eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Που είσαι αγαπούλαΠρόσεχε καλέ.
Θα βρεθούμε όποτε θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα
Έλα να πάμε για brunch
Όπως λέγαμε κ στο χωριό μας
Που είσαι αγαπούλαΠρόσεχε καλέ.
Θα βρεθούμε όποτε θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα
Pancake μμμμμΠου είσαι αγαπούλα
Έλα να πάμε για brunch
Όπως λέγαμε κ στο χωριό μας
ΑνετααααPancake μμμμμ
Θα σου φτιαξω μωρακλα τηγανιτεσ με φετα να ριξουμε και τα σιροπια πανω στησ τηγανιτες πανω στο γλυκο σου το μουνακι θα παθεισ πλακα .Εσυ θα τρωσ τηγανιτα και εγω απο κατω θα σπατουλαρω με την γλωσσιτσα μου θα γινει του μουνιου το καγκελο.Pancake μμμμμ
Μας καύλωσες τώρα ....ωχ από συνήθεια το έγραψα μας τρέχουν τα σάλια ειθελα να πωΘα σου φτιαξω μωρακλα τηγανιτεσ με φετα να ριξουμε και τα σιροπια πανω στησ τηγανιτες πανω στο γλυκο σου το μουνακι θα παθεισ πλακα .Εσυ θα τρωσ τηγανιτα και εγω απο κατω θα σπατουλαρω με την γλωσσιτσα μου θα γινει του μουνιου το καγκελο.
Καλησπέρα. Με παρακολουθείς ? Που το ξέρεις χαχαχαΚαλημέρα κορμάρα ....μάλλον και εσύ ξενύχτι εχτές ... χαχαχα
οινος εφρενει καρδια κουκλακι μου καλη εβδομαδα να εχειςΚαλησπέρα. Με παρακολουθείς ? Που το ξέρεις χαχαχα
Δεν ήπια όμως. Λίγο μόνο...
Εσύ είσαι πολύ ρομαντικός. Ευχαριστώ. Επίσης καλή βδομάδα να έχουμε.. Να μας πάει γαμιοντας που λένε χαχαχαοινος εφρενει καρδια κουκλακι μου καλη εβδομαδα να εχεις
ειναι που μου βγαινει η καλλιτεχνική μου φυσηΕσύ είσαι πολύ ρομαντικός. Ευχαριστώ. Επίσης καλή βδομάδα να έχουμε.. Να μας πάει γαμιοντας που λένε χαχαχα
Μαζί δεν ειμασταν !!???Καλησπέρα. Με παρακολουθείς ? Που το ξέρεις χαχαχα
Δεν ήπια όμως. Λίγο μόνο...
Και εγώ είμαι καλλιτέχνης . Στο κλαρίνοειναι που μου βγαινει η καλλιτεχνική μου φυση
Με έβλεπες στο όνειρο σου μωρό μου ?Μαζί δεν ειμασταν !!???
Εγώ σε έβλεπα Σάββατο βράδι...εσύ όχι .... παραλιακή...σε καλό μαγαζί ....Με έβλεπες στο όνειρο σου μωρό μου ?
Και δεν ήρθες να με χαιρετήσεις ? Γιατί ?Εγώ σε έβλεπα Σάββατο βράδι...εσύ όχι .... παραλιακή...σε καλό μαγαζί ....
Δεν ειθελα να πω Αίολος...μπορεί να ήταν κανά μύστης εκεί κοντά ...να κρατάμε τα προσχήματαΚαι δεν ήρθες να με χαιρετήσεις ? Γιατί ?
Νομίζω παντού είναι αυτοί οι μύστες.Δεν ειθελα να πω Αίολος...μπορεί να ήταν κανά μύστης εκεί κοντά ...να κρατάμε τα προσχήματα