neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
προς τι η εμπαθεια ομως?και σιγουρα 1000 πανω απο σενα..
προς τι η εμπαθεια ομως?και σιγουρα 1000 πανω απο σενα..
δεν τον πετυχε...κρυβοταν απο θαμνο σε θαμνο και του νιαουριζε,του εβγαλε την γλωσσα του σφε στην τρεχαλα
προς τι η εμπαθεια ομως?![]()
Μπορεις ρε Ελλεηνιδα να μην ασχολεισαι με τον Βαγγο;στο τελος θα μας πεις οτι εχει χιουμορ και ο βαγγος δε πιμπ
αυτο δεν ειναι απαντηση στην ερωτησηστο τελος θα μας πεις οτι εχει χιουμορ και ο βαγγος δε πιμπ
Δεν εγινε τιποτα.
Και αν ηρθε εφυγε στο 2λεπτο... >![]()
αυτο δεν ειναι απαντηση στην ερωτησημαλλον ηθελες να με θιξεις ε?
4 ονοματα ειπα που εχουν τρελο γελιο για μενα και τους περισσοτερους![]()
Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα ηταν και θα τραβαγε φωτογραφιες, ο υπερκατασκοπος των δυο ηπειρωνPALI λουης ο αβραμης τυπε?![]()
Μπορεις ρε Ελλεηνιδα να μην ασχολεισαι με τον Βαγγο;
Ειναι στην γραμμωση, το πιο κρισιμο σημειο.
Ρε ας με εκαναν μοντ για μια μερα, και θα σας ειχα καθαρισει με συνοπτικες διαδικασιες μπαζολες... >![]()
ενταξεο το αφηνω στα τερατα ευφυιας οπως εσυαν ειχες μυαλο μπορει καινα ειχες πιασει το νοημα, μην ανησυχεις παντως, οσοι ειναι εξυπνοι το πιασαν![]()
Καλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,και με ποιον να ασχοληθω με την αλιντισσα;
τα μεγαλα μουνια(μυαλα ) συναντιουτε τυπεΚαλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,
μπας και ησυχασουμε απο την πολυλογια σας στις "δυσκολες" μερες...![]()
ενταξεο το αφηνω στα τερατα ευφυιας οπως εσυ![]()
Καλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,
μπας και ησυχασουμε απο την πολυλογια σας στις "δυσκολες" μερες...![]()
τελικα εισαι οντως στοκοςδεν μιλαμε για μενα, για εξυπνους μιλαμε.. ειδες που δεν τα πιανεις και με κατηγορεις μετα;![]()
![]()
τελικα εισαι οντως στοκος![]()
![]()
![]()
Αποφασισε ειμαι ευφυης η στοκος.Στο ενδιαμεσο κανε κερκιδα στους πιο εξυπνους για να νοιωσεις οτι ανηκεις στην ιδια ομαδα ;)
;)Αποφασισε ειμαι ευφυης η στοκος.Στο ενδιαμεσο κανε κερκιδα στους πιο εξυπνους για να νοιωσεις οτι ανηκεις στην ιδια ομαδα ;)
σε τρωει το κωλαρακι σου ταρτουφη