοι hooligans και περαστικοί παρακαλούνται να μην ενοχλούν