Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Όχι πες μου υπάρχει άντρας που δεν του αρέσει το στήθος ??? ΧαχαχαΕπιτέλους έβαλες κάτι και για μας τους βυζολαγνους
Όχι πες μου υπάρχει άντρας που δεν του αρέσει το στήθος ??? ΧαχαχαΕπιτέλους έβαλες κάτι και για μας τους βυζολαγνους
ο erethis72 ..προτιμαει αβυζες πιτσιρικεςΌχι πες μου υπάρχει άντρας που δεν του αρέσει το στήθος ??? Χαχαχα
Έλα ντε...και εσύ έχεις βυζάρεςΌχι πες μου υπάρχει άντρας που δεν του αρέσει το στήθος ??? Χαχαχα
Εδώ τώρα τι να πεις πάντα στη πένα το μαναρι μα τι μουνάκι είσαι εσυυυΕγώ τρέχω για μπάνιο.... Και επιστρέφω... Μη φύγει κανείς.... Χαχαχα
Χαχαχαχα και οι πιτσιρίκες έχουν την χάρη τους μερικές φορές βλέπω κάτι κορμιά ..που λέω ότι σε αυτήν της κάθομαι και εγώ χαχαχαο erethis72 ..προτιμαει αβυζες πιτσιρικες
καποιοι ουτε να κατσουν δεν μπορουν ..εχουν αιμορροιδεςΧαχαχαχα και οι πιτσιρίκες έχουν την χάρη τους μερικές φορές βλέπω κάτι κορμιά ..που λέω ότι σε αυτήν της κάθομαι και εγώ χαχαχα
Εμμμμμ τι να σε κάνω αγόρι μόυ... Τα είχες και δεν τα χάρηκες.... Αλλά δεν πειράζει θα το επανορθώσουμεΒυζαρεεεεςςςςςς
εχω ενα παντελονι ενος φιλου εχει μια τρουπα απο πισω ...μπορεις να κανεις κατι??Εμμμμμ τι να σε κάνω αγόρι μόυ... Τα είχες και δεν τα χάρηκες.... Αλλά δεν πειράζει θα το επανορθώσουμε
Αμέσως εσύ μη χάσεις.. . Και τρύπες κλείνουμε άμα λάχει Χαχαχαεχω ενα παντελονι ενος φιλου εχει μια τρουπα απο πισω ...μπορεις να κανεις κατι??
ξαμαλιαστικες η το ξε εχει αλλη συνεχειαξεμαλιαστηκα χαχα
Είχα έναν, ο οποίος διάβασε στο site ότι φοράω περούκα, μου τραβούσε μου τραβούσε μου τραβούσε τα μαλλιά μέχρι που τον πέταξε από το μπαλκόνι...Θεός σχωρέστονξαμαλιαστικες η το ξε εχει αλλη συνεχεια
μισο να παρω τον φιλο μπαμπουλα πιστευω να μας δωσεις εμας την τελετηΕίχα έναν, ο οποίος διάβασε στο site ότι φοράω περούκα, μου τραβούσε μου τραβούσε μου τραβούσε τα μαλλιά μέχρι που τον πέταξε από το μπαλκόνι...Θεός σχωρέστον
εχω φερει ελευθερο σκοπευτη απο το αφγανιστανΤο χω γράψει αλλά θα το ξαναγράψω.. όταν είμαι σε ραντεβού το τηλέφωνό μου είναι κλειστό, αν δεν μπορείτε να με πετύχετε στείλτε μου μήνυμα στο viber, Όχι sms... Δεν απαντάω σε sms δεν παίρνω πίσω τηλέφωνο..
Πιθυκος θα είναι η θά έχει την αρρώστια του πιθυκουεχω φερει ελευθερο σκοπευτη απο το αφγανισταν
ναυαρχε αρχισες παλι της ξουριες με τα πιθηκιαΠιθυκος θα είναι η θά έχει την αρρώστια του πιθυκου
Γιατί καλέ ποιον θέλεις να εξοντώσεις χαχαεχω φερει ελευθερο σκοπευτη απο το αφγανισταν
εσυ ειπες δεν μπορουμε να σε πετυχουμε ..οποτε εγω μπορωΓιατί καλέ ποιον θέλεις να εξοντώσεις χαχα
Όχι βρε ευχαριστώ πολύ για την ορθογραφία αλλά πρέπει να προσέχεις γενικάναυαρχε αρχισες παλι της ξουριες με τα πιθηκια