athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.945
- Πόντοι
- 12.756
kafedaki,briosakiaΤι τσιμπησες μαν;
kafedaki,briosakiaΤι τσιμπησες μαν;
γλομπεαρχη είσαιkafedaki,briosakia
oxi αλλα θα ηθελα να ειμαι να του χωσω τουλουμπες στο κωλαρακι τουγλομπεαρχη είσαι
oxi αλλα θα ηθελα να ειμαι να του χωσω τουλουμπες στο κωλαρακι του
αγαπητε Ρεζ πως τα πας με την κατατρελη σχεση σου;εβγαλε κανα μαχαιρι;giati den vrizeste men?
ησυχια εδω και μερες πολυ προβληματιζομαιαγαπητε Ρεζ πως τα πας με την κατατρελη σχεση σου;εβγαλε κανα μαχαιρι;
εχει τετοια τέλεια σχεση ο Ρεζ !! και δεν μας εχει πει τίποτα ??αγαπητε Ρεζ πως τα πας με την κατατρελη σχεση σου;εβγαλε κανα μαχαιρι;
εχει αναφερει πολλακις την ομορφη σχεση του ρε....εγω στην θεση του θα την εκλεινα τρελαδικο βασικα αλλα ειναι ψυχουλα ο Ρεζεχει τετοια τέλεια σχεση ο Ρεζ !! και δεν μας εχει πει τίποτα ??
Μιλαμα μας γι αυτο Ρεζ
τις λατρευω τις τρελες,ουτε εγω θα την εκλεινα τρελάδικο !! και γω ψυχουλα ειμαι αραεχει αναφερει πολλακις την ομορφη σχεση του ρε....εγω στην θεση του θα την εκλεινα τρελαδικο βασικα αλλα ειναι ψυχουλα ο Ρεζ
TI leς egineς kai esy loyla ...ειχες και στο χωριο σου μπριος εεεkafedaki,briosakia
οχι ρε ποιος κοροιδευειΡε γαμιολες μην κοροιδευεται μουνοπανα
απο τον φιλο-φιδι τα εμαθαTI leς egineς kai esy loyla ...ειχες και στο χωριο σου μπριος εεε
το πνευμα τον χριστουγενων ...για σημερα μονο ...αυριο βλεπουμεgiati den vrizeste men?
και μεναΜΟΥΝΙΔΕΣ ΟΛΟΙ εκτος τον Αθηναίο
Εσύ και αν είσαι μουνιδηςκαι μενα
Εσύ και αν είσαι μουνιδης
απο πτερυγιο καρχαρια φιλε-φιδι;ωραια μερα για καμιά σουπίτσα ...