Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756
τι εγινε παλι κουφαλιτσες κομμουνιστες ;; :coffee:
αλλη μια μέρα που περιμενετε και παρακαλατε να πεσει ο Κυριακος για να ερθει το χάος και να κερδισετε απο την αναρχία του κρατους ;; :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Στ' αρχίδια μας η Κωνσταντοπούλου. Δεν τραβάμε κανένα ζόρι με την πάρτη της. Του ιδίου επιπέδου βλήμα με τον Τζημερο είναι.
Το ότι δεν ξέρω εγώ τι μου γίνεται, που είμαι στην αγορα και το παλεύω κάθε μέρα, αλλά ξέρεις εσύ που ούτε σε security δε σε έπαιρναν να δουλέψεις και βαράς μπεγλέρι στον καναπέ σου, οκ.
Για να το λες, έτσι θα 'ναι.
Σε ποια αγορά είσαι; Σε καμία.
Για να θεωρείς βλήμα τον Θάνο Τζήμερο φαντάσου πόσο άσχετος είσαι. Και ψιλορατσιστάκος καθώς ορίζεις τις γνώσεις του άλλου με προκατάληψη με βάση το επάγγελμα κ μιλάς μειωτικα.
Άντε καλή συνέχεια. Δεν θα εμπλακώ σε διαδικτυακό καυγά μαζί σου.

Το ότι είναι χάλια η κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταφύγουμε σε λύσεις τύπου Κωνσταντοπούλου κ Βελόπουλος.
Άκου λέει είναι στην αγορά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756

τι εννοεις τυπε μου ; :coffee:

Οτι θα βαλουν στο μπραδερινι Νταιμα και μπραδερινι Μπαροκ να πληρωσουν και αυτοι τα κλεμμενα ρευματα των γυφτων ;;
Μα καλα δεν ειχαν πει οτι θα μπουν παντου εξυπνοι μετρητες που θα τα πιανουν αυτα αμέσως ;; :coffee:

Μηπως ειναι απο ψεκι κομμουνιστη το λινκ ; :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.916
Πόντοι
2.356
Σε ποια αγορά είσαι; Σε καμία.
Για να θεωρείς βλήμα τον Θάνο Τζήμερο φαντάσου πόσο άσχετος είσαι. Και ψιλορατσιστάκος καθώς ορίζεις τις γνώσεις του άλλου με προκατάληψη με βάση το επάγγελμα κ μιλάς μειωτικα.
Άντε καλή συνέχεια. Δεν θα εμπλακώ σε διαδικτυακό καυγά μαζί σου.

Το ότι είναι χάλια η κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταφύγουμε σε λύσεις τύπου Κωνσταντοπούλου κ Βελόπουλος.
Άκου λέει είναι στην αγορά...
Δεν υπάρχει "σοβαρότερη άποψη" του τι γίνεται στην αγορά από αυτή άεργων τενεκεδων σαν του λόγου σου.
Συνέχισε να μας ενημερώνεις.
Κάνε και κανένα τοπικ σαν αυτό που ρωτουσες αν αξίζει να πας να δουλέψεις security ή να αραξεις σπίτι σου.
Και μετά δώσε μας τα φώτα σου για το γίνεται στην αγορά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756
Φυσικα, παλια πληρωναν με επιταγες 12 και 15 μηνων.

Μην ασχολεισαι μπραδερίνι , γκρινια παει να βγαλει .. λες και ειναι κανας προμηθευτης σουπερ μαρκετ το τυπος :coffee:
Που παει και παιρνει αρακα κατεψυγμενο και εχει και αποψη ναπουμε για τις μερες πληρωμης

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει "σοβαρότερη άποψη" του τι γίνεται στην αγορά από αυτή άεργων τενεκεδων σαν του λόγου σου.
Συνέχισε να μας ενημερώνεις.
Κάνε και κανένα τοπικ σαν αυτό που ρωτουσες αν αξίζει να πας να δουλέψεις security ή να αραξεις σπίτι σου.
Και μετά δώσε μας τα φώτα σου για το γίνεται στην αγορά.
Δεν με έχεις γνωρίσει από κοντά - και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς φίλος. Δεν με ξέρεις. Με σεβασμό μπορούμε να διαφωνούμε. Μπες και διάβασε το πρόγραμμα της δημιουργίας και άκου έστω και μία ώρα τα όσα λέει ο Θάνος Τζήμερος. Το τι τόπικ έβαζα και βάζω δεν έχει σχέση με την άποψή μου για τον Κούλη. Μην κάνεις σαν τους άλλους στο φόρουμ για τα Τέμπη που έκαναν ανασκαφή να δούνε τα θέματά μου ή τις σεξουαλικέ ςμου επιλογές. Καλή συνέχεια εύχομαι. Και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά. Μιλάω με δεκάδες διαφορετικούς ανθρώπους εντός αλλά και εκτός εργασίας. Και το συμπέρσμά μου είναι ότι στην Ελλάδα εξασκούμαστε στον σπορ που λέγεται Φουκαροφάνεια. Τον όρο τον έχει αναφέρει ένα μέλος εδώ και με βρήκε σύμφωνο.

Το τι έχω τραβήξει εξαιτίας των απατεώνων τύπου Κωνσταντοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ κλπ δεν λέγεται. Και απλά σχολιάζω το θέμα ότι ακόμα και ο Κούλης δυστυχώς αν και ανίκανος είναι πλέον κατάλληλος σήμερα. Αν αυτό δεν σας αρέσει σε μερικούς πάω πάσο.
Καλή συνέχεια και πάλι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.274
Πόντοι
3.656
Αν πλήρωναν με επιταγές θα ήταν καλά

οι επιταγές είναι σαν μετρητά και άμα ξέρεις τα κατατόπια μπορούν να γίνουν και πραγματικά μετρητά :sunglasses:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.804
Πόντοι
1.406
:wanker::wanker:

Συνημμένα

• b740a231dff9c828f8cbb02378721da0.jpg
    b740a231dff9c828f8cbb02378721da0.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 8

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756
Αν πλήρωναν με επιταγές θα ήταν καλά

οι επιταγές είναι σαν μετρητά και άμα ξέρεις τα κατατόπια μπορούν να γίνουν και πραγματικά μετρητά :sunglasses:
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Να και ο ανθρωπος της αγοράς

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.916
Πόντοι
2.356
Δεν με έχεις γνωρίσει από κοντά - και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς φίλος. Δεν με ξέρεις. Με σεβασμό μπορούμε να διαφωνούμε. Μπες και διάβασε το πρόγραμμα της δημιουργίας και άκου έστω και μία ώρα τα όσα λέει ο Θάνος Τζήμερος. Το τι τόπικ έβαζα και βάζω δεν έχει σχέση με την άποψή μου για τον Κούλη. Μην κάνεις σαν τους άλλους στο φόρουμ για τα Τέμπη που έκαναν ανασκαφή να δούνε τα θέματά μου ή τις σεξουαλικέ ςμου επιλογές. Καλή συνέχεια εύχομαι. Και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά. Μιλάω με δεκάδες διαφορετικούς ανθρώπους εντός αλλά και εκτός εργασίας. Και το συμπέρσμά μου είναι ότι στην Ελλάδα εξασκούμαστε στον σπορ που λέγεται Φουκαροφάνεια. Τον όρο τον έχει αναφέρει ένα μέλος εδώ και με βρήκε σύμφωνο.

Το τι έχω τραβήξει εξαιτίας των απατεώνων τύπου Κωνσταντοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ κλπ δεν λέγεται. Και απλά σχολιάζω το θέμα ότι ακόμα και ο Κούλης δυστυχώς αν και ανίκανος είναι πλέον κατάλληλος σήμερα. Αν αυτό δεν σας αρέσει σε μερικούς πάω πάσο.
Καλή συνέχεια και πάλι.
Μια χαρά ξέρω τι γράφεις. Δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. Και τις σεξουαλικές σου αναζητήσεις τις ξέρω. Δεν τις σχολίασα καν.
Μου έχεις ζαλίσει το κεφάλι με την Κωνσταντοπούλου, που έχω γράψει δεκάδες φορές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε με τη ληστρική φορολογία, όσους δε μπορούσαμε να κρύψουμε ούτε ευρώ και κόβαμε τιμολόγια και για ένα λεπτό και γι αυτό μαύρο ώσπου να σβήσουν τα καζάνια της κόλασης. Και μαύρο σε όλους τους παρόμοιους.
Για την αγορά θα μπορείς να μιλάς όταν βγεις ο ίδιος σε αυτήν και δεις το αγγούρι της.
Ως τότε θεωρίες θα μας αραδιαζεις εδώ.
Συνέχισε.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.274
Πόντοι
3.656
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Να και ο ανθρωπος της αγοράς
Αν ξέρεις κανέναν που να μην μπορεί να περιμένει να ωριμάσει καμιά επιταγή metro ή σκλαβενίτη 8μηνη ξέρω ένα τύπο που ξέρει ένα τύπο που μπορεί να αναλάβει αυτό το ρίσκο :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.677
Πόντοι
2.356
Μια χαρά ξέρω τι γράφεις. Δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. Και τις σεξουαλικές σου αναζητήσεις τις ξέρω. Δεν τις σχολίασα καν.
Μου έχεις ζαλίσει το κεφάλι με την Κωνσταντοπούλου, που έχω γράψει δεκάδες φορές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε με τη ληστρική φορολογία, όσους δε μπορούσαμε να κρύψουμε ούτε ευρώ και κόβαμε τιμολόγια και για ένα λεπτό και γι αυτό μαύρο ώσπου να σβήσουν τα καζάνια της κόλασης. Και μαύρο σε όλους τους παρόμοιους.
Για την αγορά θα μπορείς να μιλάς όταν βγεις ο ίδιος σε αυτήν και δεις το αγγούρι της.
Ως τότε θεωρίες θα μας αραδιαζεις εδώ.
Συνέχισε.....
Έχω υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας 3 χρόνια. Δεν χρειάζεται να σου πω τι τράβαγα. 2019-2023 και ξερω κάτι λίγα. Εσύ πιο πολλά προφανώς καθώς θα έχεις πιο πολλά χρόνια ως επιχειρηματίας ή ελ. επαγγελματίας. Αλλά ως άνθρωπος της αγοράς περίμενα από εσένα να στηρίζεις μετ επιτάσεως ανθρώπους τύπου Τζήμερος γιατί ο τύπος απλά λέει τα απολύτως λογικά. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Ο άλλος που βάλανε τώτα πρόεδρο της δημιουργίας ξανά, ένας γιατρός - δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι λίγος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756
Αν ξέρεις κανέναν που να μην μπορεί να περιμένει να ωριμάσει καμιά επιταγή metro ή σκλαβενίτη 8μηνη ξέρω ένα τύπο που ξέρει ένα τύπο που μπορεί να αναλάβει αυτό το ρίσκο :confused:

Έλα πάππου μου να σου δείξω τ' αμπέλια σου :coffee::coffee::coffee::coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.677
Πόντοι
2.356
αυτός πρέπει να είναι πολύ γενναίος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.634
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories