It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 456
E αφου τον διεγραψαν ας τα πει εξω απο τα δοντια![]()
Ρε αλάνι μου.Όχι..αλλά έχουν όλοι από δύο τρία ενοίκια, εξοχικά και όλοι οδηγούν αμάξια 3ετιας. Δύο έχουν το νέο μοντέλο της toyota το νέο SUV με την ενιαία λάμπα πίσω που έχει 30+ χιλιάρικα. Και εννοείται πως κλαίγονται.
Δεν θέλω να πω ότι πράγματι δεν υπάρχουν φτωχοί αλλά εγώ βλέπω γύρω μου μόνο εγώ είμαι ο φτωχός. Ούτε αμάξι έχω ούτε εξωτερικά πάω κ ούτε σπίτι έχω.
Για να καταλαβετε πως γινεται η σωστη ακιολογησηΑυτος ρε μαλακα που εβαλε αυτον τον τυπο στην Κυβερνηση μας μιλάει για αξιολογηση![]()
65 ατομα υπουργικο μεν, ευελικτο δε
ποσους εχει η αμερικη ρε τυποι?
2 έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και οι άλλοι 7 έχουν ταξίδια κάθε μήνα στο εξωτερικό κα σπουδάζουν τα παιδιά τους σε κολλέγια με γαλλικά και πιάνο σχεδόν κυριολεκτικά.Ρε αλάνι μου.
Εσύ μας έλεγες ότι όλοι κλαίγονται και δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και αγοράζουν αμάξια 35+ χιλιάδων.
Τώρα μας λες "δύο άτομα" κλπ, κλπ.
Φτώχεια υπάρχει. Κι όποιος δεν το βλέπει ή παριστάνει πως δεν το βλέπει είναι για κλωτσιές.
Τα σούπερ μάρκετ εισπράττουν μετρητά αλλά πληρώνουν σε 8 μήνες...![]()
H αγορά ασφυκτιά αν και λεφτά υπάρχουν - Εκτινάχθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου έφτασαν τα 3,4 δισ. ευρώ, τα σούπερ μάρκετ εξοφλούν τους προμηθευτές ακόμα και μετά από 8 μήνες, αλλά η εφορία απαιτεί καταβολή ΦΠΑ εντός μηνός, δημιουργώντας ασφυξία ρευστότηταςwww.protothema.gr
αμα τα γραφει και το πρωτο θεμα,καταλαβαινετε τι γινεται...
Να μην χαίρεστε κάποιοι που πέφτει ο Κούλης. Έρχεται ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ όλη δική μας με ό,τι συνεπάγεται. Κρατήστε screenshot
Άστο.2 έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και οι άλλοι 7 έχουν ταξίδια κάθε μήνα στο εξωτερικό κα σπουδάζουν τα παιδιά τους σε κολλέγια με γαλλικά και πιάνο σχεδόν κυριολεκτικά.
Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ αδερφέ. Και εννοώ στην Ελλάδα. Άσε τι δείχνουν προς τα έξω. Κάτω από τα στρώματα, εξαιτίας των πολιτικών επικίνδυνων ατόμων τύπου Κωνσταντοπούλου (λόγω φόβου τραπεζων) υπάρχει πολύ χρήμα. Τα έχουν σηκώσει από τράπεζες και τα έχουν χώσει αλλού.
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ γνωρίζω 5 άτομα που πούλησαν από 200 - 500 χιλιάδες περιουσία σε Κινέζους και κάτι άλλα funds στο κεντρο Αθήνας και τα έχουν κρυμμένα αριστερά δεξιά και όχι σε τράπεζες - Και παράλληλα εισπράτουν από άλλα διαμερίσματα με ΜΑΥΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΜΑΥΡΑ . Για κλωτσιές είναι και όποιος πιστεύει στη κλαψα του καθενός γύρω του.
Ok. Ό,τι πεις. Χίλες φορές πάντως ο Μητσοτάκης παρά επικίνδυνα άτομα τύπου Κωνσταντοπούλου. Όσο αφορά το μαύρο χρήμα και εγώ γνωρίζω. Καμία κατανάλωση δεν είναι σε ελεύθερη πτώση. Λυπάμαι που το λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Άστο.
Αυτές οι μαλακίες για το πολύ μαύρο χρήμα είναι η πρέζα του κάθε μητσοτακικού απολογητή.
Στην αγορά είμαστε.
Βλέπουμε τι γίνεται και που πάνε οι τζίροι και οι δικοί μας και των πελατών και των προμηθευτών.
Η κατανάλωση είναι σε ελεύθερη πτώση και ο θάνατος, του μικρού χονδρεμπορου ειδικά, η πραγματικότητα της αγοράς.
Μόνο που αυτός παρασύρει κι άλλους στην κατηφόρα του.
σιγά, θα γίνουν και τρίτες εκλογές (Μάιο-ιούλιο-σεπτέμβριο 2027),Να μην χαίρεστε κάποιοι που πέφτει ο Κούλης. Έρχεται ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ όλη δική μας με ό,τι συνεπάγεται. Κρατήστε screenshot
Στ' αρχίδια μας η Κωνσταντοπούλου. Δεν τραβάμε κανένα ζόρι με την πάρτη της. Του ιδίου επιπέδου βλήμα με τον Τζημερο είναι.Ok. Ό,τι πεις. Χίλες φορές πάντως ο Μητσοτάκης παρά επικίνδυνα άτομα τύπου Κωνσταντοπούλου. Όσο αφορά το μαύρο χρήμα και εγώ γνωρίζω. Καμία κατανάλωση δεν είναι σε ελεύθερη πτώση. Λυπάμαι που το λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Στη κατηφόρα μας παρασύρει η επικίνδυνη λογική να στηρίζουμε απατεώνες όπως θα γίνει τώρα στις επόμενες εκλογες. Δε πειράζει. Όταν πάμε σε κανονική χρεοκοπία με συσσίτια κάποιοι μάλλλον έχετε εξασφαλίσει χρήματα στο εξωτερικό και για αυτό δεν σας πειράζει. Επόμεως ναι στηρίξτε τον κάθε Αντικουλισμό. Λες και εμείς θέλουμε τον Κούλη. Τον Τζήμερο ψηφίζουμε από το 2012 - αλλά στην Ελλάδα δεν θέλετε σοβαρούε θέλετε Καραγκιόζηδες και απατεώνες.
Να μην χαίρεστε κάποιοι που πέφτει ο Κούλης. Έρχεται ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ όλη δική μας με ό,τι συνεπάγεται. Κρατήστε screenshot
Τυπε είτε η παλαβή είτε ο Βελόπουλος κληθούν να κυβερνήσουν στο ίδιο κουστούμι θα μπούνε αυτό που φοράει ο κουλης, αυτό που μας το χουν ραμμένο οι ξένοιOk. Ό,τι πεις. Χίλες φορές πάντως ο Μητσοτάκης παρά επικίνδυνα άτομα τύπου Κωνσταντοπούλου. Όσο αφορά το μαύρο χρήμα και εγώ γνωρίζω. Καμία κατανάλωση δεν είναι σε ελεύθερη πτώση. Λυπάμαι που το λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Στη κατηφόρα μας παρασύρει η επικίνδυνη λογική να στηρίζουμε απατεώνες όπως θα γίνει τώρα στις επόμενες εκλογες. Δε πειράζει. Όταν πάμε σε κανονική χρεοκοπία με συσσίτια κάποιοι μάλλλον έχετε εξασφαλίσει χρήματα στο εξωτερικό και για αυτό δεν σας πειράζει. Επόμεως ναι στηρίξτε τον κάθε Αντικουλισμό. Λες και εμείς θέλουμε τον Κούλη. Τον Τζήμερο ψηφίζουμε από το 2012 - αλλά στην Ελλάδα δεν θέλετε σοβαρούε θέλετε Καραγκιόζηδες και απατεώνες.