billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί μωρό!Στο στοματάκι μου θέλω !!!
Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί μωρό!Στο στοματάκι μου θέλω !!!
Στο στοματάκι μου θέλω !!!
Τα καταπίνεις μωρή καυλα;Στο στοματάκι μου θέλω !!!
Πιάσε κόκκινο...Καλησπέρα καί ἀπό μένα! Καταπίνεις;
Τα καταπίνεις μωρή καυλα;
Καλησπέρα καί ἀπό μένα! Καταπίνεις;
Ανάλογα ! Τι θα μου βγει. Δεν ξέρω...
Κανονικά όχι αλλά αν καυλώσω πολύ μπορεί να τον φάω κιόλας
Πρόγραμμα και τιμές τα γράφω όλα αναλυτικά !!
Είμαι Ελληνίδα , 38 χρόνων.
Κάνω τέλεια πίπα με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα. Στο σεξ είμαι δυναμίτης και μου αρέσουν όλες οι στάσεις. Κάνω και Αυταρχικό στα +30€ .
Το δωράκι μου είναι 100€ για 1 ώρα ! 160€ για 2 ώρες και 250€ για 3 ώρες.
Και εδώ είσαι καύλα και φαίνεται κάπως και η καυλωφατσα σου ...πρέπει να είσαι πολύ ωραία!!!!!Καλημέρα αγόρια ! Διαθέσιμη μέχρι τις 22:00
Και τι θα έχουμε μετά ..χαχαψαΑνάλογα ! Τι θα μου βγει. Δεν ξέρω...
Κανονικά όχι αλλά αν καυλώσω πολύ μπορεί να τον φάω κιόλας
Σήμερα....δεν έβλεπες που ποσταραμε συν χως στην καύλα ....θα της φάει όλες η Αφροδίτη....Τί καύλα ἡ φωτογραφία! ΥΓ: Σήμερα σέ πῆρα εἴδηση ἐγώ! Ντροπή μου! Τό ξέρω...
Αμέσως καταπίνεις....πες στην κοπέλα ένα γεια σου ...χαχαχΚαλησπέρα καί ἀπό μένα! Καταπίνεις;
Ούτε μήνα δεν έχω κλείσει εδώ. !! Θέλω να (τον φάω) σας γνωρίσω όλους χιχιχιχιΤί καύλα ἡ φωτογραφία! ΥΓ: Σήμερα σέ πῆρα εἴδηση ἐγώ! Ντροπή μου! Τό ξέρω...
Αν βάλεις και κωλο στο μενού, να είσαι σίγουρη ότι θα γνωρίσεις και όλο μας το σόι.Ούτε μήνα δεν έχω κλείσει εδώ. !! Θέλω να (τον φάω) σας γνωρίσω όλους χιχιχιχι
Ναι κάνω και λεσβιακό οπότε το γνωρίζω χιχιχιχι.Αν βάλεις και κωλο στο μενού, να είσαι σίγουρη ότι θα γνωρίσεις και όλο μας το σόι.
Είμαι μερακλής, και θα σε κάνω να χύνεις ποτάμια χωρίς να πονέσεις. Σκέψου το....Ναι κάνω και λεσβιακό οπότε το γνωρίζω χιχιχιχι.
Αχ αυτός ο κωλος . Είναι δύσκολο βρε μωρό μου !
Ξέχασα να σας πω. Από Πέμπτη ή Παρασκευή επιστρέφει και η φίλη μου η Βενετία ! Εκεί να δείτε μάχες
Και εγώ το ίδιο μπορώ. Αλλά με άλλα κόλπα ! Σκέψου το ..Είμαι μερακλής, και θα σε κάνω να χύνεις ποτάμια χωρίς να πονέσεις. Σκέψου το....
βγαλε και καμια κοινη φωτο ή και βιντεακι που να μπαλαμουτιαζεστε σε αρχοντομουνα μαςΝαι κάνω και λεσβιακό οπότε το γνωρίζω χιχιχιχι.
Αχ αυτός ο κωλος . Είναι δύσκολο βρε μωρό μου !
Ξέχασα να σας πω. Από Πέμπτη ή Παρασκευή επιστρέφει και η φίλη μου η Βενετία ! Εκεί να δείτε μάχες
οσα πιο πολλα δινει ο πελατης τοσο πιο πολυ χυνει το κοριτσιΚαι εγώ το ίδιο μπορώ. Αλλά με άλλα κόλπα ! Σκέψου το ..
Εννοείτε αυτό!!οσα πιο πολλα δινει ο πελατης τοσο πιο πολυ χυνει το κοριτσι