TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
δεν μπορει να σου στειλει παιχτηΖωή τι
πρόγραμμα έχεις στην ώρα και σε τι τιμή?αν θες στείλε pm
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
δεν μπορει να σου στειλει παιχτηΖωή τι
γκαγκαρους δεν ξερω ..οτι εχουμε πολλους γαιδαρους αυτο ειναι πασιγνωστοΓνήσιους γκαγκαρους εννοείς;;;
ρωτα τον @erethisτηλ της δεν έχω....
Λογικά τώρα πού εγκρίθηκε το 5μτο μήνυμα σου ανοίγει το pm οπότε τής στέλνεις εκεί. Καλό θά ήταν ή κοπέλα νά βάλει τό τηλέφωνο της στήν υπογραφή της εδώ γιά νά φαίνεται....τηλ της δεν έχω....
ρε κοντε και εσυ χαζεψεςΛογικά τώρα πού εγκρίθηκε το 5μτο μήνυμα σου ανοίγει το pm οπότε τής στέλνεις εκεί. Καλό θά ήταν ή κοπέλα νά βάλει τό τηλέφωνο της στήν υπογραφή της εδώ γιά νά φαίνεται....
Όποιος είναι λάτρης του σινεμά να πάει να δει το top gun... Η δεύτερη ταινία είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη (γνώμη μου).. σίγουρα θα την ξαναδώ...
Ρέ φίλε έγραφα τήν στιγμή πού τό ανέβασες καί δέν τό είδα....χαχαχαρε κοντε και εσυ χαζεψεςδεν ξερεις ποιον κωλο να πηδηξεις και εχεις λαλησει
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
θα σε φαει το μουνι ρε καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΡέ φίλε έγραφα τήν στιγμή πού τό ανέβασες καί δέν τό είδα....χαχαχα
Δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα οπότε σου στέλνω εδώ ...Ζωή τι
Και αυτή άλλαξε πολύ βασικά άλλος άνθρωπος έγινε...
μια χαρα ειναι...για δωσε το τηλεφωνο να στειλω ανθρωπο να την παρει μετραΚαι αυτή άλλαξε πολύ βασικά άλλος άνθρωπος έγινε...
6980062701τηλ της δεν έχω....
στον @Κόντε πούτσα στειλτο ο νεος το βρηκε6980062701
Μαζέψου λίγο Τασούλη γιατί θά πώ στόν erethis72 ότι ψήνεις τήν Ζωή νά μήν τόν δεί όταν κατέβει καί ούτε ψίλος στόν κόρφο σου.....Θά σέ κυνηγάει ξέρεις μέ τί στό χέρι.....στον @Κόντε πούτσα στειλτο ο νεος το βρηκε
Έχουμε ίδια ηλικία ....οι πιο πολύ εδώ δεν ξέρουν την πρώτη ταινία..τοπ Γκαν... αγέννητοι ήταν...Όποιος είναι λάτρης του σινεμά να πάει να δει το top gun... Η δεύτερη ταινία είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη (γνώμη μου).. σίγουρα θα την ξαναδώ...
Σαμσουγκ είναι το τηλέφωνοΛογικά τώρα πού εγκρίθηκε το 5μτο μήνυμα σου ανοίγει το pm οπότε τής στέλνεις εκεί. Καλό θά ήταν ή κοπέλα νά βάλει τό τηλέφωνο της στήν υπογραφή της εδώ γιά νά φαίνεται....
Τι έτσι εύκολα τηλέφωνο....εδώ υπάρχει νήμα που το τηλέφωνο έχει γίνει σήριαλ....6980062701
Λέει καί μία καλησπέρα ό κόσμος απολιτηστε!!!!!Έχουμε ίδια ηλικία ....οι πιο πολύ εδώ δεν ξέρουν την πρώτη ταινία..τοπ Γκαν... αγέννητοι ήταν...![]()
Καλησπέρα...δεν ειξερα ότι είσαι μέσα ....νόμιζα ότι δουλεύεις πάλι χαχαχαΛέει καί μία καλησπέρα ό κόσμος απολιτηστε!!!!!
ε μα ..κανονικα επρεπε να σου κανει υποκλιση... τι κοντες εισαι μαιμουΛέει καί μία καλησπέρα ό κόσμος απολιτηστε!!!!!