Νέα

Εκδιδόμενα γκομενάκια στο badoo..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thiseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Αυτο ειναι το λινκ της στο badoo . Μου ειπε οτι η δουλεια της ειναι sex for money. Φοβαμαι ομως το κασκαντεριλικι.
Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολο και καποιος την εχει ανακαλυψει πριν απο μενα και ισως ειχε το θαρρος να τη δοκιμασει.
Ποιος ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφου ειναι sex for money  τι το ψαχνειs????  Εν αναγκη βαλτηs φιμωτρο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Αυτο ειναι το λινκ της στο badoo . Μου ειπε οτι η δουλεια της ειναι sex for money. Φοβαμαι ομως το κασκαντεριλικι.
Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολο και καποιος την εχει ανακαλυψει πριν απο μενα και ισως ειχε το θαρρος να τη δοκιμασει.
Ποιος ?
τυπε της λειπουν δοντια ή εμενα μου φαινεται?? :think: :think: :2funny:
παντως αν τιμαει την φανελα δοκιμασε,πιστευω να αξιζει τον κοπο... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :grin: :grin:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να προσεχείς την ώρα της πίπας να μην πει την λέξη ταγκανικα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω,  πηδηξαμαν μαυρουλα απ αυτεs τηs ελευθεραs βοσκηs, εκει δα γυρω απ το Δημαρχειο , βαζονταs 7 καποτεs και 2 λιτρα μπενταντιν ...αυτα ειναι κασκαντεριλικια ....και μου λεs εσυ τωρα για ....δαγκωματα και φουσκωματα
Πηδα την μωρε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παλιό το θέμα....την είχα βρεί εγω πριν κάποιους μήνες...60 η 70 θέλει για 1 ώρα.Εμένα μου έδωσε ραντεβού στο σπίτι της,Κάτω Πατήσια,στις 11 τη νύχτα για να πάμε σε ξενοδοχείο....όπως καταλαβαίνετε ,δεν το ρισκάρισα....

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Άμα δεις ότι αγριεύει πέτα της κανά τέτοιο,

http://[URL unfurl="true"]www.petmania.gr/images/product/thumbnail_100009-fisika-masomena-kokkala-gia-skilous.jpg[/img[/URL]]

, συνήθως ηρεμούν με αυτά και κάθονται και παίζουν με τις ώρες!

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος ?
τύπε βρήκες τον ανθρωπο που ψάχνεις  :2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρά είναι η Αλίσια, υπομονετική, πεντακάθαρη και ευγενικότατη
βάρα στο ψαχνό  :rockon: :rockon: :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είναι  η  γκόμενα  που  έχει  σελίδα  και  στο tagged  και  το  facebook
Είναι  φίλη  μιας  ιστορίας .
Τη  βρίσκεις  στα  πέριξ  της  φοιτητικής  εστίας  με  τις  φίλες  της  την  Τζέσικα  , την Πάρις  και  την Τσόις .
Εγώ  θα  διάλεγα  την  Τσόις .
Δόντια  δεν  της  λείπουν  
Αλλά  δεν  είναι  τίποτα  σπουδαία .
Ούτε  έχει κανα  τουμπανέξ  κορμί .
Έτσι κι Έτσι  κώλο για  μαύρη  και  για  το  ύψος  της  καλό βυζί
Λίγο  πεσμένο .
Τώρα  άμα  σε  ενδιαφέρει  βάρα  είναι  καλό  παιδί .
Είναι  καθαρή  υπομονετική και ευγενική .
Έγραψε  ένας  φίλος  γι  αυτή  στο  θρεντ  με  τα  αραπάκια , Πατησίων Σωκράτους κ.λπ.

Άμα  της  δώσεις  πάνω  από  20 €  για  πίπα  και  πάνω  από  50  για  2ωρο  στο χοτέλι  με  3  εκτονώσεις σε  έχει  πιάσει  Κώτσο .  :humpleg:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εδω,  πηδηξαμαν μαυρουλα απ αυτεs τηs ελευθεραs βοσκηs, εκει δα γυρω απ το Δημαρχειο , βαζονταs 7 καποτεs και 2 λιτρα μπενταντιν ...αυτα ειναι κασκαντεριλικια ....και μου λεs εσυ τωρα για ....δαγκωματα και φουσκωματα
Πηδα την μωρε
Και μετά σου έδωσαν αστεροπουλάδα;  :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και μετά σου έδωσαν αστεροπουλάδα;  :grin: :grin:

Ηταν ενα ειδοs τεστ τροπον τινα......Για να δω πωs μπαινει το λευκο τσιτσι
σε μαυρο νουνακι.......Εκ του πειραματοs οθεν εγενετο, εληφθησαν ωραια συμπερασματα....Η επικοληση εγινε με συναρπαστικη επιτυχια :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ηταν ενα ειδοs τεστ τροπον τινα......Για να δω πωs μπαινει το λευκο τσιτσι
σε μαυρο νουνακι.......Εκ του πειραματοs οθεν εγενετο, εληφθησαν ωραια συμπερασματα....Η επικοληση εγινε με συναρπαστικη επιτυχια :rockon: :rockon:
Και δε μπορούσες να "παραγγείλεις" Τζετλίνα για να βγάλεις συμπεράσματα πως είναι η εφαρμογή λευκού τσιτσιού σε όλες τις τρύπες;

Έλα παραδέξουτο, ήθελες να ζήσεις λίγο επικίνδυνα...Την αστεροπουλάδα τη πήρες τελικά;

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι  η  γκόμενα  που  έχει  σελίδα  και  στο tagged  και  το  facebook
Είναι  φίλη  μιας  ιστορίας .
Τη  βρίσκεις  στα  πέριξ  της  φοιτητικής  εστίας  με  τις  φίλες  της  την  Τζέσικα  , την Πάρις  και  την Τσόις .
Εγώ  θα  διάλεγα  την  Τσόις .
Δόντια  δεν  της  λείπουν  
Αλλά  δεν  είναι  τίποτα  σπουδαία .
Ούτε  έχει κανα  τουμπανέξ  κορμί .
Έτσι κι Έτσι  κώλο για  μαύρη  και  για  το  ύψος  της  καλό βυζί
Λίγο  πεσμένο .
Τώρα  άμα  σε  ενδιαφέρει  βάρα  είναι  καλό  παιδί .
Είναι  καθαρή  υπομονετική και ευγενική .
Έγραψε  ένας  φίλος  γι  αυτή  στο  θρεντ  με  τα  αραπάκια , Πατησίων Σωκράτους κ.λπ.

Άμα  της  δώσεις  πάνω  από  20 €  για  πίπα  και  πάνω  από  50  για  2ωρο  στο χοτέλι  με  3  εκτονώσεις σε  έχει  πιάσει  Κώτσο .  :humpleg:
:thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και δε μπορούσες να "παραγγείλεις" Τζετλίνα για να βγάλεις συμπεράσματα πως είναι η εφαρμογή λευκού τσιτσιού σε όλες τις τρύπες;

Έλα παραδέξουτο, ήθελες να ζήσεις λίγο επικίνδυνα...Την αστεροπουλάδα τη πήρες τελικά;

Ομολογω....μ αρεσει ο κινδυνοs!!!! Η αποφαση για....καταδρομικη ενεργεια εγινε μετα
απο σκεψη 5 λεπτων(αργω χαρακτηρηστικα) ....Για Τζετλινα δεν ειχα ακουστα αλλα ενηργησα
αυθορει και με χρημα, οπωs κανουμε εμειs τα κομαντα.....Γαμαμε και φευγουμε :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάποτε  το  καλύτερο  κορίτσι  ήτανε  αυτή
Δε ξέρω πότε τοποθετείς χρονικά το "κάποτε", πέρσι το καλοκαίρι που την πήρα πάντως μια χαρά κοπέλα ήταν...Η συννενόηση ήταν λόγο πίκι πίκι ραμ, αλλά κατά τα άλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρίς παράπονο και αβίαστα...Και αν δε κάνω και λάθος ένα κατοσταράκι ΟΛΑ ΜΕΣΑ για μια ώρα (μπορεί και μιάμιση δε θυμάμαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom