Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Πότε είπες ότι κατεβαίνεις στην Αθήνα;;;Όποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Πότε είπες ότι κατεβαίνεις στην Αθήνα;;;Όποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Ήταν ένας μπαμπάς κούνελος πού όταν έγινε ο γιος του σέ ηλικία γιά νά μάθει τίς κοπέλες τόν πείρε καί τόν πήγε σέ ένα μαγαζί μέ πολλές γυναίκες. Λέει λοιπόν ο μπαμπάς στόν γιό....Και δεν το γράφεις μήπως μελάνι θα ξοδέψουμε χαχαχα
ειναι ρεζερβε .....για σφηνα δεν σε κοβω γιατι θα σε βρουν σε κανα ρεμα του κηφισσουΠότε είπες ότι κατεβαίνεις στην Αθήνα;;;
ρε λαμογιο αρχισες τα ανεκδοτακια ποσο χαμηλα θα πεσειςΉταν ένας μπαμπάς κούνελος πού όταν έγινε ο γιος του σέ ηλικία γιά νά μάθει τίς κοπέλες τόν πείρε καί τόν πήγε σέ ένα μαγαζί μέ πολλές γυναίκες. Λέει λοιπόν ο μπαμπάς στόν γιό....
Κοίτα γιέ μου νά μαθαίνεις....Πάει ο μπαμπάς σέ μία κοπέλα καί αρχίζει....ζακ....ζακ...ζακ....σέ κανένα δεκάλεπτο τελειώνει...Λέει στήν κοπέλα...σόρυ λαίδη....καί ρωτάει τόν γιό του....κατάλαβες πώς γίνεται?..... Ναί ρέ πατέρα!...κοιτα....καί αρχίζει ο γιός....ζακ..ζακ ..σόρυ λαίδη...ζακ ζακ..σόρυ λαίδη...στήν επόμενη...καί συνεχίζει...σόρυ λαίδη...σόρυ λαίδη ..σόρυ μπαμπά...σόρυ λαίδη...σόρυ λαίδη.... Γιαυτό σού είπα νά γίνεις δασκάλα τών παιδιών γιά νά μάθουν σωστά το μάθημα....Καλημέρα.....
Καλημέρα λέει ο κόσμος πρώτα μούτρο.....Αφού μου το ζήτησε ή κουμπαρούλα μου ρέ....τί νά κάνω?.... Στά πατώματα θά πέσω γιατί δέν μού κάθεται.....ρε λαμογιο αρχισες τα ανεκδοτακια ποσο χαμηλα θα πεσεις
ρε τι καλημερα να πω που δεν εχεις αφησει ουτε θυληκια γατα μου φαινεται θα σε παω για στειρωσηΚαλημέρα λέει ο κόσμος πρώτα μούτρο.....Αφού μου το ζήτησε ή κουμπαρούλα μου ρέ....τί νά κάνω?.... Στά πατώματα θά πέσω γιατί δέν μού κάθεται.....
Εεεεεεπ...μακριά από το πουλί μου ρέ πρωινιάτικα!!! Σα δέν ντρέπεσαι....φτού σου....ρε τι καλημερα να πω που δεν εχεις αφησει ουτε θυληκια γατα μου φαινεται θα σε παω για στειρωση
σε λιγο καιρο θα τραγουδαςΕεεεεεπ...μακριά από το πουλί μου ρέ πρωινιάτικα!!! Σα δέν ντρέπεσαι....φτού σου....
Πού θά πάει δέν θά ξυπνήσει ο erethis72?.... θά τόν βάλω διαβάλματα ότι πειράζεις τήν Ζωή καί θά σέ φονεύσει κάθαρμα... πού θά μού κατσιάσεις τό πουλί μου....έχω καί σκόρδα κρεμασμένα γιά τό μάτι....φτού σου....σε λιγο καιρο θα τραγουδας
μην xrηsimopoiης omvw poly to onoma toy giati olo esy γυρνας γυρω γυρω oloi ..eisai kai epanω opote katalabaineiς πιστευω απο ποιον θα φαμε κολυβαΠού θά πάει δέν θά ξυπνήσει ο erethis72?.... θά τόν βάλω διαβάλματα ότι πειράζεις τήν Ζωή καί θά σέ φονεύσει κάθαρμα... πού θά μού κατσιάσεις τό πουλί μου....έχω καί σκόρδα κρεμασμένα γιά τό μάτι....φτού σου....
Μόλις ανέβηκα πάνω εγώ ή κουμπαρούλα φεύγει και πάει Λάρισα καί μετά Αθήνα στόν erethis72....Γκαντεμιά γαμώτο!...μην xrηsimopoiης omvw poly to onoma toy giati olo esy γυρνας γυρω γυρω oloi ..eisai kai epanω opote katalabaineiς πιστευω απο ποιον θα φαμε κολυβα
κατσε εκει γιατι αν ερθεις απο τα τεμποι και κατω μαλλον δεν θα τα ξαναανεβειςΜόλις ανέβηκα πάνω εγώ ή κουμπαρούλα φεύγει και πάει Λάρισα καί μετά Αθήνα στόν erethis72....Γκαντεμιά γαμώτο!...
παρα πολυ καλο @Κόντε πούτσα μεχρι και στα ανεκδοτα σκονη σε εχουν κανειΠιάνει ένας δουλειά σε μανάβικο, και έρχεται ένας πελάτης και του ζητάει μισό καρπούζι ,λέει ο υπάλληλος να ρωτήσω τον υπεύθυνο αν γίνεται αυτό, πάει στον υπεύθυνο και λέει κύριε είναι ένας μαλακας και ζητάει μισό καρπούζι μπορούμε να το κόψουμε στη μέση ? Στο μεταξύ ο υπεύθυνος του δείχνει με τα μάτια ότι ο πελάτης ήρθε από πίσω του και ακούει, λέει εκείνη την ώρα ο υπάλληλος α και το άλλο το μισό το θέλει αυτός ο κύριος , ενθουσιάστηκε ο υπεύθυνος και του λέει τι έξυπνος πού είσαι μπράβο από ποιο μέρος της Ελλάδος είσαι ? Λέει ο υπάλληλος άσε από το μέρος που είμαι μόνο πουτανες και ποδοσφαιριστές βγάζει , ξαναρωτάει ο υπεύθυνος Ε πες από πού είσαι.... , από Πανό Πετρίτσι λέει ο υπάλληλος , σώπα του λέει ο υπεύθυνος από κει είναι και η γυναίκα μου, άντε ρε λέει ο υπάλληλος σε τι θέση παίζει....
Την καλημέρα μου....
Είμαι ντεφορμέ αυτό τόν καιρό φίλε μου... Μέχρι καί ή κουμπαρούλα μου μόλις ανέβηκα φεύγει....Όλα στραβά δηλαδή.....Θηλυκιά γάτα δέν σταυρώνω όχι γυναίκα!!!!!παρα πολυ καλο @Κόντε πούτσα μεχρι και στα ανεκδοτα σκονη σε εχουν κανει
γεννησε και η δικια μου πριν 20 ημερες γαμωτη αλλιως θα στην εκανα πασαΕίμαι ντεφορμέ αυτό τόν καιρό φίλε μου... Μέχρι καί ή κουμπαρούλα μου μόλις ανέβηκα φεύγει....Όλα στραβά δηλαδή.....Θηλυκιά γάτα δέν σταυρώνω όχι γυναίκα!!!!!
Έχω σωματοφυλακες δεν φοβάμαι!!!ειναι ρεζερβε .....για σφηνα δεν σε κοβω γιατι θα σε βρουν σε κανα ρεμα του κηφισσου
στον erethis πες τα αυτα αν φοβηθει εχει καλωςΈχω σωματοφυλακες δεν φοβάμαι!!!
Ο erethis θα ε αφήσει να 《μπω》σφήναστον erethis πες τα αυτα αν φοβηθει εχει καλως
μισο να παρω να δω ποιο νοσοκομειο ευημερευειΟ erethis θα ε αφήσει να 《μπω》σφήνα