aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Στο Νάμος σε είδα !!!!!
Σε κάνα γάμο πιο πιθανό να αχαχαχαΣτο Νάμος σε είδα !!!!!
παρανυφακι ;;;Σε κάνα γάμο πιο πιθανό να αχαχαχα
Παντρεύτηκες...???? Κρίμα και ψάχνω γυναίκαΣε κάνα γάμο πιο πιθανό να αχαχαχα
Θα σε βαλω καυλιαρα Αφροδιτη πανω στο κρεβατι και θα μου το χορεψεισ και θα σε ραινω με πενηνταρικαΤι ζώδιο είσαι....κάτσε να μαντέψω.... Υδροχόος
Πολύ καύλα είσαι εδωΚαλησπέρα σας . Αύριο κανονικά διαθέσιμη. Είμαι 4 μέρες χωρίς σεξ και έχω τρελαθεί.
Μέσα στη βδομάδα θα ανεβάσω και φωτογραφίες καινούργιες.
Όποιος θέλει ας μου στείλει στο viber να κανονίσουμε !
Βαλτον black listΕίχα πει ότι ξεκινάω αύριο αλλά ένας πελάτης επέμενε να βρεθούμε σήμερα αν μπορώ. Επειδή ένιωθα καλύτερα είπα οκ.
Τελικά πήγα στο Πρίαμο Παγκράτι που είχαμε ραντεβού και μετά εξαφανίστηκε και δεν σήκωνε το τηλέφωνο.
Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.
Θα μπορούσε να ενημερώσει ότι κάτι έγινε. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά η εξαφάνιση χωρίς να πεις τίποτα είναι ότι χειρότερο.
Το γράφω γιατί στεναχωρήθηκα λίγο.
Ναι εννοείτε αυτό.Βαλτον black list
Σιγά τα ωαΕίχα πει ότι ξεκινάω αύριο αλλά ένας πελάτης επέμενε να βρεθούμε σήμερα αν μπορώ. Επειδή ένιωθα καλύτερα είπα οκ.
Τελικά πήγα στο Πρίαμο Παγκράτι που είχαμε ραντεβού και μετά εξαφανίστηκε και δεν σήκωνε το τηλέφωνο.
Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.
Θα μπορούσε να ενημερώσει ότι κάτι έγινε. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά η εξαφάνιση χωρίς να πεις τίποτα είναι ότι χειρότερο.
Το γράφω γιατί στεναχωρήθηκα λίγο.
Έχεις δίκιο! Καλά τα λες.Σιγά τα ωα
Ξέρεις πόσες παραγγελίες έχουν τα eshop και γυρίζουν πίσω (σε αντικαταβολες);
Ξέρεις τι ποσοστό θα ανοίξει το πακέτο και θα πει δεν το θέλω παρτο πίσω;
Ξέρεις τι ποσοστό σου κάνει claim στην πιστωτική και πρέπει να μιλάς με το τραπεζικό σύστημα να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας;
Ξέρεις τι ποσοστό χρησιμοποιεί το 14 μέρες αγοράς από απόσταση για νσ τρώει τζάμπα προϊόντα;
Ξέρεις ότι υπάρχει ολόκληρη φάμπρικα που ζει από τα free products που κλέβει, στην ουσία από την τρύπα που ο νομοθέτης τους έδωσε;
Έχασες μια ώρα και κάτι έγινε...
Πρώτη φορά το ακούω αυτόΤην απάτη με τα iPhone δεν την ξέρεις...
Που σου αγοράζει iPhone, το δουλεύει, το ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ και στο στέλνει πίσω...
Και το iPhone ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ...και να ξεκλειδώσει, σίγουρα δεν το πουλάς ως καινούριο αλλά μεταχειρισμένο...
Όταν θα κλείσουμε ραντεβού θα σου φέρω σοκολατινα !!!Ένα δωράκι για μενα που σου έφτιαξα τη μέρα και σε έκανα να αισθανθείς ευγνωμοσύνη που δεν χάνεις και χρήματα εκτός από το χρόνο σου;
Σε αντίστοιχη περίπτωση, θα έπρεπε να σε έχουν γαμήσει 3-4 απόλυτοι, και ο τελευταίος να σε κλέβει κιόλας
Πόσες φορές σου έτυχε;
Εμάς πολλές...
Ένα δωράκι γιατί κατάφερα να σε κάνω νσ νοιώσεις ευγνωμοσύνη...
Παρτου καλυτερα ενα γλειφιτζουριΌταν θα κλείσουμε ραντεβού θα σου φέρω σοκολατινα !!!