Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Χαχαχα είναι μερικοί μερικοί βεβαίως βεβαίως... Τι κάνεις πασά μου τελείωσες τις υποχρεώσεις ?Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα είναι μερικοί μερικοί βεβαίως βεβαίως... Τι κάνεις πασά μου τελείωσες τις υποχρεώσεις ?Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι δεν είναι τόσο ψηλός αλλά πιο δυνατός σίγουραειναι τοσο τουλαχιστον
ειναι σαν εμενα τουλαχιστον ..για δεςΌχι δεν είναι τόσο ψηλός αλλά πιο δυνατός σίγουρα
Χαχαχα περίπου χαχαχα χωρίς να έχει πάρει όλα τα αναβολικά.... Βρε Τάσο έκρυψες όλη την θεά Χαχαχαειναι σαν εμενα τουλαχιστον ..για δες
μετα απο εμενα αλλα καλυτερα πριν υπαρχει μονο ενας @erethis72Χαχαχα περίπου χαχαχα χωρίς να έχει πάρει όλα τα αναβολικά.... Βρε Τάσο έκρυψες όλη την θεά Χαχαχα
Θά σού πώ εγώ γιατί θέλω νά μέ γα....ργαλήσεις κουμπαρούλα...χαχαχα ξαπλώνω κι έλα...γα....ργαλιέμαι ξαπλωτός.....χαχαχαΌποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Άστα αυτά... είπαμε φοβάμαι την Τζο αυτή δέρνει χαχαχαΘά σού πώ εγώ γιατί θέλω νά μέ γα....ργαλήσεις κουμπαρούλα...χαχαχα ξαπλώνω κι έλα...γα....ργαλιέμαι ξαπλωτός.....χαχαχα
Μέ αφήνει βρέ κι εσύ!!!! Ρώτα την άμα θέλεις....Είναι καλή κατά βάθος....τώρα πόσο βάθος θά σέ γελάσω.....Άστα αυτά... είπαμε φοβάμαι την Τζο αυτή δέρνει χαχαχα
τουμπανο!!!Όποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Εντάξει μας βασανιστές αρκεταΌποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Έχω 2+ μήνες που δεν κανονίζω ραντεβού,αλλά για σένα... ανυπομονώ να σε ξαναδώ ομορφιά μου!13/6/22 θα κατέβω στην Αθήνα για μία εβδομάδα...
Ροκάκη μουΈχω 2+ μήνες που δεν κανονίζω ραντεβού,αλλά για σένα... ανυπομονώ να σε ξαναδώ ομορφιά μου!
Χαχαχα όχι ευχαριστώ, δεν προτιμώ τα μωρά, άσε που είναι τέρμα εκνευριστικό να κάνεις στοματικό και εκείνη την ώρα το μικρό να σου λέει αχ κυρία Ζωή τι ωραία που το κάνετε χαχαχακαι οσοι περασετε σε σχολες της θεσσαλονικης παντε μια βολτα απο την ζωη
να ξεκινησει με το δεξι η φοιτητικη σας ζωη
Φαντάζομαι γουστάρεις να σου λενε,"ρουφα τον καβλα "Χαχαχα όχι ευχαριστώ, δεν προτιμώ τα μωρά, άσε που είναι τέρμα εκνευριστικό να κάνεις στοματικό και εκείνη την ώρα το μικρό να σου λέει αχ κυρία Ζωή τι ωραία που το κάνετε χαχαχα
Πέθανα στό γέλιο λέμε....Νά γίνεις δασκάλα τους ρέ κουμπαρούλα!.... Νά τά μάθεις τά παιδιά το καλό ποιοτικό sex!!!! Νά αρχίσουν σωστά τά παιδιά!!! Όχι σάν τά κουνέλια!... σόρυ λαίδη...σόρυ λαίδη...σόρυ μπαμπά...σόρυ λαίδη....χαχαχα Είναι ανέκδοτο άμα θέλεις σου τό γράφω....Χαχαχα όχι ευχαριστώ, δεν προτιμώ τα μωρά, άσε που είναι τέρμα εκνευριστικό να κάνεις στοματικό και εκείνη την ώρα το μικρό να σου λέει αχ κυρία Ζωή τι ωραία που το κάνετε χαχαχα
Πάνω στο σεξ μπορείς να πεις πολλά και διάφορα δεν έχω θέμα, αλλά αν κάποιος το γράψει αυτό στο viber χωρίς να με ξέρει θα έχει την τύχη να μη με γνωρίσει ποτέ....Φαντάζομαι γουστάρεις να σου λενε,"ρουφα τον καβλα "
Η είναι πολύ vulgaire?
Είσαι θεά!!!Πάνω στο σεξ μπορείς να πεις πολλά και διάφορα δεν έχω θέμα, αλλά αν κάποιος το γράψει αυτό στο viber χωρίς να με ξέρει θα έχει την τύχη να μη με γνωρίσει ποτέ....