Νέα

Free Chat Now (FCN)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinamitisc5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Πιστεύω ότι πολλά μέλη δεν έχουν ιδέα τί είναι το FCN.

Πρίν απο 2 εβδομάδες καταλάθος βρήκα στο ίντερνετ ένα σάιτ με το όνομα free chat now.
Στο συγκεκριμένο μπορείς να μηλίσεις με άλλα άτομα απο όλο το κόσμο άντρες και γυνάικες ζωντανά και να chatareis ανάλογα τι ψάχνεις, μόνο για 18+

Προσωπικά έχω μηλίσει μπορεί και πάνω απο 60 γυναίκες που θέλουν να κάνουν λάιβ τσάτ με κύριο σκοπό να δούν καμιά πούτσα διότι έχουν καύλες ,άλλες έχουν βρεί ευκαιρία να πουλάνε φώτο η να μιλάνε μαζί σου για 20 λεπτά μέχρι να χύσεις(ρόζ τηλέφωνα φάση), η ακόμα και live cam ,που σου λένε να στείλεις λεφτά μέσω PayPal, googlepay η άλλους τρόπους ( δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω κατα πόσο θα τα φάνε τα λεφτά) παίζουν σκληρή μπάλα ,πάνω στην στιγμή που η καύλα βαράει ταβάνι.

Πολλές έχουν φτιάξει λογαριασμούς στο snapchat, only fans και ότι άλλη μαλακία έχει βγεί στου στέλνουν link και κάνουν παιχνίδι για να παίρνουν λεφτά απο πελάτες, έχουν φτιάξει μέχρι και menu για να δείχνουν τι πουλάνε πχ 20λεπτά live camera sex 40 δολλάρια (προκαταβολή) κτλπ. Άλλες κάνουν και βίζιτα και σε ρωτάνε απο που είσαι και όλως τυχαίως είναι κοντά σου και θέλουν να στείλεις λεφτά για να έρθουν.
Έχω μηλίσει με 20 και οι 18 είταν στην περιοχή που είμαι. Σε μία είπα ότι είμαι Μύκονο και μου απαντάει και εγώ. Ωραία της λέω στείλε φώτο τώρα απο εκέι που είσαι να είμαι σίγουρος ότι λές αλήθεια. Καμία δεν απάνταγε.
Σε μία άλλη είπα ότι είμαι Ισπανία και μου απαντάει ότι είναι επίσης είναι και αυτή και στο τέλος της λέω ότι είμαι Γερμανία και κλάταρε,κατάλαβα ότι ήθελε να φάει λεφτά. Γενικά γίνονται κομπίνες να φάνε λεφτά

Άλλες θέλουν να δούν καμιά πούτσα και όσο εσύ την μαλαγάρεις να μιλάνε η να γράφουν,ενώ άλλες θέλουν να κάνουν και αυτές παιχνίδι να δείχνουν ότι θέλεις τσάμπα.

Εγώ έως τώρα έχω κάνει 5 φορές live cam σε κοπέλες όπου οι 2 μόνο γράφανε, οι άλλες 2 μιλάγανε και μία ψηλοχωντρή έκανε κανονικα ζωντανή συνομιλία και έπαιζε το μουνί της.
Όλο αυτό γίνεται με link που δίνεις η παίρνεις για να γίνει το παιχνίδι. Δύο γνωστά δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιούνται είναι το Whereby και το Linkelo, τα οποία δεν αποθηκεύουν video η ότι έχεις γραψει,αρκεί μόνο να φτιάξεις λογαριασμό.

Σαφώς υπάρχουν και τα ψεύτικα προφίλ που θέλουν skype, facebook, instagram με απότερω σκοπό να σε τραβήξουν video και μετά να σε εκβιάζουν για λεφτά.
Κάποιες θέλουν να στείλεις και φωτογραφία σου η facevideo.

Με όσες έχω μηλίσει σε καμία δεν έχω στείλει φωτογραφία μου παρα μόνο το καυλί μου.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Τύπε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά...
Αν προσπεράσουμε όσες (και όσους) ανοίγουν κάμερα γιατί έχουν καύλες και θέλουν να χύσουνε, η κύρια μάζα σε οποιοδήποτε αντίστοιχο social media κοιτάει να τα αρπάξει... και, καλά κάνει, όσο βρίσκει άτομα να του τα σκάνε. Μου έχει γεμίσει το instagram με πιπινάκια που ανοιχτά ζητάνε λεφτά για γυμνές φώτο και live video ή ακόμα και κονσέρβα video... προφανώς παίζει πελατεία, για να συνεχίζουν να το κάνουν. Αλλά, αν πούμε οτι σου ζητάει μία, 10-20 ευρώ σε paypal, paysafe, google pay, apple pay, ή ότι άλλο, για να σου ανοίξει κάμερα και να την βλέπεις για να τον παίξεις... το ταπεινό μπουρδελάκι στο Μετάξι μεριά μοιάζει τεφαρίκι συγκρινόμενο. Με τα ίδια λεφτά, δεν τον παίζεις, στον ρουφάνε, και πηδάς...

OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Αν προσπεράσουμε όσες (και όσους) ανοίγουν κάμερα γιατί έχουν καύλες και θέλουν να χύσουνε, η κύρια μάζα σε οποιοδήποτε αντίστοιχο social media κοιτάει να τα αρπάξει... και, καλά κάνει, όσο βρίσκει άτομα να του τα σκάνε. Μου έχει γεμίσει το instagram με πιπινάκια που ανοιχτά ζητάνε λεφτά για γυμνές φώτο και live video ή ακόμα και κονσέρβα video... προφανώς παίζει πελατεία, για να συνεχίζουν να το κάνουν. Αλλά, αν πούμε οτι σου ζητάει μία, 10-20 ευρώ σε paypal, paysafe, google pay, apple pay, ή ότι άλλο, για να σου ανοίξει κάμερα και να την βλέπεις για να τον παίξεις... το ταπεινό μπουρδελάκι στο Μετάξι μεριά μοιάζει τεφαρίκι συγκρινόμενο. Με τα ίδια λεφτά, δεν τον παίζεις, στον ρουφάνε, και πηδάς...

Δεν ζούμε όλοι στο κέντρο της Αθήνας που τα μπουρδέλα έχουν γίνει δεύτερο μαγαζί μαζί με τα bar- καφέ. Ήρεμα το λέω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Προσεξε κακομοιρη όταν δείχνεις εσυ την πουτσα, να μη φαινεται και η φάτσα σου, γιατι βρήκαμε τον θειο μας να δειχνει την πουτσα του σε ένα site, αυτός νόμιζε ότι έδειχνε την πουτσα του σε αληθινή γκόμενα και τον κατέγραφαν και τον ανέβασαν στο ιντερνετ και ακομα τρέμει η ψυχή του μην το δει η γυναικα του και η κορη του.....

OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Προσεξε κακομοιρη όταν δείχνεις εσυ την πουτσα, να μη φαινεται και η φάτσα σου, γιατι βρήκαμε τον θειο μας να δειχνει την πουτσα του σε ένα site, αυτός νόμιζε ότι έδειχνε την πουτσα του σε αληθινή γκόμενα και τον κατέγραφαν και τον ανέβασαν στο ιντερνετ και ακομα τρέμει η ψυχή του μην το δει η γυναικα του και η κορη του.....

Όταν θα βρώ γυναίκα και δεν θα είμαι solo τότε μπορεί και να δώσω σημασία.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.797
Πόντοι
4.496
Πολλά χρόνια στο xhamster πριν χαλάσει για ερασιτέχνες, μόνο 2 (δύο) περιπτώσεις για live camera ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΎΟ χοντρές!!! Μιλάμε για αληθινούς ερασιτέχνες χωρίς δωράκι, χωρίς περαιτέρω μπλεξίματα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.694
Πόντοι
1.706
Χοντρες,
μπουστηδες κρυμμενοι πισω απο γυναικειο προφίλ,
wqnnabe τραβεστηδες που ακομη δεν ξυρισαν το μουστακι,
pro,
semipro,
αγαπη μου στειλε μου paypall,
γυναικαρες με μπλε/πρασινα μαλλια και σκουλαρικι στα χειλη

Ειλικρινα σας θεωρω ηρωες και σας σφιγγω με σεβασμό το χέρι.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.192
Πόντοι
446
Για στείλε κανένα μήνυμα με 3-4-5-6-7 πιπινάκια επιβεβαιωμένα , να ξεκινήσει κι εμάς ο τοίχος να γεμίζει :angel::angel::angel:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.867
Πόντοι
3.656
που σου λένε να στείλεις λεφτά μέσω PayPal, googlepay η άλλους τρόπους ( δεν το έχω κάνει, δεν ξέρω κατα πόσο θα τα φάνε τα λεφτά) παίζουν σκληρή μπάλα ,πάνω στην στιγμή που η καύλα βαράει ταβάνι.

τυπε δεν θα σου φανε τα λεφτα προχωρα αφοβα :confused::confused::confused:
επισης δωσε προσωπικα στοιχεια και δειξε το προσωπο σου.ειναι καλοι ανθρωποι,μπορεις να τους εμπιστευτεις :grouphug::grouphug::grouphug:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.036
Πόντοι
3.556
επισης δωσε προσωπικα στοιχεια και δειξε το προσωπο σου.ειναι καλοι ανθρωποι,μπορεις να τους εμπιστευτεις :grouphug::grouphug::grouphug:
τύπε ειναι σαν τα γυναικεία προφιλ στο σαη. πρεπει να μαθει να εμπιστευεται ο τυπος το μουνετο που ειναι πισω απο το πληκτρολογιο :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 1064195E-9D5F-43AE-8DAA-386FA14758A3.jpeg
    1064195E-9D5F-43AE-8DAA-386FA14758A3.jpeg
    166 KB · Εμφανίσεις: 100
OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746

Μπορεί και όχι, προχωράμε.

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.922
Πόντοι
206
Πολλά χρόνια στο xhamster πριν χαλάσει για ερασιτέχνες, μόνο 2 (δύο) περιπτώσεις για live camera ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΎΟ χοντρές!!! Μιλάμε για αληθινούς ερασιτέχνες χωρίς δωράκι, χωρίς περαιτέρω μπλεξίματα.
Ακόμα κι αυτό που πέτυχες είναι άθλος!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.867
Πόντοι
3.656
τύπε ειναι σαν τα γυναικεία προφιλ στο σαη. πρεπει να μαθει να εμπιστευεται ο τυπος το μουνετο που ειναι πισω απο το πληκτρολογιο :undecided::undecided::undecided:

τυπε καθολου απιθανο σε τετοια σαη με δηθεν καυλωμενα μουνετα να σου σκασει κανενας γυναικειος κλωνος του ντοπα η ο christos savvidis :effemine::gay::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Δεν ζούμε όλοι στο κέντρο της Αθήνας που τα μπουρδέλα έχουν γίνει δεύτερο μαγαζί μαζί με τα bar- καφέ. Ήρεμα το λέω.
Δεν το παίρνω στραβά. Η σχέση ρίσκου-ανταμοιβής όμως, κάνει το όλο σκηνικό ασύμφορο.
Στην καλύτερη χρυσοπληρώνεις για κάτι το οποίο το βρίσκεις και τσάμπα, πιθανότατα σε πολύ καλύτερη ποιότητα.
Στη χειρότερη, όπως είπαν και αρκετοί, δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει ο άλλος/άλλη με το υλικό που εσύ τους παρέχεις. Ακόμα και φώτο/βίντεο της ψωλής σου αν είναι. Αν δε ξεχαστείς και στείλεις και πρόσωπο, ή κάτι που να σε ταυτοποιεί (τατουάζ, ας πούμε), τότε, ακόμα και το ξεβόλεμα να πάς στην παραδίπλα πόλη που έχει μπουρδέλο είναι ευκολότερο και ασφαλέστερο (για να μην πω περισσότερο value for money, αν βάλουμε κάτω το τι θα κάνεις στο εν λόγω μπουρδέλο)
Για στείλε κανένα μήνυμα με 3-4-5-6-7 πιπινάκια επιβεβαιωμένα , να ξεκινήσει κι εμάς ο τοίχος να γεμίζει :angel::angel::angel:
Έχεις μήνυμα τύπε... καλή διασκέδαση

OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Αν ξυπνάω έτσι κάθε μέρα, θα γίνω ποιό θετικός στην ζωή μου.

Συνημμένα

• Screenshot_20220902-092738_Snapchat.jpg
    Screenshot_20220902-092738_Snapchat.jpg
    287,4 KB · Εμφανίσεις: 197
OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
καλησπερα συναγωνιστη που την βρηκες σε πιο σαιτ

Στο FCN την βρήκα. Έγραφε στο chat ότι ήθελε dicκ pick.
Της πέταξα σπόντα για live cam αφού την είδα ότι είχε καύλες και γούσταρε το καυλί.
Εγώ τον μαλάγαρα και αυτή έπαιζε την μούνα της.
Πάνω στο live cam μου έκοψε να τραβήξω screen shot.
H συγκεκριμένη πρέπει να είταν φόρα στο κύμα, και πρόσωπο έδειξε λίγο και όπως βλέπεις και την σούφρα της.

OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Γίνονται και αυτά.
Η Μάγκι με 20 ψωλές να την παίζουν και αυτή να τρίβει το μουνί της,στα 10 λεπτά που άνοιξε live cam έκανε squirt.

Συνημμένα

• Screenshot_20220905-054546_Chrome.jpg
    Screenshot_20220905-054546_Chrome.jpg
    274,9 KB · Εμφανίσεις: 228
OP
OP
dinamitisc5

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.169
Πόντοι
746
Πάνω που έψαχνα κανα μαυράκι τσούπ έσκασε η Κατερίνα.
Μπαμπάς Έλληνας Μαμά Βραζιλία.
2 μέρες μπλα μπλά και ψήνεται να βρεθούμε για ξέσκισμα,

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom