billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Υπέροχα δάκτυλα!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...
Ας ανεβάσω ένα τελευταίο βιντεάκι... Προσοχή .. "κατάλληλων από 18"
Υπέροχα δάκτυλα!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...
ρε γαμηστε μας με τους πιθηκους κλπ ασε να δουμε κανα κωλο κανα βυζιΌχι βρε ευχαριστώ πολύ για την ορθογραφία αλλά πρέπει να προσέχεις γενικά
Λατρεύω αγόρια που προσέχουν τα άκρα μιας γυναίκας... Και όχι μόνο τα υπέροχα μάτια ΧαχαχαΥπέροχα δάκτυλα!
Έχω χάσει επεισόδια ? πλάκωσαν μαϊμούδες ???ρε γαμηστε μας με τους πιθηκους κλπ ασε να δουμε κανα κωλο κανα βυζι
Για το στήθος τι να πω!Λατρεύω αγόρια που προσέχουν τα άκρα μιας γυναίκας... Και όχι μόνο τα υπέροχα μάτια Χαχαχα
Νέος στο forum... Γιατί τελευταία μέρα??? Δεν μπορώ αύριο να κλείσω ραντεβού???Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ Τετάρτη σήμερα άρα τελευταία μου μέρα...
θα σε ξαμυαλησω εγω το βραδυ μεχρι τι ωρα μπορεις γτ σχολαω αργαξεμαλιαστηκα χαχα
Για σήμερα δεν έχω κενό, από την άλλη δευτέρα πάλι... Και μη μουρμούρας.. χαχαχαθα σε ξαμυαλησω εγω το βραδυ μεχρι τι ωρα μπορεις γτ σχολαω αργα
Τώρα με έστειλες,τι υπέροχα δάκτυλα!Άς φάω καί κάτι vegan ?
Πλησιάζει η ώρα!!!13/6/22
Μάγκες προηγουμαι!!!αρα φιλε εμεις οι υπολοιποι κοβουμε εισητηρια απο σεπτεμβρη
Αφού έχεις πίεση δεν πρέπει να συναντηθεις με την Ζωή και θα πάρω εγώ την σειρά σου!!!Εντάξει τώρα, μας "πέθανες"
δεν ενημερώνεις σωστά όμως. Λες πάνω από 18, οκ το έχουμε!!
Γράψε όμως και πίεση κάτω από 14 // 9 να προστατευτουμε κι εμείς που έχουμε τα θέματά μας!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έβλεπα τίποτε άλλο εκτός από τα βυζομπαλα σουξεμαλιαστηκα χαχα
παλι με αρνεισαι? θα σε τιμωρησω συνεχω το αναβαλλειςΓια σήμερα δεν έχω κενό, από την άλλη δευτέρα πάλι... Και μη μουρμούρας.. χαχαχα
Εγώ προσέχω κάτι άλλο, πειράζει;;;Λατρεύω αγόρια που προσέχουν τα άκρα μιας γυναίκας... Και όχι μόνο τα υπέροχα μάτια Χαχαχα
Όχι δεν πειράζει...όπως λέει και το τραγούδι χαχαχαΕγώ προσέχω κάτι άλλο, πειράζει;;;
Αουτς... Θα πονέσω ? χαχαχαπαλι με αρνεισαι? θα σε τιμωρησω συνεχω το αναβαλλεις
Δεν φταίμε εμείς βρε, δεν έχουν σωστή σχεδίαση τα ντουζ στα χοτελιαΌχι εξηγήστε μου παρακαλώ.. πώς γίνονται κάθε φορά που θα κάνει άνδρας μπάνιο για να μπω εγώ μετά μέσα χρειάζομαι βατραχοπέδιλα να μην πω κ όλο εξοπλισμό καταδύσεις .... Αχ πόσο δίκιο έχουν οι γυναίκες σας, αχ πόσο δίκιο έχουν η μάνες σας, αχ πόσο δίκαιο έχουν οι φιλενάδες σας... Αυτός που το καθαρίζει μόνο τού καλά να πάθει να προσέχει...χαχαχαχα
Τι είναι τα μάτια μπροστά στις δαχτυλαρεςΛατρεύω αγόρια που προσέχουν τα άκρα μιας γυναίκας... Και όχι μόνο τα υπέροχα μάτια Χαχαχα
Όχι εξηγήστε μου παρακαλώ.. πώς γίνονται κάθε φορά που θα κάνει άνδρας μπάνιο για να μπω εγώ μετά μέσα χρειάζομαι βατραχοπέδιλα να μην πω κ όλο εξοπλισμό καταδύσεις .... Αχ πόσο δίκιο έχουν οι γυναίκες σας, αχ πόσο δίκιο έχουν η μάνες σας, αχ πόσο δίκαιο έχουν οι φιλενάδες σας... Αυτός που το καθαρίζει μόνο τού καλά να πάθει να προσέχει...χαχαχαχα