erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.254
- Πόντοι
- 1.336
Από την ... εφηβεία μαςΗ μουσική είναι όλα τα λεφτά όσες φορές και να το άκουσες αυτό το κομμάτι δεν το χορταίνεις...
Από την ... εφηβεία μαςΗ μουσική είναι όλα τα λεφτά όσες φορές και να το άκουσες αυτό το κομμάτι δεν το χορταίνεις...
Τουλάχιστον η εποχή της εφηβείας μας έγραψε ιστορία... Και όχι με τέτοια τραγούδια που θα ακούσεις παρακάτω ΧαχαχαΑπό την ... εφηβεία μας
Πλάκα κάνεις?Τουλάχιστον η εποχή της εφηβείας μας έγραψε ιστορία... Και όχι με τέτοια τραγούδια που θα ακούσεις παρακάτω Χαχαχα
Χαχα εμένα με έβαλαν να το χορέψω κιόλας χαχαχαχαχα οπότε εσύ καλά είσαιΠλάκα κάνεις?
Το έχω ακούσει από το μικρό μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μλκια ήταν
Τι μαθαίνω ο καψερός κάνοντας παρέα μαζί σου τελικά!!!!???
καλημερα παμε θα ρθεις scorpions? χαχαχΚαλημέρα στην παρέα
Το θέμα είναι να μην μείνουμε αιώνιοι έφηβοι στο μυαλό..Παιδιά μην στεναχωριέστε. Είμαστε αιώνιοι έφηβοι
Εσύ μη μιλάς, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.Αχχ μεγαλώσαμε γαμωτο… εγώ αυτό καταλαβαίνω…ποτε πέρασαν τα χρόνια,χαμπάρι δεν πήρα..
Scorpions Still loving you!!!Καλημέρα στην παρέα
Μας έφτιαξες την μέρα ! Καλημέρα όμορφη!Καλημέρα στην παρέα
Ο Μήτσος, γιος της κυρίας Τασούλας που έμεινε στη γωνία εκεί που είχε το μπακάλικο ο Θανάσης που είχε κόρη την Βασούλα που παντρεύτηκε στα Γιάννενα και είχε τρία παιδιά την Μαρία τον Παναγιώτη και τον Κωστάκη.Scorpions Still loving you!!!
Θρυλικό κομμάτι!!!
Ποίος σε κάνει βόλτα στην πρωτεύουσα;;;
Μετά το όμορφο βράδυ να έχεις και μια όμορφη μέρα Ζωή..Καλημέρα στην παρέα
Aπ' το παράθυρό μου στέλνω
Ένα δύο και τρία και τέσσερα φιλιά
Που φτάνουν στο λιμάνι
Ένα και δύο και τρία και τέσσερα πουλιά
Ζωή μας, με όλο το σεβασμό.. ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι πολύ επικίνδυνο σε ένα απότομο φρενάρισμα (πόδια εκτός παραθύρου, ή στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου..)Καλημέρα στην παρέα
Ροκάκη μου χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα, και σίγουρα θα τα ξαναπούμε. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.Μετά το όμορφο βράδυ να έχεις και μια όμορφη μέρα Ζωή..
Ναι το ξέρω, δεν είχε όμως κίνηση και δεν τρέχαμε, το πολύ-πολύ όμως θα πήγαινε ο πισινός μου κάτω στο πατάκι, τώρα πως θα έβγαινα από κει μέσα είναι άλλη κουβέντα χαχαχα την καλημέρα μου.Ζωή μας, με όλο το σεβασμό.. ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι πολύ επικίνδυνο σε ένα απότομο φρενάρισμα (πόδια εκτός παραθύρου, ή στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου..)
Αφού ήμουν εκεί.... Στο αφιερώνω χαχαΑυτό το παίρνω ως προσωπική αφιέρωση καθότι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!!!
Σίγουρα θα τα ξαναπούμε ..εγώ σε ευχαριστώ ομορφιά μου!!Ροκάκη μου χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα, και σίγουρα θα τα ξαναπούμε. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.