aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Ψηλοτάκουνα κορμάρα και κάλτσες .... πωπωπω μουναρα είσαι!!!!!Καλημέρα ! Διαθέσιμη σήμερα για πολλά κόλπα.
Ψηλοτάκουνα κορμάρα και κάλτσες .... πωπωπω μουναρα είσαι!!!!!Καλημέρα ! Διαθέσιμη σήμερα για πολλά κόλπα.
Και κάποιο τηλέφωνο για πιο εύκολη επικοινωνία βάλεις!!!Θα βάλω και άλλες αγάπες μου !!
Λες να το βάλω δημόσια το τηλ μου ? Φοβάμαι.Και κάποιο τηλέφωνο για πιο εύκολη επικοινωνία βάλεις!!!
παρε ενα αλλο βρε Αφροδιτη δοκιμαστικα, 8 ευρω εχει μια καρτα.Λες να το βάλω δημόσια το τηλ μου ? Φοβάμαι.
Βάλτο μαζί με αυτό που λέει καυλιάρα Αφροδίτη...κτλ...όσοι ξέρουν θα το δουν ....αλλά να ξέρεις ενώ θα το βάλεις και θα φαίνεται πάλι θα στο ζητάνε... χαχαχαΛες να το βάλω δημόσια το τηλ μου ? Φοβάμαι.
Μα εννοείτε δεν βάζω το προσωπικό μου τηλέφωνο. Τα ξέρω αυτά. Αλλά δεν μπορώ αποκρύψεις και τηλέφωνα. Θέλω μηνύματα μόνο. Μπορεί να το δοκιμάσωπαρε ενα αλλο βρε Αφροδιτη δοκιμαστικα, 8 ευρω εχει μια καρτα.
εμεις θα στα λεμε τα αυτονοητα?
Δεν πειράζει ας το ζητάνε . Εδώ είμαι να απαντήσω γλυκέ μουΒάλτο μαζί με αυτό που λέει καυλιάρα Αφροδίτη...κτλ...όσοι ξέρουν θα το δουν ....αλλά να ξέρεις ενώ θα το βάλεις και θα φαίνεται πάλι θα στο ζητάνε... χαχαχα
Άλλο νούμερακι δεύτερο τηλέφωνο (συσκευή) τής δουλειάς μόνο.... Από επιλογές μπόλικες καί κρυφές και φανερέςΛες να το βάλω δημόσια το τηλ μου ? Φοβάμαι.
Και να το έχω συνέχεια αθόρυβο.Άλλο νούμερακι δεύτερο τηλέφωνο (συσκευή) τής δουλειάς μόνο.... Από επιλογές μπόλικες καί κρυφές και φανερές
Καταλαβαίνω. Μιλάω και εγώ στο τηλ αλλά δεν μπορώ πάντα. Πρέπει να έχω συννενοηιει με τον άλλοθα βρεις το ρυθμο που εσυ επιθυμεις σιγα σιγα. εγω παντως ραντεβου δεν εχω κανει με καμια υπαρξη, εαν δεν μιλησω ΜΙΑ φορα προφορικα. δεν εννοω να χαζολογησω. εννοω μολις θα ειμαι αποφασισμενος να παω, να καλεσω πρωτα για αμεση προφορικη συνομιλια.
ακριβως. λογικες κουβεντες κατοπιν συνεννοησης.Καταλαβαίνω. Μιλάω και εγώ στο τηλ αλλά δεν μπορώ πάντα. Πρέπει να έχω συννενοηιει με τον άλλο
Έξυπνη γυναίκα φαίνεσαι θά τήν βρεις την άκρη εσύ σίγουραΚαι να το έχω συνέχεια αθόρυβο.
Ναι καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν λογαριασμό και είναι καλά παιδιά. Οκ με πείσατε
Προτιμώ να τον παίζουν μπροστά μου.Αφροδιτη αν βαλεισ αριθμο τηλ μονο μηνυματα ειναι και μερικοι που ακουν φωνη και το παιζουν ξερεισ
Πωπωπω... πρέπει να έχεις και φοβερό πρόσωπο...πως θα το δούμε?Πρόγραμμα και τιμές τα γράφω όλα αναλυτικά !!
Είμαι Ελληνίδα , 38 χρόνων.
Κάνω τέλεια πίπα με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα. Στο σεξ είμαι δυναμίτης και μου αρέσουν όλες οι στάσεις. Κάνω και Αυταρχικό στα +30€ .
Το δωράκι μου είναι 100€ για 1 ώρα ! 160€ για 2 ώρες και 250€ για 3 ώρες.