KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.950
- Πόντοι
- 6.166
Αυτο θελουμε μια δασκαλαΜου αρέσουν οι αταξίες . Και εγώ θα σας μαλώνω !!
Αυτο θελουμε μια δασκαλαΜου αρέσουν οι αταξίες . Και εγώ θα σας μαλώνω !!
Να μας ξεναγήσεις στα κανάλια της...Ναι κάνω και λεσβιακό οπότε το γνωρίζω χιχιχιχι.
Αχ αυτός ο κωλος . Είναι δύσκολο βρε μωρό μου !
Ξέχασα να σας πω. Από Πέμπτη ή Παρασκευή επιστρέφει και η φίλη μου η Βενετία ! Εκεί να δείτε μάχες
Mmmmm... σωστή!!!!Ανάλογα ! Τι θα μου βγει. Δεν ξέρω...
Κανονικά όχι αλλά αν καυλώσω πολύ μπορεί να τον φάω κιόλας
ΦυσικαΜολις εκλεισα με Αφρο,θα σας πω τι επαιξε για να εχετε και 'σεις μια ιδεα.
Βγάλε μας ασπροπρόσωπουςΜολις εκλεισα με Αφρο,θα σας πω τι επαιξε για να εχετε και 'σεις μια ιδεα.
Ωωω σ'ευχαριστω καλε μου φιλε.Βγάλε μας ασπροπρόσωπους
Χαχαχα
Καλά να περάσεις Κρις
Περιμένουμε....Ωωω σ'ευχαριστω καλε μου φιλε.
Μαζί δεν ειμασταν !!???
Η ανυπομονησία βαράει κοκκινοΛοιπον θα ειμαι διακριτικος σε καποια σημεια γι'αυτο δωστε βαση
Θα γίνεις η δασκάλα που θέλω!??Μου αρέσουν οι αταξίες . Και εγώ θα σας μαλώνω !!
Ωραίος!!!Η Αφροδιτη ειναι φανταστειτε σαν τη μαμα γειτονισσα με παιδια στην εφηβεία,που σας λεει καλημερα οποτε σας βλεπει,με χαμογελο και νάζι και λες απο μεσα σου, ε αυτη τη μανα θελω να τη σκισω. Οχι ομορφη πολυ αλλα καυλιαρα.
Παμε τωρα
Εχει λιγο κοιλιτσα και σωμα χαλαρο,εμενα προσωπικα δε με χαλασε. Βυζι που κρατιεται. Συμμετοχη δυνατη,φιλια δε δωσαμε,δε ζητησα κιολας να πω την αληθεια. Λοιπον μαγκες σημειωστε το αυτο που θα πω,η βιδωτη η πιπα της Αφροδιτης σε κανει να ξεχασεις οσα μειονέκτηματα αναφερα. Καιρο ειχα να νιωσω τετοια πιπα. Το καυλι μου ηταν ο θεος της. Εχυσα δυο φορες στο ραντεβου πραγμα σπανιο για 'μενα. Θα την ξαναπαιρνα αλλα οχι συντομα,διοτι θελω να δοκιμασω και τη φιλη της Βενετια.
Δοκιμαστε τη να εχετε δικη σας αποψη.Η εμπειρια που ειχα μαζι της μπορει να διαφερει απο τη δικη σας,μην το ξεχνατε αυτο.
Για σας δουλευω,παμε στην επομενηΩραίος!!!
Εγώ θα την δω την Τρίτη πρωινή ώρα... Συστήνετε για ποδολαγνους?Για σας δουλευω,παμε στην επομενη
Επειδη μου αρεσει η αληθεια,ηθελε περιποιηση στα πελματα των ποδιων. Οποτε πριν κλεισεις ραντεβου πες τι ακριβως θες για να προετοιμαστει.Εγώ θα την δω την Τρίτη πρωινή ώρα... Συστήνετε για ποδολαγνους?
Είσαι σωστός! Μπραβο σου. Να Είσαι καλαΕπειδη μου αρεσει η αληθεια,ηθελε περιποιηση στα πελματα των ποδιων. Οποτε πριν κλεισεις ραντεβου πες τι ακριβως θες για να προετοιμαστει.
Το μουνι της είναι σφηχτο ??? Έχει διατηρήσει την αντίσταση???Η Αφροδιτη ειναι φανταστειτε σαν τη μαμα γειτονισσα με παιδια στην εφηβεία,που σας λεει καλημερα οποτε σας βλεπει,με χαμογελο και νάζι και λες απο μεσα σου, ε αυτη τη μανα θελω να τη σκισω. Οχι ομορφη πολυ αλλα καυλιαρα.
Παμε τωρα
Εχει λιγο κοιλιτσα και σωμα χαλαρο,εμενα προσωπικα δε με χαλασε. Βυζι που κρατιεται. Συμμετοχη δυνατη,φιλια δε δωσαμε,δε ζητησα κιολας να πω την αληθεια. Λοιπον μαγκες σημειωστε το αυτο που θα πω,η βιδωτη η πιπα της Αφροδιτης σε κανει να ξεχασεις οσα μειονέκτηματα αναφερα. Καιρο ειχα να νιωσω τετοια πιπα. Το καυλι μου ηταν ο θεος της. Εχυσα δυο φορες στο ραντεβου πραγμα σπανιο για 'μενα. Θα την ξαναπαιρνα αλλα οχι συντομα,διοτι θελω να δοκιμασω και τη φιλη της Βενετια.
Δοκιμαστε τη να εχετε δικη σας αποψη.Η εμπειρια που ειχα μαζι της μπορει να διαφερει απο τη δικη σας,μην το ξεχνατε αυτο.
Ελα ρε chris θεεεεεε....Για σας δουλευω,παμε στην επομενη