Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποτε λες με το καλο φιλε?Μεγάλη κάβλα πρέπει να γίνει τεστ στην μιλφαρα![]()
![]()
πάντως αν θέλεις να την πάρουμε παρέα εγώ μέσα,?,αλλά μην πεις δεν μπορώ λέγε μέρα και έγινεποτε λες με το καλο φιλε?
Ωχ ωχ ωχ...μου μυρίζει μανουρα ΧΑ ΧΑ χαποτε λες με το καλο φιλε?
δεν νομιζω φιλε ;) ο αντρεας ασχολείται με σοβαρά μέληΩχ ωχ ωχ...μου μυρίζει μανουρα ΧΑ ΧΑ χα
απλά των κάλεσα να την πάρουμε παρέα τίποτα άλλο,,έτσι να δούμε ποιοί γαμανε τελικά, και ποιοί γράφουν μόνο για να γράφουνΩχ ωχ ωχ...μου μυρίζει μανουρα ΧΑ ΧΑ χα
Υπονοείτε κάτι?δεν νομιζω φιλε ;) ο αντρεας ασχολείται με σοβαρά μέλη![]()
Για πες μας λίγες λεπτομέρειες για σένα πρόγραμμα περιοχή που μπορούμε να σε δούμε και τα λοιπά και (τηλ πμ)καλησπερα παιδια ειμαι η Ζωη και θα χαρω πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
Για πες μας λίγες λεπτομέρειες για σένα πρόγραμμα περιοχή που μπορούμε να σε δούμε και τα λοιπά και (τηλ πμ)
μη χτυπιέσαι τόσο πολύ φίλε γιατί θα πάθεις τίποτα.
φίλε πόσο δύσκολο σου είναι να πάρεις τηλέφωνο ...?μη χτυπιέσαι τόσο πολύ φίλε γιατί θα πάθεις τίποτα.
Δεν έγραψε ΠΟΤΕ ότι είναι καινούργια στο χώρο!!!Άλλωστε είναι γνωστή η συνεργασία της με....ονόματα δεν λέμε...
ενταξει φιλε μου δεν εχεις αδικο αλλα στην ουσια τιποτα δεν μενει κρυφο αλλα ουτε και η κοπελα δηλωσε καινουρια στο χωρο οποτε εμεις επιλεγουμε σαν πελατες με λιγο ερευνα που θα παμεΤο "Καλησπέρα, κάποιος να με βοηθήσει να κάνω.. νήμα είμαι η Ζωή" τι υποδηλώνει ότι είναι παλαιά και την λέγαν Άννα;
Τίποτα δεν είναι γνωστό και η χρησιμότητα αυτού του forum είναι η αλληλουποστήριξη των πελατών μέσω κριτικών και αλληλοπληροφόρησης, όχι των συνοδών.
Αυτό κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζουν ένα όνομα και να μας πλασάρονται ως καινούριες στο χώρο και να μην μπαίνουν καν στον κόπο να αλλάξουν ένα κινητό, είναι εξαιρετικά εκνευριστικό αφού προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη μας!
Θέλεις να το παίξεις καινούρια; Έκανες καλύτερο photoshop στις φωτογραφίες σου αυτή τη φορά; Άλλαξε κοπέλα μου ένα κινητό για να πούμε "Ας πάει το παλιάμπελο, κάνει μια νέα αρχή, ποιος ξέρει γιατί, ας το προσπεράσω". Εδώ όμως είναι απλά κοροϊδία απέναντι στον πελάτη.
Το έχω δει πολλές φορές και δεν γράφω, αλλά πραγματικά απορώ με μέλη που έχουν χιλιάδες μηνύματα το πως δεν το αναφέρουν ενώ το παίζουν και ειδήμονες.
Δείτε την Ζωή ως άννα σε άλλη καταχώρηση και με άλλες φωτογραφίες (πιο αντιπροσωπευτικές προφανώς):