Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Αχ εσύ μου κάνεις πλάκα τώρα....Το τηλέφωνο σου θα ειθελα !!!!!
Αχ εσύ μου κάνεις πλάκα τώρα....Το τηλέφωνο σου θα ειθελα !!!!!
Εγώ φυσικά και το είδα ...κάτσε να δεις ...πόσοι θα στο ζητήσουν τώρα ....είσαι πολύ κορμάρα....τι ύψος έχεις ... φυσικά εάν θες λες?Αχ εσύ μου κάνεις πλάκα τώρα....
1,67 ύψος και για πρόσωπο μπορείς να στειλεις μήνυμα να κανονίσουμε ραντεβού να το δεις και όχι μόνο αυτό....Εγώ φυσικά και το είδα ...κάτσε να δεις ...πόσοι θα στο ζητήσουν τώρα ....είσαι πολύ κορμάρα....τι ύψος έχεις ... φυσικά εάν θες λες?
Φυσικά ....1,67 ύψος και για πρόσωπο μπορείς να στειλεις μήνυμα να κανονίσουμε ραντεβού να το δεις και όχι μόνο αυτό....
Όχι !! Κάνω αλλά όμως ...το κωλαρακι διατιθεται?
Όλοι καλά παιδιά είμαστε ....
θα βρεις το ρυθμο που εσυ επιθυμεις σιγα σιγα. εγω παντως ραντεβου δεν εχω κανει με καμια υπαρξη, εαν δεν μιλησω ΜΙΑ φορα προφορικα. δεν εννοω να χαζολογησω. εννοω μολις θα ειμαι αποφασισμενος να παω, να καλεσω πρωτα για αμεση προφορικη συνομιλια.
Υπάρχουν και χειρότερα , να ακούσεις άντρα χαχαχασύμφωνα με το νόμο, οι κακοί είναι στη φυλακή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε καλοί
έχεις τα δίκια σου, να πέρνεις μια ιδέα ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις που λέει 20άρα πέρνεις τηλ και ακούς 80άρα
αν ακουσεισ αντρα ειναι του νταβατση σου η μαχαιριαΥπάρχουν και χειρότερα , να ακούσεις άντρα χαχαχα
Γιατί υπάρχουν και με αλλαγή φίλου.αν ακουσεισ αντρα ειναι του νταβατση σου η μαχαιρια
Εγώ 2 φορές μόνο δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο και τις 2 είχα πιεί αρκετά παραπάνω από ένα μπουκάλι. Ο μικρός μου όμως με κάποιον τρόπο τις κατάλαβε και δεν ήθελε να παίξει μαζί τους, "βρε σήκω ρε χαμένε, δες βυζάρες, νιώσε πίπα" τίποτα αυτός.Γιατί υπάρχουν και με αλλαγή φίλου.
Είχα γνωρίσει μια φορά μια κοπέλα και μετά μου είπε ότι είναι εγχειρισμένη. Δεν είχα καταλάβει τίποτα αν δεν μου έλεγε
Εδώ είσαι λιγο λαθος ,αν οι δύο ώρες είναι 160(80 η ωρα),οι τρεις ώρες έπρεπε να είναι 210(70 η ωρα)Πρόγραμμα και τιμές τα γράφω όλα αναλυτικά !!
Είμαι Ελληνίδα , 38 χρόνων.
Κάνω τέλεια πίπα με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα. Στο σεξ είμαι δυναμίτης και μου αρέσουν όλες οι στάσεις. Κάνω και Αυταρχικό στα +30€ .
Το δωράκι μου είναι 100€ για 1 ώρα ! 160€ για 2 ώρες και 250€ για 3 ώρες.
Εγώ κάνω μια προσφορά στο δίωρο -40€ και στο τρίωρο -50€.Εδώ είσαι λιγο λαθος ,αν οι δύο ώρες είναι 160(80 η ωρα),οι τρεις ώρες έπρεπε να είναι 210(70 η ωρα)
Φιλικά φυσικά στο λέω,δες το!
Ισχύει αυτό υπάρχουν περιπτώσεις που απλά μένεις άφωνος η επιστήμη έχει πάει σε άλλο επίπεδοΓιατί υπάρχουν και με αλλαγή φίλου.
Είχα γνωρίσει μια φορά μια κοπέλα και μετά μου είπε ότι είναι εγχειρισμένη. Δεν είχα καταλάβει τίποτα αν δεν μου έλεγε
Νομίζω αυτή σου η κίνηση στο άμεσο μέλλον θα εκτίμηθειΕγώ κάνω μια προσφορά στο δίωρο -40€ και στο τρίωρο -50€.
Εσύ το σκέφτεσαι αλλιώς.
Δεν το διατυπωσες σωστα. Σκεφτεσαι οπως σε συμφερειΕγώ κάνω μια προσφορά στο δίωρο -40€ και στο τρίωρο -50€.
Εσύ το σκέφτεσαι αλλιώς.
Ναι, αλλά όπως το πας βγαίνει στις 2 ώρες 20 ευρώ προσφορά ανά ώρα, στις 3 ώρες 16,7 ευρώ την ώρα, είναι αντιαισθητικό να βλέπεις να μειώνεται η προσφορά για κάποιον που σε θέλει περισσότερο.Εγώ κάνω μια προσφορά στο δίωρο -40€ και στο τρίωρο -50€.
Εσύ το σκέφτεσαι αλλιώς.
Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάει.Δεν το διατυπωσες σωστα. Σκεφτεσαι οπως σε συμφερει
Εγώ είμαι ανεξάρτητη αυτές είναι οι τιμές μου. Υπάρχουν και άλλες επιλογές με 450€ το τρίωρο κτλ .Ναι, αλλά όπως το πας βγαίνει στις 2 ώρες 20 ευρώ προσφορά ανά ώρα, στις 3 ώρες 16,7 ευρώ την ώρα, είναι αντιαισθητικό να βλέπεις να μειώνεται η προσφορά για κάποιον που σε θέλει περισσότερο.