Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 23.126
- Πόντοι
- 29.667
Μόνο στον χώρο σου δέχεσαι ή πηγαίνεις και σε ξενοδοχεία;;;Καλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Μόνο στον χώρο σου δέχεσαι ή πηγαίνεις και σε ξενοδοχεία;;;Καλησπέρααααα. Ήρθα καί προσπαθώ να τακτοποιηθώ
Θέλω να στο περιποιηθώ με τη γλώσσαΤρελαίνομαι για καλοκαίρι, αλλά πληρώνεται πολύ εύκολα το πόδι ακόμα και από την οδήγηση
Στο χώρο της στα ΕξάρχειαΜόνο στον χώρο σου δέχεσαι ή πηγαίνεις και σε ξενοδοχεία;;;
Εντάξει, αυτό το βλέμμα σου ... ακόμη και πίσω από το δίχτυ δεν μπορεί να κρυφτεί ...Βέβαια ο νομάρχης μας δεν πιάνεται, αλλά τέσπα
Ναι. Καλημέρα.Μόνο στον χώρο σου δέχεσαι ή πηγαίνεις και σε ξενοδοχεία;;;
Καλημερααα τηςςςς..... Το κάγκελο αλλά με στυλΚαλημεραααααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι. Καλημέρα.
Ολοστρόγγυλος! Με διαβήτη τον σχεδίασες;Αχ Κούλα.... Ας βάλω και ένα φιόγκο στο κεφάλι, έτσι για την αλητεία
έλα, μην κάνεις τέτοια τώρα και το κλείσω το μαγαζί κι έρθω!! ξέρεις πόσο κοντά είμαι!!!Καλημεραααααα
Ναι. Καλημέρα.
Καλημέρα, ναι εφόσον τελείωσα το τηλέφωνο έκλεισε, δύο γούλες καφέ θα πιω και θα το ανοίξω, αν δεις το τηλέφωνό μου κλειστό στείλε μου μήνυμα στο viber για να συνεννοηθούμε, όταν είμαι με αγόρι το τηλέφωνο είναι κλειστό να ξέρετε...Προσπαθω να σε βρω για να κανονισουμε για αυριο πρωι αλλα το εχεις κλειστο!
Παααααάλι, με τρομάζεις χαχα καλημέραέλα, μην κάνεις τέτοια τώρα και το κλείσω το μαγαζί κι έρθω!! ξέρεις πόσο κοντά είμαι!!!
Καλημέρα σου
Αλήθεια τώρα, αυτό δείχνει το πόσο σωστή είσαι!Μη μου ζητάτε να στέλνω φωτογραφίες, όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει από κοντά, αν δεν σας αρέσω φεύγετε....
Καλημέρα ΖωηΚαλημεραααααα
Ναι. Καλημέρα.
Όσοι βρεθείτε με την Ζωή, να ξέρετε σας ζηλεύω ... Εγώ πάλι θα μείνω να βλέπω τις φωτό και τα videos της.
Όντως δεν θα μπορέσω να σε δω ... Δεν προλαβαίνω ρε γμτ ...Σε ευχαριστώ, καταρχάς αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση και αν δεν ξέρεις ποιος είσαι και τις αντοχές σου δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το χώρο, πάντα θα βρεθούν κάποιοι που θα θέλουν να σε μειώσουν να σε προσβάλλουν (χωρίς φυσικά να σε ξέρουν) απλά έτσι νιώθουν μία ικανοποίηση, εγώ ποτέ δεν τάζω πολλά και πάντα λέω να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί απλούστατα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, έχεις δίκιο ποτέ δεν είχα ακύρωση λόγω εμφάνισης μου, ίσα-ίσα μου λένε γιατί δεν κρύβω τα χρονάκια μου θα είμαι μέχρι και την Παρασκευή και το Σάββατο επιστρέφω Σαλόνικα
μπραβο Ζωη, εισαι αστερι στο βολαν..Τέλος λοιπόν και από την Λάρισα, ευχαριστώ πολύ όλα τα αγόρια.. επιστροφή στην Σαλόνικα ....
Μεξικό
Ωραια αφου το πας ετσι... δεκαπενταυγουστο σε θελουμε κρητη.......!!!!!!!!!Του Αγίου πνεύματος τέκνο μου θα είμαι Αθήνα ....χαχα