Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.964
Πόντοι
2.356
Όχι..αλλά έχουν όλοι από δύο τρία ενοίκια, εξοχικά και όλοι οδηγούν αμάξια 3ετιας. Δύο έχουν το νέο μοντέλο της toyota το νέο SUV με την ενιαία λάμπα πίσω που έχει 30+ χιλιάρικα. Και εννοείται πως κλαίγονται.

Δεν θέλω να πω ότι πράγματι δεν υπάρχουν φτωχοί αλλά εγώ βλέπω γύρω μου μόνο εγώ είμαι ο φτωχός. Ούτε αμάξι έχω ούτε εξωτερικά πάω κ ούτε σπίτι έχω.
Ρε αλάνι μου.
Εσύ μας έλεγες ότι όλοι κλαίγονται και δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και αγοράζουν αμάξια 35+ χιλιάδων.
Τώρα μας λες "δύο άτομα" κλπ, κλπ.
Φτώχεια υπάρχει. Κι όποιος δεν το βλέπει ή παριστάνει πως δεν το βλέπει είναι για κλωτσιές.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.964
Πόντοι
2.356
Κι εδώ έχουμε το απόλυτο ξεβράκωμα Μητσοτάκη-Γεραπετριτη από το λαγό τους, το Ροζάκη.

Αν δεν ψεύδεται ο “περίφημος” Ροζάκης, τότε δεν μας είπε την αλήθεια ο κ. Γεραπετρίτης: Δήλωση-“βόμβα” για το καλώδιο στην Κάσο, απεμπολήσαμε δικαιώματα, υποστηρίζει…​

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.309
Πόντοι
6.515
κικιλιας στο ναυτιλιας :headbang:

τωρα πια πριν μπουμε σε πλοιο θα φοραμε το σωσιβιο :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.660
Πόντοι
12.756
65 ατομα υπουργικο μεν, ευελικτο δε :headbang:

ποσους εχει η αμερικη ρε τυποι?

οταν ειναι πολλοι οι άξιοι και εισαι σε δυσκολη θεση για να διαλεξεις πρεπει να κανεις μεγάλα σχηματα ..:rockon::rockon:
Αλλα οι κομμουνιστες που να τα καταλάβουν αυτα περι αριστείας.. οταν ο καλυτερος κομμουνιστης με το ζόρι να έχει τελειωσει γυμνασιο
και το μονο που εκανε ηταν να πηγαινε σε πορείες και απεργίες

Οι δεξιοι σπουδαζουν :rockon::rockon:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
25
Like
3.666
Πόντοι
4.827

αμα τα γραφει και το πρωτο θεμα,καταλαβαινετε τι γινεται...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356
Ρε αλάνι μου.
Εσύ μας έλεγες ότι όλοι κλαίγονται και δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και αγοράζουν αμάξια 35+ χιλιάδων.
Τώρα μας λες "δύο άτομα" κλπ, κλπ.
Φτώχεια υπάρχει. Κι όποιος δεν το βλέπει ή παριστάνει πως δεν το βλέπει είναι για κλωτσιές.
2 έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και οι άλλοι 7 έχουν ταξίδια κάθε μήνα στο εξωτερικό κα σπουδάζουν τα παιδιά τους σε κολλέγια με γαλλικά και πιάνο σχεδόν κυριολεκτικά.
Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ αδερφέ. Και εννοώ στην Ελλάδα. Άσε τι δείχνουν προς τα έξω. Κάτω από τα στρώματα, εξαιτίας των πολιτικών επικίνδυνων ατόμων τύπου Κωνσταντοπούλου (λόγω φόβου τραπεζων) υπάρχει πολύ χρήμα. Τα έχουν σηκώσει από τράπεζες και τα έχουν χώσει αλλού.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 5 άτομα που πούλησαν από 200 - 500 χιλιάδες περιουσία σε Κινέζους και κάτι άλλα funds στο κεντρο Αθήνας και τα έχουν κρυμμένα αριστερά δεξιά και όχι σε τράπεζες - Και παράλληλα εισπράτουν από άλλα διαμερίσματα με ΜΑΥΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΜΑΥΡΑ . Για κλωτσιές είναι και όποιος πιστεύει στη κλαψα του καθενός γύρω του.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.309
Πόντοι
6.515

αμα τα γραφει και το πρωτο θεμα,καταλαβαινετε τι γινεται...
Τα σούπερ μάρκετ εισπράττουν μετρητά αλλά πληρώνουν σε 8 μήνες...

Άλλη μια επιτυχία του κουλη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356
  • Χαχα
Αντιδράσεις: riding

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.964
Πόντοι
2.356
2 έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και οι άλλοι 7 έχουν ταξίδια κάθε μήνα στο εξωτερικό κα σπουδάζουν τα παιδιά τους σε κολλέγια με γαλλικά και πιάνο σχεδόν κυριολεκτικά.
Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ αδερφέ. Και εννοώ στην Ελλάδα. Άσε τι δείχνουν προς τα έξω. Κάτω από τα στρώματα, εξαιτίας των πολιτικών επικίνδυνων ατόμων τύπου Κωνσταντοπούλου (λόγω φόβου τραπεζων) υπάρχει πολύ χρήμα. Τα έχουν σηκώσει από τράπεζες και τα έχουν χώσει αλλού.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 5 άτομα που πούλησαν από 200 - 500 χιλιάδες περιουσία σε Κινέζους και κάτι άλλα funds στο κεντρο Αθήνας και τα έχουν κρυμμένα αριστερά δεξιά και όχι σε τράπεζες - Και παράλληλα εισπράτουν από άλλα διαμερίσματα με ΜΑΥΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΜΑΥΡΑ . Για κλωτσιές είναι και όποιος πιστεύει στη κλαψα του καθενός γύρω του.
Άστο.
Αυτές οι μαλακίες για το πολύ μαύρο χρήμα είναι η πρέζα του κάθε μητσοτακικού απολογητή.
Στην αγορά είμαστε.
Βλέπουμε τι γίνεται και που πάνε οι τζίροι και οι δικοί μας και των πελατών και των προμηθευτών.
Η κατανάλωση είναι σε ελεύθερη πτώση και ο θάνατος, του μικρού χονδρεμπορου ειδικά, η πραγματικότητα της αγοράς.
Μόνο που αυτός παρασύρει κι άλλους στην κατηφόρα του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.682
Πόντοι
2.356
Άστο.
Αυτές οι μαλακίες για το πολύ μαύρο χρήμα είναι η πρέζα του κάθε μητσοτακικού απολογητή.
Στην αγορά είμαστε.
Βλέπουμε τι γίνεται και που πάνε οι τζίροι και οι δικοί μας και των πελατών και των προμηθευτών.
Η κατανάλωση είναι σε ελεύθερη πτώση και ο θάνατος, του μικρού χονδρεμπορου ειδικά, η πραγματικότητα της αγοράς.
Μόνο που αυτός παρασύρει κι άλλους στην κατηφόρα του.
Ok. Ό,τι πεις. Χίλες φορές πάντως ο Μητσοτάκης παρά επικίνδυνα άτομα τύπου Κωνσταντοπούλου. Όσο αφορά το μαύρο χρήμα και εγώ γνωρίζω. Καμία κατανάλωση δεν είναι σε ελεύθερη πτώση. Λυπάμαι που το λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Στη κατηφόρα μας παρασύρει η επικίνδυνη λογική να στηρίζουμε απατεώνες όπως θα γίνει τώρα στις επόμενες εκλογες. Δε πειράζει. Όταν πάμε σε κανονική χρεοκοπία με συσσίτια κάποιοι μάλλλον έχετε εξασφαλίσει χρήματα στο εξωτερικό και για αυτό δεν σας πειράζει. Επόμεως ναι στηρίξτε τον κάθε Αντικουλισμό. Λες και εμείς θέλουμε τον Κούλη. Τον Τζήμερο ψηφίζουμε από το 2012 - αλλά στην Ελλάδα δεν θέλετε σοβαρούε θέλετε Καραγκιόζηδες και απατεώνες.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.646
Πόντοι
786
Να μην χαίρεστε κάποιοι που πέφτει ο Κούλης. Έρχεται ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ όλη δική μας με ό,τι συνεπάγεται. Κρατήστε screenshot
σιγά, θα γίνουν και τρίτες εκλογές (Μάιο-ιούλιο-σεπτέμβριο 2027),

άνοδος πληθωρισμού και επιτοκίων, τουρκικές προκλήσεις κλπ
αλλά οκ καλοκαίρι, θάλασσα, τουρισμός ...

εξαφάνιση βαρουφάκη, νέα αριστερά, κασελάκη και των πιο μικρών ακόμη, ανελ, ποταμι, λαος,
συμπίεση συριζα, λατινοπουλου, βελόπουλου

και εν ανάγκη θα συνεργαστεί το πασόκ (25%) με τη νδ (35%), χωρίς ανδρουλάκη-μητσοτάκη,

θα ψηφίσουν και μια σούπερ ρύθμιση - διαγραφή των χρεών τους
μία απόσυρση ΙΧ και μία αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους κι όλα καλά
εις υγείαν μας.

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.532
Πόντοι
2.306
Την πουστια δεν την γνωρίζει κανείς καλύτερα απ την ΝΔ.

Να χρωστάς,περνοντας ο καιρός όχι απλά δεν πληρώνεις,χρωστάς περισσότερα και να λες πως είσαι η καλύτερη περίπτωση πολιτικού γιατί μετά το χάος ειλικρινά δέν παίζει να ξαναυπαρξει

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.964
Πόντοι
2.356
Ok. Ό,τι πεις. Χίλες φορές πάντως ο Μητσοτάκης παρά επικίνδυνα άτομα τύπου Κωνσταντοπούλου. Όσο αφορά το μαύρο χρήμα και εγώ γνωρίζω. Καμία κατανάλωση δεν είναι σε ελεύθερη πτώση. Λυπάμαι που το λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Στη κατηφόρα μας παρασύρει η επικίνδυνη λογική να στηρίζουμε απατεώνες όπως θα γίνει τώρα στις επόμενες εκλογες. Δε πειράζει. Όταν πάμε σε κανονική χρεοκοπία με συσσίτια κάποιοι μάλλλον έχετε εξασφαλίσει χρήματα στο εξωτερικό και για αυτό δεν σας πειράζει. Επόμεως ναι στηρίξτε τον κάθε Αντικουλισμό. Λες και εμείς θέλουμε τον Κούλη. Τον Τζήμερο ψηφίζουμε από το 2012 - αλλά στην Ελλάδα δεν θέλετε σοβαρούε θέλετε Καραγκιόζηδες και απατεώνες.
Στ' αρχίδια μας η Κωνσταντοπούλου. Δεν τραβάμε κανένα ζόρι με την πάρτη της. Του ιδίου επιπέδου βλήμα με τον Τζημερο είναι.
Το ότι δεν ξέρω εγώ τι μου γίνεται, που είμαι στην αγορα και το παλεύω κάθε μέρα, αλλά ξέρεις εσύ που ούτε σε security δε σε έπαιρναν να δουλέψεις και βαράς μπεγλέρι στον καναπέ σου, οκ.
Για να το λες, έτσι θα 'ναι.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.802
Πόντοι
456
Να μην χαίρεστε κάποιοι που πέφτει ο Κούλης. Έρχεται ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ όλη δική μας με ό,τι συνεπάγεται. Κρατήστε screenshot

Θα δεις τι θα έρθει πέσει, δεν πέσει γρήγορα. Και κράτα και αυτό το screenshot. :cool2:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.309
Πόντοι
6.515

Τυπε είτε η παλαβή είτε ο Βελόπουλος κληθούν να κυβερνήσουν στο ίδιο κουστούμι θα μπούνε αυτό που φοράει ο κουλης, αυτό που μας το χουν ραμμένο οι ξένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom