Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.907
Πόντοι
606
για 1/50 καλη ειναι για παραπανω ουτε που ν τ σκεφτεστε ....την ειχα παρει περιση αλλα οκ για μια φορα ηταν ..αν δεν τ καταλαβει συντομα σ λιγο δεν θ χει πελατεια

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.352
Πόντοι
4.510
Γνώμες;

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
607
Πόντοι
81
https://distintas.net/isa-martins

1080w - 2025-03-12T134643.160.jpg

Καμία πληροφορία για την κοπέλα;;; έχει δοκιμάσει κάποιος;;

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.097
Πόντοι
446

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.866
Πόντοι
1.446
Από service τι κάνει; έχεις δοκιμάσει; δεν έχω δει κάποια κριτική. Βασικά σε όλες τις φωτογραφίες δεν έχει καθόλου στύση!!!
Όχι δεν δοκίμασα κι ούτε πρόκειται . Σε άγνωστη να σκάσω 150 για μισάωρο ;

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
598
Πόντοι
81

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
607
Πόντοι
81
Όχι δεν δοκίμασα κι ούτε πρόκειται . Σε άγνωστη να σκάσω 150 για μισάωρο ;
Σωστός. Άσε μου μου βγάζει αυτή την αίσθηση της ντίβας "δώσε 200 και χάρη σου κάνω που τα παίρνω"

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
94
Πόντοι
0
Από service τι κάνει; έχεις δοκιμάσει; δεν έχω δει κάποια κριτική. Βασικά σε όλες τις φωτογραφίες δεν έχει καθόλου στύση!!!
Θα σας έλυνα την απορία αλλά δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα για να δοκιμάσω

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
20.483
Πόντοι
9.535

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
200
Πόντοι
0
Ακαποτα και με βραζιλιανα(αν και η συγκεκριμενη δηλωνει κολομβιανη...ακομα χειροτερα!!)? Εχεις δει πως μεγαλωνουν αυτα τα " κοριτσια" πριν γινουν "μουναρες"?
Κατι απλυτα αγορακια με σαπια δοντια που φορανε τουβλα στα ποδια για τακουνια.
Σε κατι παραγκες σαν των Ρομα που κανουν ακαποτο σεξ με ολους εκει στις φαβελες στην βραζιλια ωστε να μαζεψουν τα πρωτα τους λεφτα για να ξεκινησουν τις επεμβασεις. Υπαρχουν αρκετα ντοκιμαντερ δειτε κανενα...
Οι περισσοτερες ειναι οροθετικες και γεματες κωνδυλωματα και εχουν εγκληματικη συμπεριφορα. Απορω πως πατε μαζι τους....
Οταν πανω στις συζητησεις μου με πελατες μου λενε οτι πανε με βραζιλιανες τρανς τους βαζω μπλακ λιστ και δεν ξανα βρισκομαι μαζι τους. (και οταν φυγουν κανω μπανιο με bedadine και αποστειρωνω σεντονια κτλ) Ποτε δεν ξερεις τι κουβαλανε!! Ειδικα αυτες που ερχονται για ενα διαστημα να σας φανε τα λεφτα και μετα πανε σε αλλη χωρα. Νομιζεις την νοιαζει αν σε κολλησε Aids τωρα εσενα?
Τελος παντων.
Εχεις 72 ωρες απο την επαφη που μπορεις να ξεκινησεις προφυλακτικη αγωγη για το aids. Ακομα και να σε κολλησε αυτη και να εχει περασει ο ιος στο αιμα σου αν κανεις την αγωγη εχεις πιθανοτητες 98% να μην γινεις οροθετικος. Οσο το καθυστερεις ομως τοσο κινδυνευεις,οσο πιο γρηγορα παρεις τα πρωτα χαπια τοσο καλυτερο για εσενα. Το θεμα ειναι οτι αυτη η αγωγη ειναι για 1 μηνα, με δυνατα φαρμακα. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεια διαθετουν την συγκεκριμενη αγωγη σε επειγον καταστασεις οπως ειναι η δικη σου. Πηγαινε σε ενα νοσοκομειο που εφημερευει ΤΩΡΑ! Πες σε εναν γιατρο οτι εκανες σεξ με μια τρανς κολομβιανη χωρις προφυλαξεις. Αν τους βλεπεις δυστακτικους να σου δωσουν την αγωγη ξεκινα να βαζεις σαλτσες για να τους δειξεις τον βαθμο επικδυνοτητας, πχ οτι αυτη ματωσε απο πισω και τετοια.
Εμενα ετσι οπως μας το περιγραφεις δυσκολο να κολλησεις aids, αλλα οχι απιθανο. για ολα τα αλλα ομως ναι. Τα αλλα ευτυχως ομως θεραπευονται!
Περαστικα σου...
Respect

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom