dimakismakis25
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 449
- Πόντοι
- 290
Καλησπέρα. Καποιο τηλέφωνο?
Αχ ψηλέ να ξερες τι μου έκανες και τι καντήλια άκουσες, χαχαχα άφησες το τηλέφωνο της ντουζιέρας γυρισμένα προς τα έξω,δεν το πρόσεξα και εγώ, και πριν μπω στην μπανιέρα το ανοίγω και έρχεται παγωμένο νερό μέσα στην μούρη μου ΧαχαχαχαχαχαΠρωινή συνάντηση σήμερα με το κορίτσι, όλα πολύ καλά πήγαν. Σ ευχαριστώ
Και γιατί στην Κρήτη? Το δεκαπενταύγουστο γιορτάζει όλη Ελλάδα χαχαΩραια αφου το πας ετσι... δεκαπενταυγουστο σε θελουμε κρητη.......!!!!!!!!!
Κλειστό το γαμημενο!!!έλα, μην κάνεις τέτοια τώρα και το κλείσω το μαγαζί κι έρθω!! ξέρεις πόσο κοντά είμαι!!!
Καλημέρα σου
Ε ναι ας το κλείσει ας αφήσει και μήνυμα στο τηλεφωνητή απουσιάζω λόγω ζωής ΧαχαχαΚλειστό το γαμημενο!!!
Μόνο ένας δεν θα συναντηθεί με την Ζωή, οι υπόλοιποι θα συναντηθούμε!!!Καλά κάνεις
Προφανως γιορταζει ολη η ελλαδα...απλα αφου την αργια του αγ πνευματος κατεβηκες αθηνα ... συνειρμικα θεωρω οτι στην επομενη αργια θα κατεβεις κρητη που εχουμε κ ελλειψη....αξιολογων γυναικων....Και γιατί στην Κρήτη? Το δεκαπενταύγουστο γιορτάζει όλη Ελλάδα χαχα
Τι θα πάθουν οι γείτονες?Καλημεραααααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι. Καλημέρα.
Κλειστό το γαμημενο!!!
Και που δεν το αφαιρει δεν ειδα καποιον να τον χαλασε ιδιαιτερως…Ζωή τι κόλλημα ειναι αυτό με το εσώρουχο ..γιατί δεν το αφαιρεις κατά την πράξη που γράφουν και στις κριτικες ....έχεις κάνα ψυχολογικό τραύμα ?????
Όχι φίλε δεν είναι το ίδιο ... τουλάχιστον για μένα ....το σεξ πρέπει να γίνεται όπως ήρθαμε στον κόσμο ....είναι μια " φυσική" πράξη ....σαν τους πρωτόπλαστους στον κήπο της Εδέμ ...ένωση κορμιων ...Και που δεν το αφαιρει δεν ειδα καποιον να τον χαλασε ιδιαιτερως…
Ο καθένας έχει τα θέματα του και εγώ τα δικά μου, κι αν παρατηρήσεις ούτε στο νήμα δεν τα βγάζω όλα φόρα παρτίδα, τώρα τελευταία κάτι λίγα δείχνω (πήρε ο πισινός μου αέρα χαχαχα)Ζωή τι κόλλημα ειναι αυτό με το εσώρουχο ..γιατί δεν το αφαιρεις κατά την πράξη που γράφουν και στις κριτικες ....έχεις κάνα ψυχολογικό τραύμα ?????
Σεπτεμβρη ξαναελα πόσο άτυχος είμαι ρε μαλακεςς την είχα πριξει τόσο καιρό πότε θα έρθει κ τώρα που ήρθε είμαστε εκτός Αθήνας....Για όποιους δεν το ξέρουν και με ρωτάνε. Είμαι Αθήνα θα είμαι στην Αθήνα μέχρι την Παρασκευή, την Παρασκευή θα τελειώσω σχετικά νωρίς για να πάω καμιά βόλτα.
Κοίτα που θα πάρω και παράσημο σε λίγο!!! Χααχαχαχαχαχαχααα!!!Μόνο ένας δεν θα συναντηθεί με την Ζωή, οι υπόλοιποι θα συναντηθούμε!!!
Εννοείται. Κάθε μέρα. Επιβάλλεται (να ήταν κλειστό) και δεν αναβάλλεται!!!Το εκλεισα χθες! Παλι ;
Εννοείται. Κάθε μέρα. Επιβάλλεται (να ήταν κλειστό) και δεν αναβάλλεται!!!