Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Δικός μου ο τύπος χαχαχΔεν νομίζω να έχεις παράπονο.
Δικός μου ο τύπος χαχαχΔεν νομίζω να έχεις παράπονο.
Λοιπόν πρώτη γνωριμία με την Ζωή στην Λάρισα και μάλιστα δυστυχώς λόγω χρόνου όλα γίνανε τόσο γρήγορα (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε) και δεν έγιναν όλα όπως θα ήθελα, εξαιτίας του χρόνου. Όμως το κορίτσι είναι αστέρι από τα λίγα και αξίζει!! Τύφλα να έχουν οι 20άρες!Τέλος λοιπόν και από την Λάρισα, ευχαριστώ πολύ όλα τα αγόρια.. επιστροφή στην Σαλόνικα ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεξικό
Ευχαριστώ πολύΛοιπόν πρώτη γνωριμία με την Ζωή στην Λάρισα και μάλιστα δυστυχώς λόγω χρόνου όλα γίνανε τόσο γρήγορα (ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε) και δεν έγιναν όλα όπως θα ήθελα, εξαιτίας του χρόνου. Όμως το κορίτσι είναι αστέρι από τα λίγα και αξίζει!! Τύφλα να έχουν οι 20άρες!
Ελπίζω να σε δω σύντομα πάλι μωρό!
Πιστεύω να κατάλαβες ποιος είμαι....! Δεν νομίζω να είχες άλλο ποιο γρήγορο ραντεβου στην Λάρισα! Χαχαχα!Ευχαριστώ πολύ
Κι όμως... Δεν ξέρεις τι σημαίνει γρήγορο ραντεβού χαχαχα αλλά όντως μου ήρθες σφήνα και έγιναν όλα τσακ μπαμ... Βέβαια ήσουνα πολύ κοντά οπότε προλάβαμε, λίγο σαν να σε βίασα αλλά και εσύ δεν αντιστάθηκες και πολύ ΧαχαχαΠιστεύω να κατάλαβες ποιος είμαι....! Δεν νομίζω να είχες άλλο ποιο γρήγορο ραντεβου στην Λάρισα! Χαχαχα!
Πως να αντισταθεί τελικά κάποιος σε εσένα! Φιλια!Κι όμως... Δεν ξέρεις τι σημαίνει γρήγορο ραντεβού χαχαχα αλλά όντως μου ήρθες σφήνα και έγιναν όλα τσακ μπαμ... Βέβαια ήσουνα πολύ κοντά οπότε προλάβαμε, λίγο σαν να σε βίασα αλλά και εσύ δεν αντιστάθηκες και πολύ Χαχαχα
Κι όμως... Δεν ξέρεις τι σημαίνει γρήγορο ραντεβού χαχαχα αλλά όντως μου ήρθες σφήνα και έγιναν όλα τσακ μπαμ... Βέβαια ήσουνα πολύ κοντά οπότε προλάβαμε, λίγο σαν να σε ΒΙΑΣΑ αλλά και εσύ δεν αντιστάθηκες και πολύ Χαχαχα
φιλε γυναικες τι να κανεις....ομως εδω στην αθηνα πηγαινε την κουρσα με το μέτρο
50?? με την καμμια! μας δουλευεις..
50?? με την καμμια! μας δουλευεις
51 φίλε! (μην ακούς Ζωή!!)
Αλλά είναι θηλυκό που βάζει κάτω πολλά κοριτσάκια!!
Ευτυχώς που δεν είναι Αθήνα, γιατί θα είχα χωρίσει!!
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!!
Θα έρθει το άγιο πνεύμα να μας ευλογησειΤου Αγίου πνεύματος τέκνο μου θα είμαι Αθήνα ....χαχα
Να έρθω ???Καλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ