dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 3.936
Ποια είναι η κοπέλα? Έχασα επεισόδια
Ποια είναι η κοπέλα? Έχασα επεισόδια
Σχετικά καινούργια ειμαι εδώ!Ποια είναι η κοπέλα? Έχασα επεισόδια
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Διάβασα λίγα για σένα και πως έχεις κ μια φίλη και χάθηκα.Σχετικά καινούργια ειμαι εδώ!
Με λένε Αφροδίτη . !
Περιμένω να την ανανεώσουν γι'αυτό. Μην αγχώνεσαι όμως δουλεύω εγώ !!Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Διάβασα λίγα για σένα και πως έχεις κ μια φίλη και χάθηκα.
Το λινκ της αγγελίας σου δεν δουλεύει.
ναι ειναι,το ξερω απο πρωτο χερι. και η πιπα της ειναι απιστευτηΒέβαια και είμαι συνεργάσιμη και υπάκουη
Αχ καυλιάρη μου. Με τέτοια πούτσα πως να μην είναι !!!ναι ειναι,το ξερω απο πρωτο χερι. και η πιπα της ειναι απιστευτη
Οκ απλά προς ενημέρωση σου το ανέφερα.Περιμένω να την ανανεώσουν γι'αυτό. Μην αγχώνεσαι όμως δουλεύω εγώ !!
Γεια σου Αφροδιταρα μου με την βιδωτη και ακουραστη πιπα σου.Αχ καυλιάρη μου. Με τέτοια πούτσα πως να μην είναι !!!
Την @Venetia .Οκ απλά προς ενημέρωση σου το ανέφερα.
Με ποιες φίλες σου κάνεις ραντεβού?
Γεια σου Αφροδιταρα μου με την βιδωτη και ακουραστη πιπα σου.
Ποτέ δεν είναι αργά καλέ μου!Θα πω ότι δεν σας γνώριζα...και από ότι βλέπω στις φώτο μεγα λάθος
Σίγουρα να πάρει φωτιά το νήμαΛες να δοκιμάσουμε ? Μμμμμ
Βιδωτη....χαχαχα φοβερή ατάκαναι ειναι,το ξερω απο πρωτο χερι. και η πιπα της ειναι απιστευτη
μα ειναι,αφου το χερι το παει βιδωτα και το στομα ακολουθει βαθια.Βιδωτη....χαχαχα φοβερή ατάκα
Σήμερα το βράδι για κανά κυριλέ ποτό στο Μπαλτάζαρ... Αφροδίτη Βενετία ??????
Εσυυυυ παίζεις αριστοκράτηκαααΣήμερα το βράδι για κανά κυριλέ ποτό στο Μπαλτάζαρ... Αφροδίτη Βενετία ??????
Δικη σου εμπειρια συμφωνοι !Συνάντηση με Αφροδίτη.
Καταρχήν η κοπέλα ειναι ευχάριστη, κοντά στην ηλικία που γράφει ίσως κ 2 χρόνια πάνω.
Στην εμφάνιση τώρα.
Ωραία σώμα για την ηλικία της. Χαλαρή κοιλιά...ωραίο κωλαράκι στήθος οκ.
Η κοπέλα δηλώνει Θεσσαλονίκη εγώ με την εμπειρία μου την κόβω για Τσιγγανο Βουλγάρα ( λόγο δέρματος ίσως να φταίνε τα καλοκαιρινά μπάνια).
Έχει θέματακι με τα δόντια μπροστά για αυτό ίσως δεν δίνει φιλιά. 1,2 πεταχτα αλλά δεν θα τα ζητούσα κιόλας. Είχε μια μυρωδιά έντονη τσιγαριλας το μαλλί μάλλον.
Στα του αγώνα μου θύμισε υπηρεσίες στούντιο. Μηχανικές...πιπα με πολύ χέρι κ λίγο δόντι. Δεν τον καταφέρνει για deep ούτε το προσπάθησε. Στα 4 κλέβει ώστε να μην τον πάρει όλο μέσα.
Παίξαμε ένα γύρο μόνο. Δεν ξέρω εάν φταίει το όλο ΠΑΚΈΤΟ η η κακή μου διάθεση. Ίσως και τα 2.
Αποτέλεσμα για παρέα είναι καλή. Για κρεββάτι με την δικιά μου εμπειρία στο σύνολο της δεν είναι για τπτ 100 ευρώ. Ίσως στα 70 να έλεγα οκ σαν ΠΑΚΈΤΟ.
Να σημειώσω πως η δικιά μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι θα είναι ίδια με την δικιά σας.