Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Οτι καλυτερο εχει γραφτει σημερα στο μπου .Τελος μου φαινεται οταν θα σε συναντησω την Βενετια θα την χωριζω .Πριν λίγο ξύπνησα και ετοιμάζομαι να φάω την πρώτη μου πούτσα . Θέλω να πάω με κέφι !
αυτοο μετα εξοδαα εχει καει η γουνα μας , με βλεπω να βαζω στην μηχανη τεκιλα για να κινουμε ,καλη σου μερα κουκλα μΟ καθένας το συμφέρον του κοιτάει.
Μερικούς τους συμφέρει δωρεάν ! Τι να κάνουμε έχουμε και έξοδα.
Καλημέρα !!!
πολυθρονατοοοΚαλημέρα και πάλι. Σήμερα διαθέσιμη με πολλές καύλες !!!
Στείλτε μου μήνυμα
το έχουμε κάνει και περιμένουμε απάντησηΚαλημέρα και πάλι. Σήμερα διαθέσιμη με πολλές καύλες !!!
Στείλτε μου μήνυμα
Από τι ώρες ξεκινάς τα ραντεβού;;;Καλημέρα και πάλι. Σήμερα διαθέσιμη με πολλές καύλες !!!
Στείλτε μου μήνυμα
Καλημερα !!, στελνω.Καλημέρα και πάλι. Σήμερα διαθέσιμη με πολλές καύλες !!!
Στείλτε μου μήνυμα
Από 10 το πρωίΑπό τι ώρες ξεκινάς τα ραντεβού;;;
Τα πρωινα ειναι τα καλυτερα..Από 10 το πρωί
Πολυυυ καληη ιδέαΜπα νομίζω τα βραδινά είναι άσε που της κάνεις και πρόταση για βραδινή έξοδος και μετά σεξ...φυσικά κανονίζεις την τιμή ...εάν το κάνει αυτό....εγώ έτσι το σκέφτομαι...μόνο σεξ δεν έχει ουσια ....λίγο ποτό ...λίγο θάλασσα και το αγόρι μου....χαχαχα...και λίγο χαμουρεμα έξω ....
Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάει.
Μερικούς τους συμφέρει δωρεάν ! Τι να κάνουμε έχουμε και έξοδα.
Καλημέρα !!!
Εγώ είμαι ανεξάρτητη αυτές είναι οι τιμές μου. Υπάρχουν και άλλες επιλογές με 450€ το τρίωρο κτλ .
Νομίζω είναι καλή τιμή τα 250€.
Πριν λίγο ξύπνησα και ετοιμάζομαι να φάω την πρώτη μου πούτσα . Θέλω να πάω με κέφι !!!
Τυπε θα γουσταρα μπουζουκια φαση Νοτη κλπ να την βαλω πανω σε τραπεζι και να αρχιζει να χορευει τωρα χαμουρεμα κλπ δεν μου βγαινει για να τα κανουμε στην νυχτα πουτανα ολα ναι μεσα αλλα θελω χαρτι να σκορπαω και μετα ναι χοτελι κλπ αλλα να μην ειμαι λιωμα .Μπα νομίζω τα βραδινά είναι άσε που της κάνεις και πρόταση για βραδινή έξοδος και μετά σεξ...φυσικά κανονίζεις την τιμή ...εάν το κάνει αυτό....εγώ έτσι το σκέφτομαι...μόνο σεξ δεν έχει ουσια ....λίγο ποτό ...λίγο θάλασσα και το αγόρι μου....χαχαχα...και λίγο χαμουρεμα έξω ....
Να ξεκιναει καλα η μεραΤα πρωινα ειναι τα καλυτερα..
Εεε ναιιιι τραβάμε τόσαΝα ξεκιναει καλα η μερα
Καλησπέρα!! Τρώω πούτσες από το πρωί χαχαΠου είσαι κορμάρα ???
Όσοι δεν έχουν viber,μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο ή να στείλουν sms;;;Από 10 το πρωί