VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
να προλαβουμε θεση για υπερ πτηση...τοτε...!!!! (αν εχει μεινει)13/6/22 θα κατέβω στην Αθήνα για μία εβδομάδα...
να προλαβουμε θεση για υπερ πτηση...τοτε...!!!! (αν εχει μεινει)13/6/22 θα κατέβω στην Αθήνα για μία εβδομάδα...
Υπερβολές χαχα το τηλέφωνο θα ανοίξει στις 13, βέβαια είναι και αργία ... Τριήμερο.... Ο παντρεμένος δύσκολα να ξεφύγει οπότε χαλαρά θα το πάμε....να προλαβουμε θεση για υπερ πτηση...τοτε...!!!! (αν εχει μεινει)
984 καλά το πας...
984 καλά το πας...
Σου παραχωρώ το νήμα μου... Δώσε πόνο... ΧαχαχαΘέλουν να με φάνε ακριβώς πριν τα 1000 ζωιτσα μου. Από μια κλωστή κρέμονται όλα.
Την καλύτερη νυχου- κομμώτρια τον lion7Έχεις εξτεσιον???....τι χρωμα
Όπως και το πουλί σου μιας κλωστής είναιΘέλουν να με φάνε ακριβώς πριν τα 1000 ζωιτσα μου. Από μια κλωστή κρέμονται όλα.
Κοίτα να σε μπαναρει στα 999...Θέλουν να με φάνε ακριβώς πριν τα 1000 ζωιτσα μου. Από μια κλωστή κρέμονται όλα.
Το σουτιέν σου θέλει και το στριγκ..δεν έχει άλλη άλλαξιαΣου παραχωρώ το νήμα μου... Δώσε πόνο... Χαχαχα
Ευτυχώς έχετε μια βαλίτσα μιας και φοράτε ίδια εσώρουχα . φορέματα και γόβεςΑυτή η Νιβεα κόβω το πουλί του Καριπιδη - και είναι και μικρό - ότι έχει εντοπιστεί έστω μια φορά να βόσκει δίπλα στο νιπτήρα με το καπάκι ανοιχτο. Αυτές είστε. Πάω το πρωί να πλύνω τα δόντια μου, ψάχνω την οδοντόκρεμα. Αγάπη μου, είδες την οδοντόκρεμα μου; Στο ποτηράκι μέσα ήταν. Σορρυ αγάπη μου την έβαλα εδώ. Το εδώ είναι μεταξύ των δυο συρόμενων παραθύρων του ξενοδοχείου και πίσω από το ρολό. Γιατί στο ποτηράκι τώρα έχει τα ξυραφάκια της, την οδοντόκρεμα της και μια τρίχα απ’ τα εξτένσιον.
Αυτές είστε, κακούργες.
Το σουτιέν σου θέλει και το στριγκ..δεν έχει άλλη άλλαξια
Όλα και όλα αλλά τα στρινγκ δεν τα δίνω σε κανέναν χαχαχα δεν ξέρω τι στα κομμάτια γίνεται αλλά ακόμα και σε αυτά τα σχοινάκια κάνουν οικονομία, xl γράψουν και είναι μινιόν... Ή αυτά είναι μόνο για κορίτσια που ζυγίζουν 40 κιλά η εγώ έχω μεγάλο πισινό...χαχα
Δεν μπορώ να πω κάτι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο χαχαχαΚαι ο βάτραχος έχει ανοιχτό πωπουδακι
Βάτραχος είναι και λίγο ευαίσθητο αγόριΔεν μπορώ να πω κάτι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο χαχαχα
Δεν μπορώ να πω κάτι δεν τον ξέρω τον άνθρωπο χαχαχα
Για να με διαβάζεις μάλλον με γουστάρεις....αλλά εχε υπόψη σου δεν πάω με τρανσφορμερΟ ζουμπας αντιμιλησε, τον γλέντησα και τώρα έχει αφηνιάσει. Θα σου πει για τρύπες, εσώρουχα, βαλβίδες, και διάφορα άλλα ξεκαρδιστικά αστεία, ατάκες που ακούς από νήπια. Αγνόησε τον ή καλύτερα χτύπα τον ένα like να σταματήσει.
Σε κάτι πιο σοβαρό τώρα, να έρθω ν’ αλείψουμε τις κορμάρες μας με κρεμουλα και ότι άλλο προκύψει;
Μου τελείωσαν οι κρέμες χαχαχα Όχι δεν χρειάζεται να έρθεις.... ΧαχαχαΟ ζουμπας αντιμιλησε, τον γλέντησα και τώρα έχει αφηνιάσει. Θα σου πει για τρύπες, εσώρουχα, βαλβίδες, και διάφορα άλλα ξεκαρδιστικά αστεία, ατάκες που ακούς από νήπια. Αγνόησε τον ή καλύτερα χτύπα τον ένα like να σταματήσει.
Σε κάτι πιο σοβαρό τώρα, να έρθω ν’ αλείψουμε τις κορμάρες μας με κρεμουλα και ότι άλλο προκύψει;
Δώστου το στραπον δεν πειράζειΜου τελείωσαν οι κρέμες χαχαχα Όχι δεν χρειάζεται να έρθεις.... Χαχαχα