eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.373
- Πόντοι
- 1.056
Γουελκαμμμμ κορίτσιΚαλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Γουελκαμμμμ κορίτσιΚαλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Ακομηηηηηη. Άντε τελείωνε γιατί θα βγει απαγόρευση κυκλοφορίας εκεί που βρίσκεται ο erethis ...υπάρχει φόβος να την πληρώσει κάνας άσχετοςΚαλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Να ο πρώτος μακαρίτης.....Να έρθω ???
τοση ωρα χτυπαω κουδουνι ακομη να ανοιξεις. εφυγες??Καλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Καλά καλά δεν πάτησε πόδι θα φύγειτοση ωρα χτυπαω κουδουνι ακομη να ανοιξεις. εφυγες??
οποιος κ να ειναιιιιιιιι μπηκε το αγιο πνευμα μεσα του χαχαΑυτός είναι ο πρώτος μακαρίτης... ποιος είναι άραγε
Εμένα δε μ Κάνες ετσι......Όταν κουράζονται τα χέρια μπαίνουν τα πόδια....
Δεν σου φταίω εγώ που είχες το μυαλό σου στον κουμπάρο χαχαχαΕμένα δε μ Κάνες ετσι......
Μη λες τέτοια θα μας παρεξηγήσουν....Δεν σου φταίω εγώ που είχες το μυαλό σου στον κουμπάρο χαχαχα
Χαχα λες... Εδώ μέσα δεν σκέφτονται πονηρά χαχαχαΜη λες τέτοια θα μας παρεξηγήσουν....
ο σκοποσ αγιαζει τα μεσα κ τα εξω χαχαΧαχα λες... Εδώ μέσα δεν σκέφτονται πονηρά χαχαχα
Έτσι όπως το είπες ακόμα και πονηρά να μη σκεφτοτουσαν ατό πονηρό θα πήγαινε αναγκαστικά...χαχαχ...πάντως τώρα το μυαλό μου το έχω σε σένα.....Χαχα λες... Εδώ μέσα δεν σκέφτονται πονηρά χαχαχα
Άντε να σε δω...Έτσι όπως το είπες ακόμα και πονηρά να μη σκεφτοτουσαν ατό πονηρό θα πήγαινε αναγκαστικά...χαχαχ...πάντως τώρα το μυαλό μου το έχω σε σένα.....
Ο erethis ...είχες και με άλλο ραντεβού την πρώτη εβδομάδα???Αυτός είναι ο πρώτος μακαρίτης... ποιος είναι άραγε
6980062601 όχι για σήμερα .Αν μπορεις στειλε τον αριθμο σου κοριτσαρα!
Σε κούρασα με αμεσως στην Αθήνα χαχαχα.....6980062601 όχι για σήμερα .
Προσπαθω να σε βρω για να κανονισουμε για αυριο πρωι αλλα το εχεις κλειστο!6980062601 όχι για σήμερα .
Λοιπόν ρεμάλια... Ξεκινήστε να στέλνετε hand pics σε pm. Που θα πάει θα τον ανακαλύψω αυτόν που ... μαγάρισε τη γυναικάρα μου πριν από μένα!Αυτός είναι ο πρώτος μακαρίτης... ποιος είναι άραγε