Νέα

Κακές συμπεριφορές από πουτάνες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά την κριτική του φίλου και συναθλητή  karaman που είναι μια από τις πιο λογοτεχνικές κριτικές που έχουν γραφεί σε ετούτο εδώ το site, μου ήρθαν στο μυαλό παλιές θύμισες, ήταν τότε πριν από 20 και βάλε χρόνια πριν την πτώση του τείχους του Βερολίνου, τότε που λίγο έως πολύ οι γκόμενε ς που γαμούσαμε στα μπουρδέλα είχανε λίγο πολύ αυτή τη συμπεριφορά. >:(

Στην πλειοψηφία τους Ελληνίδες, τελείως  νεκροφιλικές, σχεδόν τις έπαιρνε ο ύπνος  πάνω στο γαμήσι, αλλά δυστυχώς, όχι για πολύ μιας που πάνω στο 3λεπτο αν δεν είχες τελειώσει σου έλεγε άντε τελείωνε περιμένουν και άλλοι από έξω και στο 5λεπτο πάνω την είχε κάνει από το δωμάτιο και αν δεν είχες τελειώσει σε άφηνε με τη ψωλή στο χέρι, στην κυριολεξία. >:(

Αυτός τότε ήταν ο κανόνας και η συμπεριφορά αυτή στο 90% από τις πουτάνες εκείνης της εποχής. Υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις από κορίτσια που ήταν σωστές επαγγελματίες, όπου εκεί στα μπουρδέλα γινότανε λαϊκό προσκύνημα και ο μέσος όρος αναμονής για να γαμήσεις ήταν περίπου 2 ώρες. :o

Ήταν το σύστημα τέτοιο τότε, να φανταστείτε ότι όποια πουτάνα ήταν λίγο πιο φιλική με τον πελάτη και καθόταν λίγο παραπάνω στο δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην βγάζει τις 60 με  70 βίζιτες στην βάρδιά της, που απαιτούσαν τα αφεντικά εκείνης της εποχής, την έτρωγε η μαρμάγκα και σε ένα μήνα το πολύ είχε εξαφανιστεί από την πιάτσα. :(

Από τότε βέβαια έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι ήρθαν τα κορίτσια από το ανατολικό μπλοκ και κυρίως οι ρωσίδες ήταν αυτές που ανέβασαν το επίπεδο τόσο σε ποιότητα εμφάνισης, όσο και σε υπηρεσίες. Λίγο πιο πριν οι Σαντομινικάνες δεν στέριωσαν μιας που παρόλο που είναι γυναίκες που τους αρέσει να γαμιούνται τρελά, δεν ήταν τόσο πουτάνες ώστε να μείνουν στο επάγγελμα. ;)

Αυτά μου θύμισε η κριτική του αγαπητού συναθλητή και φίλου Karaman, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Αυτές οι συμπεριφορές λοιπόν τείνουν να εκλείψουν και σαν ρομαντικός που είμαι  πιστεύω ότι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί τελείως. Η τεχνολογία και η δύναμη της άμεσης πληροφόρησης θα είναι αυτές οι παράμετροι που και σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο επάγγελμα θα δώσουν τα φώτα για την βελτίωσή του.

Και θα κλείσω αναφέροντας και το εξής. Πλέον η πουτάνα στο πολύ άμεσο μέλλον στο ευρύ κοινό δεν θα αποτελεί μία γυναίκα του περιθωρίου. Σταδιακά θα πάρει τη θέση της δίπλα σε μία οποιαδήποτε εργαζόμενη γυναίκα και ακόμη ο μπουρδελιάρης στο ίδιο κοινό δεν θα θεωρείται ο παρακμιακός τύπος που δεν μπορεί να βρει γυναίκα να γαμήσει και καταφεύγει στις πουτάνες, αλλά ένας υγιής στο νου και το σώμα άνθρωπος που θέλει να ζήσει με γούστα και ένταση τη ζωή του. :rockon:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Σωστος σε ολα ο παιχτης! Ευγε!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και θα κλείσω αναφέροντας και το εξής. Πλέον η πουτάνα στο πολύ άμεσο μέλλον στο ευρύ κοινό δεν θα αποτελεί μία γυναίκα του περιθωρίου. Σταδιακά θα πάρει τη θέση της δίπλα σε μία οποιαδήποτε εργαζόμενη γυναίκα και ακόμη ο μπουρδελιάρης στο ίδιο κοινό δεν θα θεωρείται ο παρακμιακός τύπος που δεν μπορεί να βρει γυναίκα να γαμήσει και καταφεύγει στις πουτάνες, αλλά ένας υγιής στο νου και το σώμα άνθρωπος που θέλει να ζήσει με γούστα και ένταση τη ζωή του. :rockon:

Ωραίο κείμενο GAMEOVER.  :cheesy:

Αλλά σχετικά με την τελευταία παράγραφο .....  :think:

Είσαι σίγουρος; Για τον άντρα ίσως ..... λέμε ίσως ..... για τη γυναίκα λίγο απίθανο το βλέπω ....  :P

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
την πιο αθλια συμπεριφορα την ειχε η πρωτη πουτανα που γαμησα και η λιλιαν που δουλευε φυλης πριν 2-3 χρονια και ειχαν βαλει και αμπερτ αλερτ στο σαιτ οταν εξαφανιστηκε

α...και μια μιλφ στην παιωνιου

Δλδ; Τι έκανε; Αν θες μας λες βέβαια .....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
....... και ακόμη ο μπουρδελιάρης στο ίδιο κοινό δεν θα θεωρείται ο παρακμιακός τύπος που δεν μπορεί να βρει γυναίκα να γαμήσει και καταφεύγει στις πουτάνες, αλλά ένας υγιής στο νου και το σώμα άνθρωπος που θέλει να ζήσει με γούστα και ένταση τη ζωή του. :rockon:

Επιτελουs !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακραιες συμπεριφορες δεν εχω συναντησει ως τωρα. Ισως επειδη προσεχω και πριν μπω
αλλα και οταν ειμαι μεσα -δεν κανω βεβιασμενες κινησεις- ουτε αγαρμπες κτλπ.
Εξαιρεση στα παραπανω αποτελει 1 φορα με την Ελλη ακα Νικολ που δουλευε στο Φ.80 πολυυυυ παλια.
Κατα τα αλλα αν αποφευγεις τις υπερβολικα διαχυτικες εκτος δωματιου και τις ντιβες δεν θα εχεις προβλημα.

Π.Σ Αν δεν προκαλεις την τυχη σου με 2 τροπους (επιλέγοντας την καθε περιεργη και με το να εισαι αγαρμπος μεσα) τοτε
δεν υπαρχει προβλημα.

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίο κείμενο GAMEOVER.  :cheesy:

Αλλά σχετικά με την τελευταία παράγραφο .....  :think:

Είσαι σίγουρος; Για τον άντρα ίσως ..... λέμε ίσως ..... για τη γυναίκα λίγο απίθανο το βλέπω ....  :P

Και για τον άντρα και για την γυναίκα τα πράγματα θα είναι έτσί όπως τα γράφω , για την Ελλάδα  εεε, γιατί σε χώρες πιο προχωρημένες από τη δικιά μας συμβαίνουν ήδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και για τον άντρα και για την γυναίκα τα πράγματα θα είναι έτσί όπως τα γράφω , για την Ελλάδα  εεε, γιατί σε χώρες πιο προχωρημένες από τη δικιά μας συμβαίνουν ήδη.

διαφωνω ρε. Καμια γυναικα ποτε δεν θα ανεχτει οτι την φτυνεις
για μια πουτανα επομενως ξενερωνει τελειως και σε ξεγραφει.

Επισκέπτης
διαφωνω ρε. Καμια γυναικα ποτε δεν θα ανεχτει οτι την φτυνεις
για μια πουτανα επομενως ξενερωνει τελειως και σε ξεγραφει.
και επισης κανενας δεν θα λεει με καμαρι οτι η κορη του ειναι πουτανα αρα δεν γινεται ποτε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Σε ποιες χωρές συμβαίνει αυτό;  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μια στην φυλης 104 αρκετα παλια...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αμερική, Γερμανία....

Κοίτα για να μην βγούμε off topic , δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει η νοοτροπία των γυναικών στο μέλλον, αυτό θα δείξει.

Αλλά σίγουρα ένας άντρας πάρα πολύ δύσκολα (για να μην πω σπάνια) θα το δεχτεί σαν επάγγελμα της γυναίκας/κόρης/αδερφής/γκόμενας του κλπ.

Και να είναι και άνετος και από πάνω.

Ούτε ηθικολογώ ούτε τίποτα προφανώς.

Πρακτικά μιλάω.

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κοίτα για να μην βγούμε off topic , δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει η νοοτροπία των γυναικών στο μέλλον, αυτό θα δείξει.

Αλλά σίγουρα ένας άντρας πάρα πολύ δύσκολα (για να μην πω σπάνια) θα το δεχτεί σαν επάγγελμα της γυναίκας/κόρης/αδερφής/γκόμενας του κλπ.

Πρακτικά μιλάω.

Ωραία αφού θέλεις πρακτικά, να μιλήσουμε θα μιλήσουμε πρακτικά. Εδώ μέσα όλοι μας ανεξαιρέτως αυτά τα 100.000 και πλέον μέλη μας ενώνει το γεγονός ότι μας αρέσει να γαμάμε.

Και ρωτάω ποίος από μας δεν θα ήθελε μια γυναίκα ή γκόμενα έστω για Ιερόδουλη ώστε να μπορεί να ασκεί και αυτός με τη σειρά του το χόμπυ του χωρίς να κρύβεται από τη γυναίκα του και χωρίς αναστολές.
Μέχρι και την αδελφή καλά πάμε , τώρα για κόρη εγώ που είμαι παλιός για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν θα το δεχόμουν  δυστυχώς, αλλά τα πιο νέα μυαλά γιατί όχι.?????

Επισκέπτης

Πρακτικά μιλάω.
η γυναικα τι νοοτροπια ν αλλαξει??? να μη θεωρει βρωμικο το σεξ με ιεροδουλη να γουσταρει που ο αντρας της δεν ικανοποιειται απο εκεινη και παει να πληρωσει για να τη βρει, η να δεχτει οτι η αξια της ειναι για οσο περναει η μπογια της???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom