Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Δουλεύω......μέ τήν γλώσσα....κάνω σπατουλαριστό....Καλησπέρα...δεν ειξερα ότι είσαι μέσα ....νόμιζα ότι δουλεύεις πάλι χαχαχα
Δουλεύω......μέ τήν γλώσσα....κάνω σπατουλαριστό....Καλησπέρα...δεν ειξερα ότι είσαι μέσα ....νόμιζα ότι δουλεύεις πάλι χαχαχα
Σε αυτό έχεις δίκιο...ναι ...φτάνει να μην ερχόταν από πίσω μου ξαφνικά στην υπόκλιση...και.......ε μα ..κανονικα επρεπε να σου κανει υποκλιση... τι κοντες εισαι μαιμου
τι κανει ακριβωςΚαλησπέρα...δεν ειξερα ότι είσαι μέσα ....νόμιζα ότι δουλεύεις πάλι χαχαχα
Σπάτουλα λέει ...που δεν ξέρω ...τι κανει ακριβως
μην δινεις σημασια..σημερα δεν ειναι καλαΣπάτουλα λέει ...που δεν ξέρω ...
Έχω κατεβάσει πλερέζες μαύρες.....χαχαχαμην δινεις σημασια..σημερα δεν ειναι καλα
τι εγινε κυνηγαγες κανα κωλο και στην κοπανησε??Έχω κατεβάσει πλερέζες μαύρες.....χαχαχα
Ακριβώς αυτό φίλε μου....άπιστε γυναίκες...καί μέ το πουλί στό χέρι ο Κόντε....κλάψ....τι εγινε κυνηγαγες κανα κωλο και στην κοπανησε??
Όχι δεν γαργαλιέμαι, και φοράω no: 38
Υπέροχα ποδαρακια ???Όχι δεν γαργαλιέμαι, και φοράω no: 38
Καλημέρα κουμπαρούλα μου.....Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ
Καλημέρα.Και αυτή άλλαξε πολύ βασικά άλλος άνθρωπος έγινε...
Eδώ είναι ο Παράδεισος κι Κόλαση εδώ! Καλημέρα όμορφη......Όχι δεν γαργαλιέμαι, και φοράω no: 38
ομορφη καλημεραΌχι δεν γαργαλιέμαι, και φοράω no: 38
Καλημέρα γίγανταEδώ είναι ο Παράδεισος κι Κόλαση εδώ! Καλημέρα όμορφη......
Καλημέρα, Εγώ τα βλέπω κανονικά δεν ξέρω γιατί δεν παίζουν σε σένα...ομορφη καλημερα
τα βιντεακια δεν παιζουν
κανε κατι
Κρίμα δεν το ήξερα, βέβαια αυτό με το αλκοόλ και ναρκωτικά πολλοί το παθαίνουν.....Καλημέρα.
Αυτή πέρασε πάρα πολλά στη ζωή της. Βιασμός από κάποιους που μπήκαν σπίτι της, μετά προβλήματα αλκοολισμού, ναρκωτικών ...
Δράμα η ζωή της ...
Πάλι καλά που ζει!
Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειεςΌποιος θα με ξαναπεί νταρντάνα θα τον γα..... γαργαλήσω...
Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες