TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Για τα γαλλικά και το πιάνο δεν είπες τίποτα...Υπέροχα δάκτυλα!
Για τα γαλλικά και το πιάνο δεν είπες τίποτα...Υπέροχα δάκτυλα!
Συγνώμη,δεν γνώριζα!Για τα γαλλικά και το πιάνο δεν είπες τίποτα...
Εσύ είσαι για κάνα προβοσκιδουχο...γιατί με γυναίκες δεν νομίζω να ασχολείσαιΕνώ εσείς που παμε να βαλουμε μια ταπεινή οδοντόβουρτσα στο μπανιο δίπλα στη βρύση και μας κοιτάτε με ένα ύφος «δεν έχει χώρο αγάπη μου, δε βλέπεις;» γιατί το έχετε γεμίσει με τα δικά σας. Άσε οι μπατονέτες σας... βοσκουν παντού. Στο δε καλαθάκι για τα σαμπουάν, το δικό μου φυσικά τοποθετείται κάτω και στην άκρη του ντουζ, για να σκύβω όλη την ώρα. Κάτσε περίμενε, έρχεται αστείο δημοτικού από Καριπιδη για το σκύψιμο, θα ξεκαρδιστουμε πάλι.
Είσαι ένα λαμόγιο και εσύ ....Συγνώμη,δεν γνώριζα!
Και παρθενα να υποθέσω?
Οκ εντάξει ένα δίκιο το έχεις χαχα απλά εγώ δεν απλώνουμε με καλλυντικά και άλλα διάφορα... Κι ούτε χρειάζομαι τρεις ώρες για να ετοιμαστώ... χαχαΕνώ εσείς που παμε να βαλουμε μια ταπεινή οδοντόβουρτσα στο μπανιο δίπλα στη βρύση και μας κοιτάτε με ένα ύφος «δεν έχει χώρο αγάπη μου, δε βλέπεις;» γιατί το έχετε γεμίσει με τα δικά σας. Άσε οι μπατονέτες σας... βοσκουν παντού. Στο δε καλαθάκι για τα σαμπουάν, το δικό μου φυσικά τοποθετείται κάτω και στην άκρη του ντουζ, για να σκύβω όλη την ώρα. Κάτσε περίμενε, έρχεται αστείο δημοτικού από Καριπιδη για το σκύψιμο, θα ξεκαρδιστουμε πάλι.
2.45.λεπτα ...?????Οκ εντάξει ένα δίκιο το έχεις χαχα απλά εγώ δεν απλώνουμε με καλλυντικά και άλλα διάφορα... Κι ούτε χρειάζομαι τρεις ώρες για να ετοιμαστώ... χαχα
Λίγα μαζί του γιατί στην καλύτερη θα σου πάρει το σουτιέν ..στην χειρότερη το κραγιονΟκ εντάξει ένα δίκιο το έχεις χαχα απλά εγώ δεν απλώνουμε με καλλυντικά και άλλα διάφορα... Κι ούτε χρειάζομαι τρεις ώρες για να ετοιμαστώ... χαχα
20 λεπτά και πολύ σου λέω...2.45.λεπτα ...?????
Εντάξει παντρεμένος είμαι 20 λεπτά μόνο μπροστά στην ντουλάπα η γυναίκα μου20 λεπτά και πολύ σου λέω...
Τον άλλον σε πόσα λεπτά τον πέταξες από το μπαλκόνι??20 λεπτά και πολύ σου λέω...
Ποιος καλέ το βατραχάκι χαχαΛίγα μαζί του γιατί στην καλύτερη θα σου πάρει το σουτιέν ..στην χειρότερη το κραγιον
Τα ξέρω αυτά τα ξέρω... Γεμάτη ντουλάπα και πάντα δεν έχουν ρούχα ΧαχαχαΕντάξει παντρεμένος είμαι 20 λεπτά μόνο μπροστά στην ντουλάπα η γυναίκα μου
Ε ποιος εγώ ...δεν φοράω σουτιέν έχω κάνω ανόρθωσηΠοιος καλέ το βατραχάκι χαχα
Εεεεεεε τι να κάνω.... Πώς το λέτε εσείς εδώ ? Ξεπέτα ?Τον άλλον σε πόσα λεπτά τον πέταξες από το μπαλκόνι??
Οκ εντάξει ένα δίκιο το έχεις χαχα απλά εγώ δεν απλώνουμε με καλλυντικά και άλλα διάφορα... Κι ούτε χρειάζομαι τρεις ώρες για να ετοιμαστώ... χαχα
Έχεις εξτεσιον???....τι χρωμαΑυτή η Νιβεα κόβω το πουλί του Καριπιδη - και είναι και μικρό - ότι έχει εντοπιστεί έστω μια φορά να βόσκει δίπλα στο νιπτήρα με το καπάκι ανοιχτο. Αυτές είστε. Πάω το πρωί να πλύνω τα δόντια μου, ψάχνω την οδοντόκρεμα. Αγάπη μου, είδες την οδοντόκρεμα μου; Στο ποτηράκι μέσα ήταν. Σορρυ αγάπη μου την έβαλα εδώ. Το εδώ είναι μεταξύ των δυο συρόμενων παραθύρων του ξενοδοχείου και πίσω από το ρολό. Γιατί στο ποτηράκι τώρα έχει τα ξυραφάκια της, την οδοντόκρεμα της και μια τρίχα απ’ τα εξτένσιον.
Αυτές είστε, κακούργες.
Πάει έχασε το πουλί του ο Τασούλης.... Αυτή Νιβεα μένει στη βαλίτσα και βγαίνει μόνο στο ξενοδοχείο χαχαχα Και αυτό επειδή έκοψα τις κολώνες, για να μην κινδυνεύετε να φάτε ξύλο από τις γυναίκες σας.... Οπότε πλέον μόνο κρέμα σώματος.... ΧαχαχαΑυτή η Νιβεα κόβω το πουλί του Καριπιδη - και είναι και μικρό - ότι έχει εντοπιστεί έστω μια φορά να βόσκει δίπλα στο νιπτήρα με το καπάκι ανοιχτο. Αυτές είστε. Πάω το πρωί να πλύνω τα δόντια μου, ψάχνω την οδοντόκρεμα. Αγάπη μου, είδες την οδοντόκρεμα μου; Στο ποτηράκι μέσα ήταν. Σορρυ αγάπη μου την έβαλα εδώ. Το εδώ είναι μεταξύ των δυο συρόμενων παραθύρων του ξενοδοχείου και πίσω από το ρολό. Γιατί στο ποτηράκι τώρα έχει τα ξυραφάκια της, την οδοντόκρεμα της και μια τρίχα απ’ τα εξτένσιον.
Αυτές είστε, κακούργες.
13/6/22 θα κατέβω στην Αθήνα για μία εβδομάδα...διακοπες διαρκειας στην αθηνα ποτε θα κανεις;