aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.756
- Πόντοι
- 11.956
Μας έλειψες
Ναι σήμερα άργησα να μπω!Μας έλειψες
Εγώ ρώτησα έτσι γενικά οκ ... ενδιαφέρομαι αλλά αυτά καλύτερα σε προσωπικό μύνημα ...θα καυλωσουν πολλές πουτσες εάν σε δουν βράδι φτιαγμένη έξω ... πωπωπωΝαι σήμερα άργησα να μπω!
Ωραία είναι εδώ !! Καλά τα λέμε .
Κάνω και συνοδεία. Κάποιος ρώτησε πριν
Μου αρέσει να τους καυλώνω όλους και να χύνουν !!Εγώ ρώτησα έτσι γενικά οκ ... ενδιαφέρομαι αλλά αυτά καλύτερα σε προσωπικό μύνημα ...θα καυλωσουν πολλές πουτσες εάν σε δουν βράδι φτιαγμένη έξω ... πωπωπω
Έτσι πρέπει .....φυσικά πάνω σου !!!!!Μου αρέσει να τους καυλώνω όλους και να χύνουν !!
Είσαι έτοιμη για αποχρώσεις το γκρι καξ τα μυαλά στα κάγκελααΜου αρέσει να τους καυλώνω όλους και να χύνουν !!
Ολα λογια εισαι θα σε δω απο κοντα να δουμε τι πουλια πιανεισ μετατοφορικα και κυριολεκτικα .Γιατι οπου ακουσ οτι εχει πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθιΜου αρέσει να τους καυλώνω όλους και να χύνουν !!
Μου αρέσει όπως σκέφτεσαι.Ολα λογια εισαι θα σε δω απο κοντα να δουμε τι πουλια πιανεισ μετατοφορικα και κυριολεκτικα .Γιατι οπου ακουσ οτι εχει πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι
το εχω καταλαβει οτι αμα οι δυο μασ βρεθουμε ΠΟΛΕΜΟΣ κατσε να ξεμπλεξω θα τα πουμε απο κονταΑγόρια μου κατέβηκαν οι Ρώσοι 4 μέρες πριν το κανονικό!
Είχα κανονίσει και ραντεβού στο Bill και δυστυχώς δεν μπορώ να πάω... Ελπίζω να μην με παρεξήγηση γιατί δεν μπορώ να τον βρω ακόμα ! Μην δώσει τζάμπα χρήματα για δωμάτιο ο χριστιανός.
Διαθέσιμη από Δευτέρα ή Τρίτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου αρέσει όπως σκέφτεσαι.
Μπορεί να ντρέπεται,δεν μας τη λέει..Αφροδίτη αν επιτρέπεται εθνικότητα????
Έχεις λιγότερα έξοδα γιατί έχεις λιγότερες μετακινήσεις, άρα λιγότερο χαμένο χρόνο. Σίγουρα δεν μπορείς να τελειώσεις με τον έναν πελάτη στις 18.30 και να πας στον επόμενο στις 18.30, στην καλύτερη το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 19.00...Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάει.
Μερικούς τους συμφέρει δωρεάν ! Τι να κάνουμε έχουμε και έξοδα.
Καλημέρα !!!
Πολλά θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Τι να κάνουμε βρε μωρό μου. Ευχαριστώ για τις συμβουλές !!!Έχεις λιγότερα έξοδα γιατί έχεις λιγότερες μετακινήσεις, άρα λιγότερο χαμένο χρόνο. Σίγουρα δεν μπορείς να τελειώσεις με τον έναν πελάτη στις 18.30 και να πας στον επόμενο στις 18.30, στην καλύτερη το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 19.00...
Το 3ωρο θα έπρεπε να ειναι στα 180-200€
Αχ ναι ντρέπομαι .... Δες στο προφίλ μου πως ξεκινάει η περιγραφή .Μπορεί να ντρέπεται,δεν μας τη λέει..
Που είσαι κορίτσι...μας έλειψες
Που είσαι κορίτσι...μας έλειψες
Πρόσεχε καλέ.Αγαπη ανυπομονώ να βρω χρονο να ενωσουμε τα πουλια μας οδηγω και σε σκεφτομαι και ειναι αυτο επικινδυνο.
ΚαλημέραΚαλημέρααα Αφροδίτακι μας