shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχω φαει πολύ νόστιμηαπο πτερυγιο καρχαρια φιλε-φιδι;
εχω φαει πολύ νόστιμηαπο πτερυγιο καρχαρια φιλε-φιδι;
δεν εχω φαει...και ξιφια μου εχει πει η γυναικα ειναι πολυ νοστιμοςεχω φαει πολύ νόστιμη
ναι επισης ακόμα ποιο νόστιμοδεν εχω φαει...και ξιφια μου εχει πει η γυναικα ειναι πολυ νοστιμος
που το εφαγες αυτο;ενα απο τα φαγητά που μου εχει μένει στο μυαλο ειναι ο αλιγάτορας φανταστικο κρέας τον είχαν κανει με γλυκόξινη σάλτσα
Ασιαπου το εφαγες αυτο;
δεν ηξερα οτι μαγειρευουν κροκοδειλο
εκει μαγειρεύουν τα παντα στην κυριολεξία τα πανταδεν ηξερα οτι μαγειρευουν κροκοδειλο
γιαυτο καρκινιασαν τον πλανητη τα μουνοπαναεκει μαγειρεύουν τα παντα στην κυριολεξία τα παντα
Στο παραμύθι πάλι... πρωινή ώρα στη γειτονιά μου για μεροκάματο ο Νιπλης...Γλυκια παρασκευουλα για όλους τους μισθωτους
Αλλο ενα Σάββατο για εμας τους έχοντες !!
Κοίτα τι βρήκα φίλε μουμε τον μουτζουρη
εχουν μεινει αποτυπωματα απο τα παλιαΚοίτα τι βρήκα φίλε μου
Eπειδη μετα τους μηνες πηγαμε στις μερες,αυριο περιμενω να πεις και για τις ωρεςολες οι μερες σκατα ειναι ετσι και αλλιως
καλως τον Αλβανο του νηματος ...Στο παραμύθι πάλι... πρωινή ώρα στη γειτονιά μου για μεροκάματο ο Νιπλης...
τι κολπο ειναι αυτο ρε νιαμου με το στεμμα? τι ειναι απανω του σοκολατακια κερματα?Νίπλης-Ντοριν Τσοαμπα ο βασιλιάς των γύφτων...
Τα σέβη μας...
καλα τωρα, αφού αποδείχτηκε οτι ο ιος δεν προσήλθε απο ζωα αλλά ηταν κατασκευασμένοςγιαυτο καρκινιασαν τον πλανητη τα μουνοπανα
ινδια?Λοιπόν οι ερωτήσεις για τσίμπημα εδώ μέσα τέλος.....
μπορεί και τουρκία, δεν γνωρίζωινδια?